|
Házak
Oct 16, 2009 18:05:18 GMT 1
Post by Ryota on Oct 16, 2009 18:05:18 GMT 1
Házak
|
|
|
Házak
Apr 3, 2010 10:24:17 GMT 1
Post by Ichirou on Apr 3, 2010 10:24:17 GMT 1
Besétáltunk a házba most a szokásosnál is lehangolóbb volt számomra hisz sem a húgom sem a nővérem nem volt már itt apám külföldön dolgozott de mikor megtudta mi történt haza indul persze még nem ért haza anyám pedig felsem fogta igazán vagy csak nem akarta bárhogy is de rajta ez az egész egyáltalán nem látszódott meg mosolyogva üdvözölt minket. '- Sziasztok ... nem vagytok éhesek ? - kérdezte mosolyogva majd Mulant nézte. '- Milyen aranyos kis barátnőd van ... tényleg Gei már jobban van ? - kérdezte érdeklődve. - Hát az azért túlzás de nézőpont kérdése az egész - mondtam kedvesen úgy döntöttem mikor ezek a dolgok történtek hogy nem mondok neki ellent semmiben. '- Chiyu és Nao lassan haza ér - mondta én pedig elég furcsán néztem rá tényleg az agyára ment. - Ők .... - kezdtem de inkább nem folytattam. - Ők szerintem elég későn érnek haza - mondtam kedvesen mosollyal majd megfogtam Mulan kezét és felhúztam a szobámba mivel próbáltam kerülni ezt az egész témát. '- Ichirou szólok ha kész az ebéd jó ? - kiáltott fel anyám. - Oke - mondtam majd becsuktam az ajtott. - Á bocs kicsit túl buzgó mostanában - mondtam nevetve.
|
|
|
Házak
Apr 3, 2010 11:32:53 GMT 1
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 3, 2010 11:32:53 GMT 1
- Kicsit mint ha feszült lennél.- mondtam nevetve Ichirounak, miután bementünk a szobájába. - Szerintem aranyos, hogy ennyire túlbuzgott.- mondtam mosolyogva. - Hogy vagy?- kérdeztem, mert nem nagyon tudtam mit mondani.
|
|
|
Házak
Apr 3, 2010 13:03:04 GMT 1
Post by Ichirou on Apr 3, 2010 13:03:04 GMT 1
- Hát én mindig jól vagyok - mondtam nevetve. - Nem vagyok feszült csak kicsit fáradt és te hogy vagy ? - kérdeztem tőle kedvesen majd előkerestem amiért haza jöttem és eltettem. - Szerintem beteges amit csinál - csuszot ki a számon de tényleg az hogy jönne már haza Nai és Chiyu ? Bár lehet én is megörültem hisz úgy tudtam Ryota is halott pedig kurvára nem úgy néz ki vagy az is lehet hogy valaki folytatja amit elkezdett na mindegy nem fontos már. - Az iskolában nem sokára kirándulás lesz bá rmég nincs meghirdetve jössz majd ? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Házak
Apr 3, 2010 13:24:36 GMT 1
Post by Shaiya Cortney Mulan on Apr 3, 2010 13:24:36 GMT 1
- Én is jól vagyok.- mondtam kedvesen. - Nos még nem tudom... Attól függ, hova megyünk majd.- mondtam mosolyogva,és bár kicsit furcsán éreztem magam nem igazán látszott rajtam, azt hiszem.
|
|
|
Házak
Apr 3, 2010 19:57:41 GMT 1
Post by Ichirou on Apr 3, 2010 19:57:41 GMT 1
- Valami újonnan nyílt élményfürdőbe állítólag az egyik csaj apjáé és ingyen mehetünk. - mondtam kedvesen közben anyám kopogott az ajtón. '- Kész az ebéd gyertek enni - mondta mosolyogva. '- Azt csináltam amit annyira szeretek Chiyuval .... ejj hol lehet már az a lány direkt miatta csináltam mert még múlt héten megkért rá - mondta mosolyogva én közben végig mélyen a földet néztem ő pedig lesétált én pedig egy ideg nem szóltam semmit most eszembe jutott amit Ryota mondott ez elkerülhető lett volna.Felálltam majd kedvesen Mulanra mosolyogtam. - Gyere - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak
Apr 3, 2010 20:44:11 GMT 1
Post by Gei/AJ on Apr 3, 2010 20:44:11 GMT 1
Mivel a mai fotózásra szükségem volt pár ruhára amit még Ichirounál hagytam így úgy gondoltam elmegyek hozzá. Meg biztos nem haragszik ha meglepem. Bekopogtam és Ichirou anyukája nyitott ajtót. Átölelt majd adott 2 puszit. Megkérdezte, hogy vagyok és gyorsan betessékelt. -Csak egy pár dologért ugrottam át. A mai fotózásra kéne egy és más. Amit még valamikor itt hagytam...-Mondtam mosolyogva. '-Áh. Értem. Nos mindjárt úgy is eszünk. Egyre többen leszünk.És jobban vagy már?-Mondta szórakozottan Ichirou anyukája. Én bólintottam bár eleinte nem értettem az elejét amíg meg nem láttam Ichirout egy lánnyal lejönni a lépcsőn. Azonnal felkeltem az asztaltól és a kanapéhoz mentem. Nem néztem Ichiroura az az egyetlen egy pillantásom mindent elárult. '-Gei. A ruháid?-Kérdezte Ichirou anyukája kapkodva. -Nem kell. Veszek újjat...-Mondtam dühösen. Elvettem a kabátomat a kanapé karfájáról és felvettem. Gyorsan belebújtam a magassarkú szandálomba és kirontottam az ajtón. Nem csaptam be...mert nem illik más házának az ajtaját csapkodni. Azt csak otthon szabad. Beszálltam a ház előtt álló rám váró kocsiba. -Vigyen haza!-Mondtam határozottan ellentmondást nem tűrő hangon. Felvettem egy napszemüveget és felhúztam az ablakokat. Elhatároztam, hogy akárki hív nem veszem fel... senki nem akartam beszélni...senkivel. //Sumida/Házak//
|
|
|
Házak
Apr 4, 2010 15:53:11 GMT 1
Post by Ichirou on Apr 4, 2010 15:53:11 GMT 1
Lesétáltunk közben már egész jól lettem és rájöttem hogy talán nem is azért érzem ezt Gei közelében ha nem azért amit tettem Chiyuval hisz mindig az jutott eszembe. - Bocs hogy ide rángatalak csak egyszerűen egyedül itthon már nem tudok meglenni anyám mindig a hugomat és a nővéremet emlegeti - mondtam halkan majd megálltam mivel eszembe jutott hogy fent hagytam a telefonomat. Mivel fent hagytam a telefonomat nem vettem észre hogy Ayaka hívott így vissza hívtam de csak 3x ra vete fel. - Miért .... - kezdtem de mikor meghallottam hogy sír remegni kezdett a kezem. - Mi történt ?! - kérdeztem feszülten de nem értettem mit mondott. - Sacuky ? - kérdeztem vissza. - Hogy ? ... mit csinált ? - kérdeztem hittetlenkedve. - Most ... jól van ? - kérdeztem reménykedve. - Nem .... Ayaka kérlek ne mond ezt ... kérlek mond hogy viccelsz - mondtam halkan majd letettem és a falnak dőltem most tényleg elégé lesokkolt reméltem hogy csak álmodom főleg mikor an yám mondta hogy Gei is itt járt és elég dühös letem de szerencsére ez nem látszodott. - Mulan gyere - mondtam kedvesen majd leültünk az asztalhoz közben sms-t írtam Geinek.
--- Gei ezt tényleg félre érted most. Figyelj Gei .... megígértem ...hogy soha nem csallak meg igaz ? ... ehhez tartom magam az hogy néha mással vagyok nem jelenti azt hogy megcsallak azt hittem ennél azért jobban bízol bennem de látom tévedtem ennyit a bizalomról is na mindegy. Azért hívtam át Mulant mert nem bírtam volna hogy anyám mindig a nővéremről és Chiyuról beszél hogy miért nem az hagyjuk.......Bevallom vannak kétségeim .... ezután az egész után .... annyira hiányoztál és még is mikor veled voltam lelkiismeret furdalásom volt hogy nem tudtam segíteni és hogy volt egy nagy hibám is ... és gyáva modon elakartam ez elől a fájdalom elől menekülni úgy érzem jobbat érdemelsz aki megtud téged menteni aki mellet biztonságban vagy én nem most először vallotam ebben kudarcot ez te is belátod igaz ? .... kérlek beszéljük meg -----
elküldtem az smst közben anyám feltálalat szokás szerint túl sokat főzőtt persze nagyon jól tudott főzni ezt elismerem.
|
|
|
Házak
Apr 4, 2010 21:54:44 GMT 1
Post by Ichirou on Apr 4, 2010 21:54:44 GMT 1
Nem hittem volna hogy ma még vissza ír Gei így meglepődtem mikor észre vettem hogy írt.
--- Majd megbeszéljük jó ? -----
Csak ennyit írtam de pár perc múlva ismét elővettem a telefonomat.
------ Zavarlak ha most átmegyek ?....de nem tudok sokáig maradni -----
írtam majd felálltam és Mulanhoz sétáltam. - Van egy kis dolgom de ha akarsz maradj nyugodtan max 1 óra oké ? .... ha elhúzódik felhívlak - mondtam kedvesen közben vártam hogy Gei vissza írjon amint vissza írt elindultam ki. // Sumida házak //
|
|