|
Post by Ryota on Aug 24, 2009 13:11:03 GMT 1
St. Luke Korház
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 10, 2009 21:56:50 GMT 1
Besiettem a kórházba a folyosón észre vettem a szüleimet és a nővéremet. - Hogy van Sachiyo ? - kérdeztem aggódva. '- Még nem mondtak semmit - mondta zokogva anyám. - De mi történ ?- kérdeztem egyre inkább aggódva de erre senki sem válaszolt csak a nővérem jött oda hozzám és odaadott egy levelet elolvastam és hirtelen a falba ütöttem. - Megölöm ! - mondtam dühösen a szüleim pedig próbáltak lenyugtatni de nem ment nekik. - Most miattam van itt a húgom és ti ... erre nem mondok semmit ? - kérdeztem dühösen. '"'- Semmit sem ér már nem igaz ? - kérdezte apám nem sok kellet hozzá hogy neki ne menjek de a nővérem magához húzott és átölelt. "- Ichirou kérlek szépen .... most ez nem alkalmas hogy össze vesszünk - mondta zokogva na ez elég új volt mert még soha nem láttam ennyire elkeseredve de most nem volt hozzá türelmem ellöktem magamtól majd elővettem a telefonom és felhívtam Matsut persze hogy nem vette fel. - Jól van ha nem veszi fel megkeresem - mondtam egyszerűen majd kiindultam de a nővérem vissza rántott. "- Ichirou maradj - mondta halkan. - Nem vagytok normálisak komolyan mondom .... ennyivel el van intézve hogy jól van semmi baj ... lehet hogy meghal miattad a húgod de nyugi nem baj ?! - kérdeztem dühösen de mivel erre sem válaszoltak már épp menni akartam mikor kihozták az orvosok Sachiyo és elvitték az egyik szobába az egyik orvos a szüleimmel beszélt de akaratlanul is meghallottam miről. "- Még nincs túl az élet veszélyen az is kétséges hogy ezt az egészet túl éli - mondta az orvos a szüleimnek én pedig bementem a szobába ahova vitték Sachiyo- t egy csomó gépre rákötötték Nao mögém sétált . "- Ichirou ... nem a te hibád - mondta halkan na igen pont ezt nem kellet volna mondania. - Mond csak elolvastad a levelet ?! - kérdeztem halkan de még is dühösen. "- Igen és találkoztam is vele - mondta Nao halkan. - Te .... te ott voltál ? - kérdeztem értetlenül . "- Sajnálom Ichirou de nem tehetem semmit - mondta Nao halkan. - Nem mondod komolyan hogy csak álltál és meg sem próbáltál segíteni neki ?! - kérdeztem majd a falhoz löktem. "- Nem tudtam volna mit tenni - mentegetőzőtt. "- Azt mondta hívjalak oda ... de nem akartam hogy bajod essen - mondta halkan én közben ökölbe szoritottam a kezem. - Azt akarta hogy menjek oda ... és te nem szóltál ... inkább hagytad hogy Sachiyo-t elintézek ? - kérdeztem mert nagyon reméletem hogy valamit rosszul értettem. "- Igen .... mert Sachiyo nem olyan fontos ... ő nem ... de te igen és Matsu is nem akartam hogy bajotok essen- mondta halkan. - Nem fontos ? - kérdeztem halkan majd halványan elmosolyodtam de nem azért mert jó kedvem volt sokkal inkább a dühtől Naot a ruhájánál fogva közelebb rántottam. - Imádkozz hogy ne haljon meg ! - mondtam majd hátra löktem egyenest neki egy kis szekrénynek Nao feje vérezni kezdett de mire bármit is csinálhattam volna pár orvos lefogott. - Áruló ! .... hogy teheted ezt ?! ..... jól figyelj Nao .... megölöm Matsu téged pedig csak azért nem hogy érezd át milyen valakit elveszíteni - mondtam nevetve. "- Ichirou ... kérlek ... ne bántsd Matsut ! - mondta zokogva Nao én pedig közben leráztam magamról az orvosokat és kisétáltam a kórházból. //Iskola a folyosó //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 27, 2009 10:35:13 GMT 1
Már 2 órája vártam a váróban. Talán 1 hete sincs,hogy anyám meghalt...és máris. A TV-t néztem ami a váróban volt kitéve. ¤-A híres énekes G-Dragon házában ma talán megint a gyász veszi át szerepét. A mentők és a rendőrség autóitól volt hangos az egész negyed utcái. Bár az érintett még egyenlőre nem hajlandó nyilatkozni annyit bár biztosan tudunk,hogy a nemrégiben Amerikából Japánba érkezett sztár szintén énekes kishúgát vitték el a mentők...-Mondta a nő. A videóból a mit mutattak ugyan nem volt tisztán kivehető,hogy AJ az...nem mellesleg azért mert még mindig véres volt az arca. A karja is egy seb miatt és a mentősöktől sem lehetett sokat látni. Ökölbe szorult a kezem,hogy médiafogást csinálnak a kishúgom életveszélyéből. Szemét firkászok. Az anyámmal is ezt tették...hagyjanak békén minket csak egy kicsit. ¤-További sokkoló információkkal visszatérünk amint megtudtunk valamit.-Mondta a riporternő majd képet váltottak.Valami teljesen másra. Ekkor jött oda hozzám egy orvos. '-Uram a kisasszony kómába van. De bemehet hozzá. Csak ha felébredne kérem kímélje. Nagyon sok vért veszített.És még gyenge de erős a szervezete úgyhogy már túl van az életveszélyen...-Mondta az orvos. Hatalmas megkönnyebbülés lett úrrá rajtam. Bólintottam..megköszöntem az orvosnak és bementem AJ-hez. Leültem mellé egy székre és megfogtam a kezét. -Tőled legalább..nem kell elbúcsúznom. Nem mintha valaha adott volna esélyt a sors...hogy anyánktól elbúcsúzzak.-Mondtam halkan. -Vagy legalább..bocsánatot kérjek...-Mondtam továbbra is halkan. Ezután már csak AJ-t figyeltem. Hallgattam és néztem a gyönyörű arcát...hiszen csak aludt, és úgy is nézett ki. Akárcsak anyánk a sok virág között pár hete. Akaratlanul is anyámmal hasonlítottam össze a helyzetet. Úgy hasonlítottak még is úgy különböznek, cselekedeteikben. De legbelül valójában teljesen egyformák. Valahol talán anyámban is volt némi harciasság, erő. És tudom,hogy valahol mélyen Geiben is van valami védtelenség és ártatlanság. Még ha a külvilágnak nem is ezt mutatja.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 27, 2009 14:33:05 GMT 1
A kórház szinte megközelíthetetlenen volt a sok riportertől. ~ Hát ez király ~ gondoltam. '- Ichorou .... - szólalt meg mögülem valaki de én nem fordultam meg mert jól tudtam ki az sőt inkább elsétáltam de az illető hirtelen átkarolt. '- Ne haragudj - mondta zokogva. - Ezzel elkéstél .... nem kicsit ..... már mondtam ezt nem bocsájtom meg neked soha ! .... mondhatom jó nővér vagy - mondtam dühösen majd ellöktem magamtól. '- De ..... már mondtam ..... te fontosabb vagy ... sokkal ..... - mondta halkan én pedig közbe vágtam. - Tényleg most jut eszembe .... Matsu meghalt - mondtam cinikusan erre a lány szemei elkerekedtek és értetlenül nézett rám. - Nem én voltam nyugi de én is szívesen megtettem volna ..... most legalább tudod milyen elveszteni valakit akit szeretsz ! - mondtam dühösen. '- Nem jöttél haza ..... a temetésre sem jöttél el ..... - mondta zokogva. - Ott voltam csak nem veletek ..... nem volt kedvem kép mutató emberek távolságában lenni - mondtam halkan. '- Kérlek bocsáss meg ! - mondta elkeseredve. - Mit azt hogy megölted a húgunkat ?! ... Már mondtam soha .... és nem fogom hagyni hogy erről egy másodpercre is elfeledkezz - mondtam ridegen Naonak. '- Mintha te különb lennél ! .... megöltétek Matsut ! ..... utállak Ichirou ! - mondta most már ő is dühösen. - Csak nyugodtan .... utálj ... ennél jobban is fogsz még ..... sokkal jobban garantálom - mondtam egyszerűen Nao pedig teljesen elképedt. ~ Remélem Gei jobban lesz ~ gondoltam közben egy nő sétált oda hozzám. "- Ichirou .... jobban vagy már ? - kérdezte és úgy tett mintha Nao ott sem lenne. - Fogjuk rá ... de mond csak ..... tudnál segíteni ..... beszeretnék jutni de itt lehetetten - mondtam a nő pedig kedvesen rám mosolygott majd intett hogy kövesen és a személyzeti bejárathoz sétáltunk majd ott mentünk be az épületbe. "- AJ miatt jöttél te is ? - kérdezte kedvesen. - Igen - mondtam halkan. ''- Sajnálom hogy nem tudtam segíteni a húgodon .... de AJ-t ígérem megmentem minden kép ..... most már nincs életveszélyben - mondta majd rám nézett és mire megszólaltattam volna folytatta. "- Úgy tudom a zuhanyzóban esett el a fejét elégé beverte és elég komoly vérveszteséget szenvedett ... meg egy két kisebb sérülése van ...... most bent van vele GD ...... de AJ nincs még magánál félő hogy komába esett - mondta a nő hát igen a kórházban talán ő a legkedvesebb orvos ha nem is a legkedvesebb de a legszebb biztos. - Kösz ..... nem kellet volna előre ítélkeznem- mondtam halkan. - Én viszont most nem szeretnék össze futni GD-vel - mondtam majd megálltam és a falnak dőltem rettentessen éreztem magam és nagyon aggódtam de kicsit megnyugtatott az hogy már nincs életvezélyben
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Nov 27, 2009 20:38:00 GMT 1
Egy óra múlva hívtak,hogy már késésben vagyok a fotózásomról és a felvételről. Így mennem kellett. Megsimítottam Gei arcát majd adtam a homlokára egy puszit és rábíztam az orvosokra. Kisétáltam a szobából...velem jött 2 orvos,hogy kikisérjenek feltűnés nélkül a személyzeti bejáraton. Ahogy a kijárat felé sétáltunk Ichirouval találkoztam. nem szóltam hozzá...csak elsétáltam mellette. De egyetlen egy pillantásomból, ahogy ránéztem könnyen kivehette,hogy nem örülök neki. És igazán fenyegető pillantás volt..tipikus ha bántod kinyírlak pillantás. //Shinagawa/TV Tokyo//
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 27, 2009 21:11:26 GMT 1
Mikor GD elsétált mellemet nos hát nem volt épp békés hangulatában de nem csodálom egy ideig még kint voltam majd besétáltam Geihez de megálltam az ajtóban. '- Menj be hozzá - mondta a nő aki velem volt. - Nem hiszem hogy ez jó ötlet - sóhajtottam. '- Mert miért ? - kérdezte az orvos kedvesen. - Következtetés .... mivel elégé utál - mondtam még mindig halkan. '- Ichirou már megint mit csináltál ? - kérdezte mosolyogva. - Hát most rosszra gondolsz - mondtam mosolyogva. - Igazából ..... nem bíztam benne és elhittem a hülyeségeket róla - sóhajtottam. '- Ichirou figyelj szerintem ez minden kapcsolatban előfordul .... idő kell ahhoz hogy valakiben teljesen megtudj bizni .... és nem csodálom hogy nem biztál benne mert hát ahogy a nővéred átvert így láthatsz rémeket ... pszichologia .... sok mindenki van így. - mondta kedvesen. - Ennek ahhoz semmi köze - mondtam halkan . - Nem fogom erre egyszerűen nem bíztam benne a csaj túl meggyőző volt ennyi - mondtam halkan. '- A szerelem nem változik meg pár perc alatt ..... bármit is tesz az illető .... sok olyan ember volt már itt akit saját szerelme jutatott a kórházba igaz azt mutatta felé hogy utálja de mikor elment még is láttam rajtuk hogy szeretik azt az illetőt - mondta kedvesen majd elsétált én pár percig csak az ajtóban álltam majd besétáltam és leültem Gei ágya mellé és őt figyeltem csodálatos volt még így is megsimogadta az arcát gyengéden. - Na haragudj - mondtam halkan és őszintén mivel tényleg bántott az amit tettem.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 27, 2009 21:47:51 GMT 1
Mikor újból kivilágosodott minden már nem ott voltam ahol megszakadt a film. Sőt ahogy jobban körbe néztem, habár még homályosan láttam rájöttem,hogy egy kórházban voltam. Elég gyengének éreztem magam..mintha szívószállal szívták volna ki az agyam. Elég fáradt voltam. És ahogy oldalra néztem megláttam Ichirout. Éppen az ablakon bámult ki. -Te meg..mit keresel itt?-Kérdeztem tőle alig halhatóan. Viszont a szobámban olyan csend volt,hogy még ez is hangosnak hatott. A szívverésemet jelző műszer azért könnyedén kenterbe vert.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 27, 2009 21:54:39 GMT 1
Geihez fordultam. - Aggódtam érted - mondtam halkan de őszintén látszott hogy elégé bántott az ahogy viselkedtem. - Jól vagy ? - kérdeztem óvatosan mivel nem akartam magamra haragítani még jobban de örültem hogy Gei magához tért és reméltem hogy most már jól lesz.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 27, 2009 22:34:02 GMT 1
-Rózsássan...-Mondtam. Nem igazán voltam kedves. Nem tudtam. -És minek köszönhetem ezt a hirtelen változást? Bevallott valamit az a ribanc?-Kérdeztem a szememet forgatva majd megpróbáltam felülni az ágyban.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 27, 2009 22:57:17 GMT 1
- Semmi ilyen nem történt ... miért kinek kellet volna mit bevallania ? - kérdeztem halkan. - Ne haragudj .... tényleg bizalmatlan voltam ... elismerem .... de ennek semmi köze ahhoz hogy szeretlek - mondtam őszintén közben az orvos akivel eddig voltam vissza jött de csak az ajtóig mivel észre vette hogy Gei felébredt. '- Majd vissza jövök később - mondta mosolyogva majd elsétált.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 27, 2009 23:08:40 GMT 1
-Hát...ez örvendetes...-Mondtam halkan majd végre sikerült felülnöm. -Sajnos én is téged. Annak ellenére,hogy inkább megbíztál egy idegen nőciben.-Mondtam még kisit sértődötten. Azután a fejemhez kaptam. Eléggé elkezdett fájni.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 27, 2009 23:14:10 GMT 1
- Sajnálom - mondtam halkan. - Jól vagy ? ... hívjak orvost ? - kérdeztem aggódva majd Geihez sétáltam és óvatosan átöleltem. - Csak kicsit nehezen tudok megbízni már az emberekbe miután saját nővérem támadott hátba nem rég és miatta meghalt Sachiyo - mondtam halkan. - Ne haragudj .... hülye vagyok - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 27, 2009 23:21:46 GMT 1
-Nem..nem kell minden oké.Kemény vagyok...-Mondtam majd elmosolyodtam. -Talán csak én vagyok túl haragtartó. Pedig..néha ilyesmin is túl kel lennünk.Akármilyen szarul is esik...-Mondtam Ichirounak. -Szeretlek...-Súgtam a fülébe.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 27, 2009 23:33:16 GMT 1
- Tényleg nem akartalak megbántani - mondtam kedvesen. - Én is szeretlek - súgtam én is Geinek majd óvatosan gyengéden megcsókoltam. - De ha nem vagy jól szólj van egy orvos ismerősöm tőle bármit kérhetsz meg persze tőlem is - mondtam mosolyogva. - Amúgy mi történt ? - kérdeztem kíváncsian.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 27, 2009 23:40:15 GMT 1
-Jah vettem észre...-Mondtam mosolyogva. Gondolom az a nő aki előbb benyitott azután meg elment. -Hazamentem. Elég szarul voltam úgyhogy elmentem zuhanyozni..aztán nem tudom..elsötétült minden és most ébredtem fel. Azt sem tudom ki volt a megmentőm... és hogy mi történt.-Mondtam sóhajtva. -De már alig várom,hogy elhúzzak innen. Nem bírom a kórházakat. Ráadásul ma még szeretnék elmenni egy premierre...de nem hinném,hogy engedik. Pedig megígértem a bátyusnak...-Mondtam kissé csalódottan. Elég szerencsétlenül éreztem magam.
|
|