|
Házak 1
Oct 28, 2009 22:47:02 GMT 1
Post by Ryota on Oct 28, 2009 22:47:02 GMT 1
Házak
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 21:54:18 GMT 1
Kinyitottam az ajtót , és elég dühös voltam akkor is... A kulcsot csak úgy erősen nekivágtam az asztalnak , és felrohantam a szobámba. Vagyis felrohantam volna , de megcsúsztam a lépcsőn és leestem onnan. Legurultam , és kicsit vérzett a fejem , de nem volt olyan súlyos, Most kicsit lassabban , de sírva mentem fel és berohantam a szobába. ott eldobtam magam az ágyon. Kicsit össze véreztem a fehér lepedőt de nem igazán zavart. Csak sírtam és sírtam.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 21:59:31 GMT 1
Mikor a ház elé értem bele gondolva elég szarul esett hogy ennyire nem bízik bennem oda sétáltam az ajtóhoz és becsöngettem, és fontolora vettem hogy ha nem nyitja ki lehet tényleg abba kéne ezt hagyni mert ezzel őt is bántom és nekem is kurva szarul esik hisze semmi olyanról nem volt szó amin meglehetne sértődni főleg hogy ilyeneket mondjon már már kis híján azt nem mondta hogy szakít és szerintem az is teljesen érthető lett volna ha nem jövők utána és többször nem is nézek felé de hát nem ilyen vagyok.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 22:04:58 GMT 1
Mivel nem gondoltam , hogy Shin az aki csöngetett kinyitottam az ajtót. M8ikor megláttam az ajtóban Shint oda ugrottam elé ( nem szó szerint ) és átöleltem. -Bocs amiatt ami a folyosón volt ,de teljesen félre értettem mindent. - mondtam sírva , majd megcsókoltam Shint. - Szeretlek. -mondtam Shinnek kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 22:07:51 GMT 1
Átöleltem és viszontoztam a csókját de aszem elégé látszodt rajtam hogy ez az egész szarul esett kicsit eltoltam majdamtól Chot mivel észre vettem hogy véres lett a kezem. - Mi történt veled ? - kérdeztem aggódva nem láttam hiszen a lámpa nem villágitott Chora.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 6, 2009 22:10:47 GMT 1
- Gondolom elég szarul esett neked ez az egész ,de ha neked nem nekem igen. - mondtam kedvesen. - Csak leestem a lépcsőről... -mondtam a fejem fogva. - Egy percre bejössz? - kérdeztem kedvesen.
|
|
|
Post by Shinichi on Dec 6, 2009 22:19:32 GMT 1
- Hát hogy őszinte legyek elég szarul esett azt hittem kicsit talán jobban bízol bennem - mondtam halkan majd mikor elmondta hogy leesett a lépcsőn észre vettem a kulcsot az egyik asztalnál besiettem érte magamhoz húztam Chot közben becsuktam az ajtót és bezártam majd felemeltem Chot és a kocsihoz vittem. - Örülj voltam bent egy kicsit .... de most ... kórház .... ez nem játék még ha nem is biztos hogy súlyos akkor is jobb ha látt egy orvos - mondtam komolyan. // Shibuya házak //
|
|
|
Post by Cho Masaru on Dec 7, 2009 7:23:17 GMT 1
- Sajnálom , de nem igazán volt kedvem tovább ott maradni , és .... csak azért volt mert az a csaj felidegesített , és úgy értettem , hogy ő a barátnőd. Legalábbis a beszélgetésetek olyan volt . -mondtam nevetve. Közben Shin felvett én meg megpusziltam . - Örülök. -mondtam nevetve , majd beszállltunk a kocsiba.
// Shinjuku / Hygeia Okuna kórház //
|
|