|
Házak
Oct 16, 2009 18:06:25 GMT 1
Post by Ryota on Oct 16, 2009 18:06:25 GMT 1
Házak
|
|
|
Házak
Mar 28, 2010 10:24:39 GMT 1
Post by Ren on Mar 28, 2010 10:24:39 GMT 1
Reggel az ébresztőre ébredtem. Ez volt a legszörnyűbb dolog a világon. Ez az éles hang. Kinyomtam és még feküdtem az ágyban körül belül 10 percet. Berontott a húgom és felhúzta a redőnyt. '-Ébresztő. Nagyfiú! Ma beviszel a suliba. Méghozzá motorral.-Mondta mosolyogva majd kinyitotta az ablakot. Azonnal libabőrös lettem ahogy a hajnali levegő a bőrömhöz ért. A fejemre raktam a párnát, hogy ne zavarjon a fény és magamra húztam a takarót. '-Hahóóó! Fél órád sincs elkészülni.-Mondta a húgom és kirántotta a párnát a kezemből. Az alkarommal próbáltam eltakarni a szemem miközben morogtam neki valamit. -Ki mondta, hogy beviszlek?! Hagyj már aludni akarok.-Mondtam. A húgom odajött és egyszerűen rácsapott a hasamra. Összerándultam és nagy nehezen felültem. A hajamba túrtam és kinyitottam a szemem. Mikor teljesen élessé vált a látásom nagy nehezen felkeltem. Gyorsan lezuhanyoztam meg elvégeztem az egyéb reggeli teendőket. Reggelire egy alma is elég volt. A húgom már az ajtóban toporgott, hogy menjünk már. A kisebbik húgomat anya vitte a suliba. Az öcsém meg a haverjaival elment már vagy egy órája. Biztos valahol lógtak még suli előtt. -Jól van már. Most mit pattogsz.-Mondtam a szememet forgatva. Kimentem az előszobába és felvettem a cipőmet. A húgom még állítgatta a hajam de folyton elhessegettem. Általában ilyen kócos kisfiús frizurám volt. Nem kellet sokat állítgatnom rajta. Ezután a fülbevalómat kezdte el piszkálni. -Hagyjál már. Ha unod magad olvass női magazint vagy valami. Ne piszkálj már.-Mondtam kelletlen grimasszal. '-Persze MR. Mennydörgő.-Mondta a húgom sértődötten. A kezembe vettem a sisakot és lesétáltunk a lépcsőn. A garázsban lenyomtam a garázsajtó nyitó gombot és felültem a motorra. Megsimogattam az ülését és ráültem. '-Istenem. Ennyit törődni egy motorral. A saját húgod nem simogatod ennyit. -Szállj le rólam vagy mehetsz gyalog.-Mondtam. Ezután csak megrántotta a vállát és felült mögém. Felvettük a sisakokat majd elindultunk a suliba. Szokás szerint gyorsabban mentem mint kéne de a húgom pont ezért szeretett velem járni. Imádott száguldani, talán rejlett benne valami fiússág. Vagy csak az, hogy fiúk között töltötte gyermekorrának legalább a felét. //Iskola/"E"folyosó//
|
|