|
Post by Ryota on Aug 24, 2009 13:08:03 GMT 1
Aiiku Korház
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Apr 19, 2010 22:20:30 GMT 1
Miután beértünk a kórházba fel lifteztünk a 3. emeletre és elültünk a váróba. -Sokáig fog tartani. Unatkozni fogsz.-Mondtam egyszerűen. Ez egy egész napos vizsgálat. Tényleg sokáig tart. És egész nap egy kórházban lenni úgy, hogy nincs bajod enyhén unalmas és hátborzongató. Meg idegesítő is.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Apr 19, 2010 22:27:29 GMT 1
GD-nek nem adtam választ a kérdésére, csak sóhajtottam egyet és elengedtem a kezét. Követtem õt és figyeltem minden lépését és cselekvését. AZ út a kórházba egy kicsit hosszú volt és csendes, de lényegében engem ez nem zavart. Beértünk a kórházba ahol ugyan úgy mint máshol csak sétáltam és nézelõdtem. -Nem baj. Majd feltalálom magam, menj csak. Mondtam halkan, aztán leültem az egyik székre és keresztbe tettem a lábam. Lehet, hogy hosszú lesz ez a nap így. De legalább itt nem rohamoz meg a tömeg, igaz picit nyomasztó hely. De néha-néha nem bûn eljönni ide.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Apr 20, 2010 17:48:55 GMT 1
-Hát jó.-Mondtam. Ekkor jött oda hozzánk az orvosom. '-Nem hiszek a szememnek maga komolyan eljött a kezelésre? Csípjen meg... ezt nem hiszem el.-Mondta az orvos. -Hahaha. Nagyon vicces. Csak... '-Tudom siessünk. Akkor először is... -Tudom minden fém cuccot vegyek le.-Mondtam. Az orvos bólintott majd elsétáltam vele be a kezelőbe. A kezelésem mindössze 6-7 órás volt. Miután végeztem egy jó pár cigi szünetet kivéve ki sem tettem a lábam innen és igazán kikészültem. Utálom. Úgy érzem mintha kísérleti patkány lennék. Szív derítő. Kisétáltam a már nem is tudom hányadik kezelőből. Lilith ott volt ahol "hagytam". De volt egy olyan érzésem, hogy nemrég jött vissza. Kicsit gyorsabban vette a levegőt mint egy átlagos ülő ember vagyis sétált. Tehát most jött vissza. -Hello. Mehetünk..végre.-Mondtam egy halvány mosollyal.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Apr 20, 2010 18:07:21 GMT 1
Miután GD bement az orvossal a kezelõbe én eleinte tök jól elvoltam magamnak. Nézelõdtem egy kicsit gondolkoztam meg ehez hasonló dolgok. Egy idõ után viszont unni kezdtem magam, így kimentem az udvarra ahol pár gyerek ácsorgott. Odamentem hozzájuk és szó szerint elkezdtem õket táncoltatani. Eléggé tetszett nekik, páran még a lépéseimet is megtanulták. Kis táncospalántát csináltam belõlük. Viszont úgy gondoltam ideje visszamennem, így elindultam mikor odaértem levetettem magam a székre és vártam tovább. Pár percen belül GD is megjelent. -Szia. Rendben van. Felálltam és elindultunk. -Na és most mihez van kedved? Vagy hagyjalak mára békén?
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Apr 20, 2010 18:35:13 GMT 1
-Most elmegyünk moziba. Mit szólsz?-Kérdeztem elmosolyodva majd megfogtam Lilith kezét. -Hideg a kezed.-Mondtam neki halvány mosollyal. -De ha más ötleted van szólj. Legutóbb is én találtam ki mit csinálunk.-Mondtam miközben a kijárat/bejárat felé sétáltunk.
|
|
|
Post by Thaio Lilinett on Apr 20, 2010 18:47:43 GMT 1
-Rendben van, menjünk. Mondtam mosolyogva, viszont akkor egy kicsit meglepõdtem mikor megfogta a kezemet. Ezt sem gondoltam volna, azt hittem csak egy éjszakára akar meghódítani, erre már lassan 2 napja együtt szaladgálunk a városban. -Mindig hideg. Nem tudom miért... kiskorom óta jéghideg mindkét kezem. Viszont a tiéd most jó meleg. Ami az ötletet illeti nincs más ötletem. Pár perc után felkaptam a fejem. -Illetve van! Tartozol egy fagyival! De ez nem azt jelenti, hogy nem mehetünk moziba... csak gondoltam emlékeztetlek rá. Mosolyogtam rá szép kislányosan, majd elõrre néztem. Nem tudtom miért tartottam ezt az egészet furcsának, de a szívem legmélyén nagyon jól esett ez tõle.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 15:59:50 GMT 1
Leültem a kórház udvarán az egyik padra mivel megbeszéltem egy lánnyal hogy ott találkozunk elég unalmas volt mivel szokás szerint előbb értem oda bár az utolsó 1 óra elég érdekes volt ez ott kezdődött hogy egy elég furcsa kinézetű lány akitől kicsit meg is ijedtem elkezdett táncolni láttam hogy a gyerekek elégé félnek tőle így azt tették amit a lány akart én pedig felálltam és odébb sétáltam majd egy biztonságos helyre ültem.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 16:06:29 GMT 1
Mindössze pár perc késéssel értem be a kórház udvarába , ám Saeng már szerintem rég ott lehetett. A kórház ajtajában valami iszonyat ronda némber állt, akinek ha a haja egyik fele fehér lett volna, talán azt hiszem rá , hogy szörny Ella megszökött a GY.P.-ből másnaposan. Őszintén megrémültem ,és csodálkoztam, hogy GD nem ijedt meg tőle. Na nem mintha nem lenne ehhez gyomra, mert szerintem nap mint nap találkozik ilyen szörny Ella utánzatokkal. Oda sétáltam John-hoz, és leültem mellé. - Szia. - köszöntem kedvesen.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 16:11:52 GMT 1
Észre vettem Karát és megkönnyebbültem hogy nem jött utánunk az a lány. - Szia - köszöntem mosolyogva. - Lehetne egy kérdésem ? ... nem láttál arra felé egy fura lányt ? - kérdeztem és reménykedtem hogy már nincs ott. - Nem megyünk inkább be ? - meg sem vártam hogy válaszoljon megfogtama kezét és behúztam hála már nem volt ott de amint a folyosóra léptünk ismét észre vettem és meglepetésemre GD is. - Elég fura egy ízlése van - mondtam hallkan majd Karához fordultam. - Mellesleg hogy vagy ?
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 16:17:49 GMT 1
- De láttam ,és juj.- mondtam vicces arcot vágva. Válaszolni akartam, de nem várta meg, végül is mind 1 , mert a válasz úgyis igen lett volna. - Ja , eléggé furcsa feeling , de ha neki tetszik... Amúgy köszi most már jól.- mondtam kedvesen. - És te hogy vagy?- kérdeztem.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 16:24:37 GMT 1
- Jól Tokyo sokkal békésebb legalább is azt hittem - mondtam nevetve. - Am megmernék esküdni hogy láttam már az a lányt valahol de nem tudom hol - mondtam miközben sétáltunk ekkor valami elmebeteg kórházi műtős ruhában ordibálva rohant végig a folyoson az orvosok pedig utána épp hogy félre húztam Karát az útjából mivel közben elkötött egy műtő asztal de GDnek nem volt ekkora szerencséje mivel egyenesen nekik gurult majd velük ment tovább.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 16:31:44 GMT 1
- Akkor jó.- Mondtam kedvesen. - Juj.- mondtam, miután elszaladt az az elmebeteg és utána végig gurult neki GDéknek. - Egyre inkább hiszem azt, hogy ez egy elmeintézet. Először a fura kis szörny Ella, majd az elmebeteg kopasz patkány.- mondtam, majd miután elindultunk megcsúsztam egy ruhadarabon, és neki estem John-nak. - Jaj bocsi!- mondtam.
|
|
|
Post by Shim Jung Saeng on Jun 29, 2010 16:44:07 GMT 1
Elkaptam Karát majd kedvesen rá mosolyogtam. - Csak óvatosan - mondtam kedvesen. - Hát én is egyre jobban kezdtem azt hinni - - Na de miért is jöttünk ? Jah mellesleg Kara ovatosan nem szeretném ha mindenki megtudná hogy itt vagyok - mondtam és igazábóül fel sem tűnt hogy elég félre értehető helyzetben állunk a folyosó közepén. - Most dolgozunk egy új filmen és arra gondoltam ha már úgyis olyan jártas vagy a küzdő sportokban rád illene az egyik főszerep - mondtam hallkan elég közel hajolva hozzá hogy csak ő hallja persze ez most még félre érthetőbb lett.
|
|
|
Post by Kara Takanori on Jun 29, 2010 16:54:27 GMT 1
- Majd vigyázok.- mondtam mosolyogva a csúszás miatt, és a rejtőzködése miatt is. Hát.. Egyrészt itt nincs annyi rajongód, ha jól tudom, másrészt meg itt nyugodtabban lehet beszélni. - mondtam kedvesen, ekkor vettem észre, hogy a felállásunk eléggé félre érthető, de mivel nem sok ember volt ott, sőt szinte senki sem volt, ezért nem nagyon zavart. - Nos hát tőlem... Ha szeretnéd, akkor elvállalom, persze attól függ, hogy milyen sport.
|
|