|
Házak
Oct 16, 2009 18:17:37 GMT 1
Post by Ryota on Oct 16, 2009 18:17:37 GMT 1
Házak
|
|
|
Házak
Nov 24, 2010 19:22:09 GMT 1
Post by Kara Takanori on Nov 24, 2010 19:22:09 GMT 1
Épp, hogy hazaértem, megszólalt a telefonom. Egy SMS. Saengtól jött. Elolvastam mit írt. ~ Ennél jobb hazugságot is kitalálhatott volna. Vagy egyszerûen megírhatta volna, hogy bocs, de eddig voltál csak jó nekem.~-gondoltam, bár nem, mintha izgatott vona. De ha igazat mond, akkor mégis mlyen gyilkosság? Na, mindegy. // Kicsit késõbb // Miyától hallottam egy Halloweeni bálról. Úgy döntöttem, elmegyek oda. Még volt idõm akészülõdésre. Addig is néztem a TV-t. Bár nem igazán a TV-n járt az eszem, hanem Saeng sms-én. Rengeteg ötlet felmerült. - Új lány vagy az életében? - Egyszerûen csak rámunt? - Valami rosszat tettem volna? - Esetleg rosszat mondtam? - Vagy csak igazat mond? Végülis meguntam , hogy ezen töprengek, ígyhát a Halloweeni bálra gondoltam. Lehet, hogy nem is kéne elmennem? Nincs is partnerem. Errõl újra eszembe jutott Saeng, így újrá átfutottak az agyamon az esetleges következtetések. Végül, hogy elhessegessem ezeket a gondolatoka, ittam egy epres jégkását. Hatásos volt, mert egy idõre lefagyott az agyam tõle, és így nem gondoltam semmire, ami zavart volna. // 19:30// Már " teljes harci díszben " álltam, és a hajamat igazgattam. Igaz, még volt fél órám, de már nagyon unatkoztam, és nyughatatlanul vártam a bulit.
|
|