|
Házak
Aug 27, 2009 15:56:28 GMT 1
Post by Ryota on Aug 27, 2009 15:56:28 GMT 1
házak
|
|
|
Házak
Aug 27, 2009 19:51:13 GMT 1
Post by Shinichi on Aug 27, 2009 19:51:13 GMT 1
Az ébresztő óra már majd egy órája szólt de én nem keltem fel csak a telefonra. - Shinichi vagyok hello - mondtam elég komásan. '- Hallom elaludtál - mondta egy hang nevetve biztos hallota az ébresztő órát. - Basszus tényleg.. kösz hogy telefonáltál Sayuuki - álltam fel hirtelen. '- Igazából azért telefonáltam mert Tokióban vagyok és gondoltam ha suliba mész ott találkozunk - mondta a lány de nem igazán értettem mit keres itt. - Ahha és megmondanád hogy ezt hogy érted ? - kérdeztem miközben a cucaimat kerestem. '- Hát utánad jöttünk Watary kilépet és szükség lenne rád - mondta a lány de mire megszólalhatam volna elköszönt és letette. ~ Lehet nem szerencsés nem bemenni az első nap de lehet még is kihagyom ~ gondoltam majd vissza dőltem az ágyra. ~ Nincs kedvem össze futni velük.... ha nemet mondok á nem hagyják hogy nemet mondjak ~ sóhajtottam majd kisétáltam a házból. / Az iskola/ Iskola kert /
|
|
|
Házak
Oct 3, 2009 12:32:00 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 3, 2009 12:32:00 GMT 1
Mikor hazaértem átnéztem holnapra az orarendemet majd bepakoltam holnapra.Zene közbe összeütöttem vacsorát majd elmentem lezuhanyozni.Késöbb megvacsoráztam majd elmentem fogatmosni.Beállitottam korábbra az ébresztöt mert reggel még szerettem volna gitározni egy kicsit.Másnap reggel mielött indultam volna elvettem a perselyből egy kis pénz mert délután bekell vásárolnom.Valamikor most fognak ideutazni a nevelőszüleim hogy hozzanak pénzt meg hogy leellenőrizzenek.
// Iskola/ "E" folyosó //
|
|
|
Házak
Oct 9, 2009 14:54:47 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 9, 2009 14:54:47 GMT 1
Még gyorsan megcsináltam a háziaimat, összeütöttem valami vacsora félét majd elindultam a fürdöbe.Mikor végeztem egyből bezuhantam az ágyba majd el is aludtam. Reggel nagyon korán keltem igy bekapcsoltam a tévét.Megnéztem a tegnapi híreket miközbe reggeliztem. ~Még van egy kis időm.Ha most indulok még be tudok menni a könyvtárra is.~
// Iskola/Könyvtár //
|
|
|
Házak
Oct 17, 2009 13:22:21 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 17, 2009 13:22:21 GMT 1
Miután haza értem egyből nekiálltam takarítani.Mire végeztem már sötétedett. ~Na már csak fel kell mosnom szombaton.~ Nekiálltam vacsorát készíteni közbe felléptem msn-re.Csak régi sulis társaim voltak fenn.Miután vacsoráztam még egy kicsit gitároztam majd elmentem zuhanyoni.Mikor végeztem beállitottam az ébresztőt és lekapcsoltam a villanyt. Másnap reggel kicsit kómásan keltem fel.Reggeliztem majd elmentem tusolni.Még volt időm így leültem a nappaliba és olvastam.Majd elindultam a suliba.
//Iskola/Könyvtár//
"Na én a házat úgy képzeltem el hogy van benne egy előszoba amelyből nyilik a konyha.A konyhából 3 ajtó nyilik.Az egyik a fürdö a másik a WC és a harmadik Arisa szobája.És még nyilik egy boltives rész is ahol egy kis nappali van.Ott van 2 fotel, 1 kanapé és 1 TV, 1 laptop nettel(meg az asztal), 2 db kissebb könyvesszekrény."
|
|
|
Házak
Oct 24, 2009 17:44:00 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 24, 2009 17:44:00 GMT 1
Mikor a háztömb elé értünk Takeda leállitotta a kocsit.Kikapcsoltam az övemet majd odafordultam hozzá. - Holnap a suliba talizzunk? - kérdeztem tőle.
|
|
|
Házak
Oct 24, 2009 18:25:14 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 24, 2009 18:25:14 GMT 1
- Persze de ha akarod eljövők érted - mondtam kedvesen majd Arisához hajoltam és megsimogattam az arcát. - Álmodj szépeket. - mondtam mosolyogva majd megcsókoltam Arisát.
|
|
|
Házak
Oct 24, 2009 18:56:47 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 24, 2009 18:56:47 GMT 1
- Találkozzunk az iskola kertben. - mondtam mosolyogva.Majd odahajolt jozzám és megsimogatta az arcom. - Te is álmodj szépeket. - mondtam majd megcsókolt.Majd kinyitottam az ajtot és kiszálltam.Még láttam a lépcsöház ajtajánál hogy megvárja mig bemegyek majd elhajtott. A házba érve leraktam a ruhát az egyik székbe majd gyorsan elmentem zuhanyozni és egyből beájultam az ágyba. Reggel elég korán keltem.Ittam egy kávét és megreggeliztem.Gyorsan kiporszivoztam majd kikészitettem a ruhát a nappaliba.A hajamat belokniztam ami nem telt sok időbe.Délben megebédeltem majd gitároztam egy kicsit.Átöltöztem és elindultam az iskolába.
//Iskola/Iskola kert//
|
|
|
Házak
Oct 24, 2009 19:12:43 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 24, 2009 19:12:43 GMT 1
Megvártam még Arisa bemegy majd haza indultam. Nathali kicsit türemetlen volt és ezt ki is mutatta. '- Hol voltál ? - kérdezte idegesen. - Nem hiszem hogy bármi közöd lenne hozzá ... de ha ennyire tudni akarod Ichirouval és többiekkel voltam és persze Arisával. - ezzel el is sétáltam mellette be a házba. // Iskola kert //
|
|
|
Házak
Oct 26, 2009 18:18:53 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 26, 2009 18:18:53 GMT 1
A házam elég messze volt az iskolától így elég sok ideig tartott az út. Már az utcában jártunk és Ryou szokás szerint már kint várt majd mikor észrevett integetni kezdett én pedig visszaintegettem neki elégé megkönnyebbülve hogy nem ment el majd hirtelen berohant a házba. Lassan mi is oda értenünk majd besétáltunk a házba. Ryou hirtelen elõ jött a konyhából. ’- Szia Ibuki Ryou vagyok! … Örülök a találkozásnak remélem, éhesek vagytok – mondta mosolyogva miközben a Tsuki elé sétált majd meghajolt elõttük. Majd elém lépet és átölelt. -Üdv itthon Shin - mondta kedvesen. ~ Ez alig félre érthetõ ~ gondoltam majd halványan Ryoura mosolyogtam és megcsóváltam a fejem. -Ugye nem mondod komolyan, hogy fõztél? ….nem kellet volna Ryou – mondtam kedvesen. ’- Pedig de…. szóval gyertek – mondta szelíden csengõ hangon majd visszasétált a konyhába. -Ryou mindig túlzásokba esik – mondtam nevetve. -Gyere – mondtam majd az étkezõ felé sétáltam és leültem. Ahogy gondoltam Ryou már megterített. A ház nem vegyült el a többi között pedig azok is elég rendezettek és szépek voltak, de ez a ház egyáltalán nem volt olyan átlagos már kívülrõl sem a ház színe fehér volt elég modern építésû 3 emeletes ház mindegyik emelethez tartozott egy terasz a ház bal oldalán pedig a garázs volt. Az udvar szép és rendezett volt sok virágágyással és tujával és persze az egész füvesítve volt. A ház belülrõl is elég modern és rendezett, a bejárat rögtön egy elõszobába vezette onnan pedig 3 irányba lehet, tovább haladni az egyik a nappaliba vezet a jobb oldalon lévõ is egy kisebb nappali szerûség ahol a lépcsõ is található az emelthez és ugyan így ball oldalt is.
|
|
|
Házak
Oct 26, 2009 18:31:32 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 18:31:32 GMT 1
-Szép házatok van.-mondtam kedvesen. -Mert hát gondolom nem egyedül laksz ebben a nagy házban. Vagy mégis?-kérdeztem érdeklődően.
|
|
|
Házak
Oct 26, 2009 18:43:54 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 26, 2009 18:43:54 GMT 1
-igazság szerint egyedül.... de most Ryou is itt lakik- mondtam kedvesen közben Ryou lehozzot pár igazán szép ruhát. - Válasz melyik kell .... Shin küldött sms-t hogy jöttök ... olyan szép leszel ... Tsuki ... majd én segítek - mondta kis gyerekes lelkesedésel. - Jó segyts neki én is átöltõzõm - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak
Oct 26, 2009 18:49:29 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 18:49:29 GMT 1
-Nem is tudom.-feleltem kedvesen. -Mindegyik ruha gyönyörű.-mondtam,de a szemem egy rózsaszín csipkés ruhán akadt meg. -Ilyesmi volt az előző is.De ez szebb.-mondtam kedvesen majd megkérdeztem: -Lehetne ez?
|
|
|
Házak
Oct 26, 2009 18:53:16 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 26, 2009 18:53:16 GMT 1
'- Persze .. sõt meg is tarthatod ha tetszik - mondta kedvesen Ryou közben én is átöltöztem. - Ryou nem te nem jösz ? - kérdeztem õ pedig rám nézett. '- Nem szeretnék utban lenni - mondta kedvesen én pedig oda sétáltam és gyengéden fejbe vágtam. - Hülye ... nem vagy útban - mondtam kedvesen. - Na mars öltõzni - mondtam Ryounak és Tsukinak kedvesen
|
|
|
Házak
Oct 26, 2009 19:00:04 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 19:00:04 GMT 1
-Felmentem öltözni majd úgy 15 perc múlva lejött Ryou. Majd rá 5 percre lejöttem én is.Aztán odaálltam Shin mellé. -Mehetünk?-kérdeztem kedvesen.
|
|