|
Házak
Oct 16, 2009 18:19:05 GMT 1
Post by Ryota on Oct 16, 2009 18:19:05 GMT 1
Házak
|
|
|
Házak
Apr 13, 2010 19:36:03 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 19:36:03 GMT 1
Miután hazaértem, ledobtam a táskámat és levettem a cipõmet. Szokás szerint még senki sem volt itthon, így egészen kényelmesen útközben levetkõztem. Mire beértem a szobámba már csak a fehérnemû volt rajtam na meg a telefon a kezembe és szorgosan SMS-t írogattam. Leírtam a pontos címem és azt is leírtam, hogy hosszan csöngessen vagy hívjon fel, mert nagy valószínûséggel zuhanyozni fogok. Nagyon rossz szokásom, hogy órákig zuhanyozok. Miután elküldtem az üzenetet kivettem a szekrénybõl pár ruhadarabot és bevittem a fürdõbe, de úgy gondoltam elõbb iszok egy teát így ráérõsen lesétáltam a konyhába és csináltam egyet magamnak. Ezek után pedig jöhetett a zuhany.
|
|
|
Házak
Apr 13, 2010 19:43:40 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 19:43:40 GMT 1
Miután haza mentem lezuhanyoztam, átöltöztem meg átcseréltem néhány ékszerem és bementem az orvosi szobánkba. Újból lefertőtlenítették az járomcsontomon (pofacsontomon) lévő sebet és leragasztották. Épp időben kész lettem. Beszálltam a kocsiba és elindultunk a célpont felé. Pár méterre a háztól elkezdtem csörgetni Lilith-et amíg ki nem nyomta. Azután kiszálltam a kocsiból és becsöngettem a házba. Az ajtón lévő üvegbe láttam magam...szokásosan tökéletes megjelenés leszámítva a tegnap este beszerzett sebet...amit próbál elrejteni a sebtapasz.
|
|
|
Házak
Apr 13, 2010 19:52:02 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 19:52:02 GMT 1
Már kezdtem kopoltyút növeszteni, ám ekkor elkezdett csörögni a telefonom a zenére táncolni kezdtem, végül kinyomtam a telefont és egy törölközõt csavartam magam köré. Lementem az emeletrõl pont ekkor csöngettek, kinyitottam az ajtót. természetesen GD állt ott. -Szia... ne haragudj, de nemigen vagyok még kész. Vakartam meg a tarkómat. -Gyere be egy kicsit, nézz szét vagy csinálj amit szeretnél. Megvártam amíg bejön, majd becsuktam az ajtót. Erõsen elgondolkoztam azon mi lehet az a kis ragtapasz az arcán, de inkább nem kérdeztem rá. -Körülbelül 10 perc és kész vagyok, csak még azt áruld el hova is megyünk, mert akkor olyan ruhát veszek magamra.
|
|
|
Házak
Apr 13, 2010 19:57:51 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 19:57:51 GMT 1
-Rendben.-Mondtam könnyedén. -Semmi extra...valami kevésbé ismert helyre. Csak lazán öltözz fel...nem szeretném ha felismernének...de gondolom te se. Most valahogy nincs kedvem VRThez.-Mondtam halvány mosollyal. Végig csak Lilith szemét néztem vagy az arcát tanulmányoztam. Ismervén magam tudom, hogy igen kíváncsi lennék mi van a törölköző alatt. Úgyhogy inkább maradok hidegvérű és nyugodt. Amikor Lilith elment nem néztem rá inkább a házat kezdtem vizsgálgatni. Nekidőltem az ajtónak és úgy vártam Lilithet...nem akartam bemenni mert végül is kitudja...jobb nem összefogdosni más dolgait. Lehet, hogy ez a rigolyája.
|
|
|
Házak
Apr 13, 2010 20:04:16 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 20:04:16 GMT 1
-Okéééé. Nyújtottam meg egy kicsit a szót, miközben GD szemébe néztem, aztán megfordultam és visszamentem a fürdõszobába és folytattam amit elkezdtem. Felvettem magamra egy farmer nadrágot ami néhol kivolt szakadva, persze ez ilyennek lett tervezve. Egy fûzõhöz hasonlító toppot katam magamra meg egy pulcsit vettem a kezembe. A hajamat csak megfésültem, felvettem a szokásos gyûrûimet meg egy nyakláncot. Zsebre vágtam a telefonom és lementem az emeletrõl. GD ugyan ott állt ahol hagytam így elgondolásom szerint nem is mozdult onnan. -Nem haraptak volna meg a könyvek ha közelebb mész a polcokhoz... vagy a fotelunk sem evett még embert... Mondtam mosolyogva, majd felvettem egy márkás tornacipõt és szétnéztem a házban. -Rendben, felõlem mehetünk.
|
|
|
Házak
Apr 13, 2010 20:11:11 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Apr 13, 2010 20:11:11 GMT 1
-Nem tudhatom. Jobb az elővigyázatosság.-Mondtam mosolyogva. Egy kissé elképedtem azon, hogy Lilith alakja mennyire észveszejtően tökéletes. A legtöbb Japán lány alakja jó de nem ennyire...minden a helyén van meg minden. Tökéletes. Na persze nem mutattam, hogy ennyire tetszik. Azért elgondolkodtató, hogy ha egy sima farmerbe és spagettipántos toppba ilyen jól néz ki, hogy nézhet ki estélyibe vagy valami sexibb cuccba. Kisétáltunk a házból majd kinyitottam az ajtót Lilithnek. Beszálltunk és elindultunk a célpont felé. /Shinjuku :: Étterem /
|
|
|
Házak
Apr 13, 2010 20:15:56 GMT 1
Post by Thaio Lilinett on Apr 13, 2010 20:15:56 GMT 1
Miután kimentünk mindketten a házból én bezártam az ajtót és a kocsi felé vettem az irányt. Valami okból nem beszélgettünk sokat lehet, hogy azért nem mert én minden mással elvoltam most foglalva csak szegény GD-vel nem. De nem tehetek róla, szeretek nézelõdni a kocsikban. /Shinjuku: Étterem /
|
|