|
Post by Cho Masaru on Oct 27, 2009 21:35:03 GMT 1
Név:Cho Masaru Kor:17 Nem:Nő Osztály:11/E Tulajdonság:beképzelt,önző,nagyképű,és nem igazán lelkesedik semmiért Előtörténet: A kedvenc évszakom az ősz tudom sokan nem szeretik hiszen ez a tél közletétet jelenti ahol minden hideg és üres a világ szinte fekete fehéré válik de én pont ezért szeretem az őszt hisz olyan csodálatos telis teli színekkel ebből meritek erőt bár igaz az esőt nem szeretem de bőven kárpótol a látvány az őszi naplemente és a színes levelek amik a naplementében hullanak a föld felé. A szüleim mindig mindent megadtak nekünk.Én voltam anyu kedvence.Engem tudott rózsaszín ruhába öltöztetni és mindenféle frizurát csinálni nekem.A bátyámat is szereti hisz ő az elsőszülött és ő a fiú.Mindketten megkaptuk mindig amit akartunk.A bátyám rendőr lett.Anyu a biróságon dolgozik, apu pedig kommandós...és persze gazdagok vagyunk ami nem is csoda.Mint minden gazdag családnál el vannak kényeztetve a gyerekek igy minket is kellőképpen elkényeztettek.Ezért egy kicsit beképzelt is vagyok.Legalábbis szerintem...mások szerint meg nagyon.De nem érdekelnek az ilyen csőcselékek.Én akarok lenni az ország leghíresebb ügyvéde és ezért meg is teszek mindent.Mindenki plázacicának tart de az eszem megvan hozzá hogy ügyvéd legyek, hisz kitünő tanuló vagyok.Ebből is látszik hogy a Kuroi Gakko nevezetű iskolába vettek fel.
|
|
|
Post by Ryota on Oct 27, 2009 21:47:44 GMT 1
Elfogadom
|
|