|
Post by Ichirou on Nov 28, 2009 8:48:44 GMT 1
- Igen ő volt az - mondtam kedvesen. - Szerintem GD volt .... nem rég ment el - mondtam Geinek. - Szerintem rá lehet venni azt az orvost hogy engedjen el a premierre ha a bátyád figyel rád - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 7, 2009 21:02:38 GMT 1
-Talán...remélem...-Mondtam mosolyogva. Majd síre csendbe maradtam mivel nagy gondolkodásba fogtam(XD). Belegondoltam mit élhetett át...pedig én nem akartam,hogy ez legyen. //2 óra múlva// Egy orvos jött be a szobába majd "megvizsgált". -Én szeretnék most már hazamenni.-Mondtam az orvosnak.Ő felvont szemöldökkel bámult rám, megköszörülte a torkát majd megszólalt. '-Nos nem engedhetem haza. Még nincs olyan állapotban. -Kérem. Ne csinálja már. Makk egészséges vagyok.Csak egy icipici fejsérülés.-Mondtam. '-Hát ha az lenne akkor nem tartanám bent. -Nemár.-Mondtam majd teljesen egyszerűen kikeltem az ágyból. '-Na de kisasszony. -Semmi na de kisasszony.Húzok és kész.Jól vagyok. '-De...ápoló ké... -Blablabla. Van saját személyzetünk otthon. Orvos és ápolónő is. Tudja maga kivagyok?-Kérdeztem a szememet forgatva. '-Nos...ön... -Igen dokikám. Az aki már most rengeteg pénzt hagyott a zsebében.Szóval ha úgy döntök,h jók vagyok maga ezt csak alátámaszthatja. Ha mégse akkor megszívtam..meg maga is.-Mondtam egyszerűen majd besétáltam a szobámhoz kapcsolódó kórszobába és bezártam az ajtót. 10 perc múlva teljes fényemben tértem vissza leszámítva a homlokomon lévő kötést. -Nah pápá...-Mondtam a doktornak aki csak hebegett habogott. A vállamra raktam a kis táskám majd megfogtam Ichirou kezét és kisétáltam vele a szobából. -Ezt az idegesítő légkört.-Mondtam sóhajtva Ihcirounak.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 7, 2009 21:18:37 GMT 1
~ Ezt elég egyszerűen elintézte ~ gondoltam majd mikor végzett kiindultunk a kórházból amint kiléptünk a teremből magamhoz húztam Geit és erősen átöleltem. - Aggódtam érted - mondtam súgtam majd megcsókoltam. - Örülök hogy jól vagy .... kicsit sokkal súlyosabbnak adták le a dolgokat ... valahol már kis híján azt nem mondták hogy meghaltál - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Dec 7, 2009 21:21:50 GMT 1
-A média ilyen. Mindig mindent felspiláznak...minél szaftosabb hír... örömtelibb, fényűzőbb vagy szomorúbb az annál nagyobb szenzáció.-Mondtam mosolyogva. -GD tudta,h makk egészséges vagyok...gyors gyógyuló életerős nő. Ezért hagyott itt...idegesítő,hogy úgy érzem mindent tud...-Mondtam nevetve. -Haragudtál...és még is aggódtál.-Mondtam majd hozzábújtam Ichirouhoz. -Szeretlek...-Mondtam neki.
|
|
|
Post by Ichirou on Dec 7, 2009 21:30:22 GMT 1
- Végig aggódtam ..... még akkor is mikor a folyosón fellöktek - sóhajtottam. - Én is szeretlek - mondtam mosolyogva majd megsimogattam Gei arcát. - Tényleg elég nagy idiota vagyok - mondtam. - Elhiszek ilyen hülyeségeket .... de a vicces az hogy nem is haragudtam .... egyáltalán nem még is úgy viselkedtem .... de nem tudtam haragudni mert szeretlek - mondtam mosolyogva.
|
|