|
Post by Aya on Nov 3, 2009 16:14:15 GMT 1
Név: Aya Asano Kor:16 Nem: nõ Osztály 11/E Jellem: Vidám,szeret barátkozni/ismerkedni,szeret pasizni,céltudatos,magabiztos,szereti az édeségeket(fõleg a csokikat),utálja ha kihasználják és ha játszanak az érzéseivel.
Egy hideg januári napon születtem.Aput soha nem ismertem.Anyu mesélte hogy még kicsi voltam mikor elhagyott minket valami másik nõ miatt.Az életem legfontosabb személye az anyukám volt.Mindig vidám volt és szeretett velem játszani.Mikor még ovis voltam akkor mindig a nagyszüleim hoztak el ha anyu dolgozott.Valami cégnél ujságíró.Suliba meg csak elsõ napon kísért be meg kísért haza.Onnantól egyedül jártam.Akkoriban még közel laktunk a sulihoz.De mikor 10 éves lettem megismerkedett egy nagyon furcsa fazonnal.Soha nem mosolygott.Mindig mogorva arcot vágott.Ezért nem is szerettem.Pár hónapra rá odaköltöztünk hozzá de nagy bánatomra összeházasodtak és a mai napig vele van.Azóta született egy kisöcsém is, Saita.Nagyon aranyos.Most lesz 2 éves.Egyszerûen imádom.Akkor láttam a mogorva arcon valami más változást is mikor örömmel vettem a kezembe Saitát.Azt hiszem a döbbenet volt.Azota már naggyából birom meg õ is engem.De az új munkája miatt el kellett költöznünk.Eggyáltalán nem örültem neki.Anyu meg a mostohaapám a Kuroi Gakkot nézték ki nekem.Hát egy biztos nekem nem tetszik a neve.A költözés miatt 1 hétig nem tudtam iskolába menni....
|
|
|
Post by Ryota on Nov 3, 2009 16:27:45 GMT 1
Elfogadom
|
|