|
Házak
Oct 16, 2009 18:18:16 GMT 1
Post by Ryota on Oct 16, 2009 18:18:16 GMT 1
Házak
|
|
|
Házak
Oct 28, 2009 1:12:34 GMT 1
Post by Akira on Oct 28, 2009 1:12:34 GMT 1
Miután hazaértem gyorsan lezuhanyoztam majd kikapcsoltam az ébreszőt a telefonomban. ~Nem szeretnék korán kelni.~ - gondoltam majd bemásztam az ágyba és elnyomott az álom. Dél körül ébredtem fel, akkor is arra hogy a kutyam nyalogatja az arcomat.Kikeltem az ágyból majd lementem kajálni.Megkértem a szakácsot hogy dobjon össze nekem valami hideg ételt mert nem volt hangulatom a meleg kajához.Majd kivittem a kutyámat, Akitát az udvarra játszani.Délután felmentem a szobámba és neteztem egy kicsit.Este pedig lementem apuhoz hogy együtt vacsorázzunk.Nem váltottunk egymással szót.Bár ez megszokott volt.Majd visszamentem a szobámba és beájultam az ágyba. A vasárnap is hasonlóan telt mint a szombat.Ma apu itthonról dolgozott igy nem mozdultam ki a szobából csak amikor kivittem Akitát.Még este megcsináltam a házikat majd lefeküdtem aludni. Hétfő reggel késésbe voltam igy a kocsiba fogyasztottam el a reggelit.
//Iskola/Parkolo//
|
|
|
Házak
Nov 2, 2009 21:02:19 GMT 1
Post by Akira on Nov 2, 2009 21:02:19 GMT 1
Hazaérve felléptem msn-re és zenéthallgattam.Közbe Akitát megetettem.Este lementem vacsorázni, utána kivittem Akitát sétálni.Mire visszajöttünk már besõtétedett így még gépeztem egy kicsit majd lefeküdtem aludni. Másnap reggel korán keltem hogy mindenre legyen idõm.Mikor mindennel elkészültem elindultam a suliba.
//Iskola/"A" folyosó//
|
|