|
Post by Shinichi on Apr 12, 2010 19:53:51 GMT 1
- Ennek örülök és mikor szeretnéd ? - kérdeztem határozottan miközben átöleltem. '- Shin én vissza megyek figyelni - mondta Eri majd elsétált. - Rendben menj csak - mondtam majd Chora mosolyogtam és megcsókoltam.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Apr 13, 2010 13:20:08 GMT 1
- Nos nem tudom. Amikor akarod.- mondtam kedvesen. ~ Egyre érdekesebb kezd lenni ez a nap.Előbb anya kedvessége, aztán apa szövege arról , hogy mégsem költözünk. Minden jól jött. Na meg ugye most ez... érdekes..~ - gondoltam.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Apr 13, 2010 16:47:17 GMT 1
-Oh... szóval csak jártál? Értem.-Mondtam mosolyogva. -Csak...úgy rémlett ismerlek titeket.-Mondtam. Hina a fülemhez hajolt és a fülembe suttogott valamit. Fojtott reménykedő örömmel szorította meg a karom. -Mindig csodálkozom rajtad. Igen ő Shinichi.-Mondtam mosolyogva. Hine Shin felé fordult és szégyenlősen a füle mögé tűrte a haját. -Nagy rajongód.-Mondtam suttogva Shinnek. Mivel elég nagy csend volt Hina könnyedén beazonosította a sztárját a hallása segítségével. Így egyáltalán nem tűnt vaknak. Hina oldalra fordult. Én is odafordítottam a fejem de semmi. Aztán nemsokára egy ismerős ismeretlen jelent meg az egyik folyosón. Odasétált hozzám. Összeszorult a gyomrom és azt kívántam bárcsak eltűnnék. ÁÁÁ Teleport...mikor találják már fel?! Ne. '-Szia szépség. Nézd már itt a vak húgocskád is?-Kérdezte vigyorogva. -Shou nem érek rád.-Mondtam egyszerűen. '-És mégis hova sietsz ezzel a fiúkával meg a két kis csajjal hmm?-Kérdezte sunyi mosollyal. -Én türelmes ember vagyok...de mikor szállsz már le rólam??-Kérdeztem dühösen. Amikor megláttam, hogy Hinat kezdi méregetni leültettem a húgom és megragadtam a fiú karját. Odébb húztam, hogy legalább ne nyilvánosan szégyenítsen meg. ''-Már megint baj lesz.-Mondta Hina alig halhatóan és gyűrögetni kezdtek a szoknyáját a combjánál. '-Hogy van az én bombázóm?-Kérdezte vigyorogva majd közel hajolt hozzám. A vállaira tettem a kezem és eltoltam magamtól. -Először is nem vagyok a tiéd, másodszor ne sértegesd a húgom, harmadszor pedig most, hogy itt vagy egyre rosszabbul vagyok.-Mondtam a szememet forgatva. '-Ugyan már. Ha azt mondom, hogy az enyém vagy akkor így is van. Erről bizonyosságot is tettem.-Mondta újból azzal az ocsmány perverz vigyorral és a combomra rakta a kezét majd újból közel hajolt. Felemeltem a kezem és a lehető legerősebb és leggyorsabb mozdulattal felpofoztam. -Ne érj hozzám. Idióta.-Mondtam majd ellöktem magam elől a meglepett fiút és vissza indultam a húgomhoz. De az utolsó pillanatban megragadta a kezem. Úgy szorította, hogy azt hittem apró darabokra töri a csontom...csupán pár másodperc múlva. Vissza lökött a falhoz és lefogta a kezeimet. Megemeltem a térdem és hasba térdeltem. Nem oda szántam de ez is használt. Odasétáltam Hinahoz és elővettem a telefonomat. -Szia. TEB Shinjuku Hoku.-Mondtam gyorsan majd összecsuktam a telefonomat. Leültem Hina mellé és megigazítottam a felsőm. -Mindjárt jönnek értünk.-Mondtam majd Hina kezére tettem a kezem mivel láttam, hogy reszket. -Ne félj.-Mondtam gyengéden. Jobbra pillantottam, Shou szerencsére nem szedte össze magát...még.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Apr 13, 2010 18:50:27 GMT 1
A kórházban kerestem Niyát, meert ez volt az utolsó ötletem. meg is találtam, mikor ott ült egy lánym ellett, aki ha jól tudom a húga volt. - Szia Niya.- köszöntem kedvesen, mikor odaértem. - Hogy vagy?- kérdeztem, majd leültem mellé.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Apr 13, 2010 18:57:10 GMT 1
-Yasuo. Olyan régen láttalak.-Mondtam mosolyogva majd megöleltem Yasuot. Elengedtem és átkaroltam a húgom. Ő felém fordult és elmosolyodott. '-Szia.-Köszönt Hina nagy nehezen. Eléggé szégyenlős volt az idegenek előtt. -Jól jól köszi. Minden rendben.-Mondtam. -Na és veled miújság? Hogy vagy?-Kérdeztem érdeklődő tekintettel.
|
|
|
Post by Shinichi on Apr 13, 2010 19:19:02 GMT 1
- Tényleg ? - kérdetem kedvesen majd a kislányra mosolyogtam majd egy újabb személy került elő így vissza fordultam Chohoz. - Döntsd el nekem bármikor jó rád bízom egy ideig most még úgy sem tudok vissza menni - mondtam közeben Niyát és az ismerősét néztem már épp közbe akartam lépni de a lány elintézte a zaklatoját így erre nem volt szükség.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Apr 13, 2010 19:28:12 GMT 1
Jól vagyok.- mondtam, majd megcsókoltam Niya-t. - Én is rég láttalak... Hiányoztál.Amúgy egy filmforgatáson voltam , Amerikában. Nagyon jó volt.- mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Apr 13, 2010 19:31:40 GMT 1
Mielőtt még bármit is reagálhattam volna Yasuo megcsókolt. Én csak néztem rá mint valami hülye...pislogtam párat majd nagy nehezen megszólaltam. -Ez...ez...ez mi volt?-Kérdeztem meglepetten. -Lehet, hogy régen láttalak de nem úgy emlékszem, hogy itt tartanánk. Úgy értem... mi nem járunk vagy valami...hiszen. Abban állapodtunk meg, hogy várunk egy kicsit. Igen oké...már vártunk de... még nem mondtuk ki, hogy izééé...érted...-Mondtam majd mély levegőt vettem és lassan kifújtam. -De gáz. Tisztára összezavarodtam. Most biztos hülyének nézel.-Mondtam és az alsó ajkamba haraptam.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Apr 13, 2010 19:39:44 GMT 1
- Tudom , bocs.... Csak most.... valamiért.....- mondtam. - Á mindegy..... Mennem kell. Szia. Vigyázz magadra. - mondtam kedvesen majd a kijárat felé vettem az irányt.
|
|
|
Post by Jamamoto Niya on Apr 13, 2010 20:01:34 GMT 1
-Na...de Yasuo...-Mondtam majd felálltam a padról és Yasuo után indultam. De mielőtt még megállíthattam volna valaki megragadta a karom és magához húzott. Shou volt. Nem hiszem el, hogy nem bír leakadni rólam. De úgy nézem most mindenről gondoskodott...mozdulni se bírtam úgy szorított magához majd megcsókolt. -MMMM...Nemár. Ne! Engedj el!-Mondtam neki dühösen de egyszerűen nem hallgatott rám. A nyakamhoz hajolt és megpuszilta. Elég gyengéden ahhoz képest, hogy éppen erőszakkal tart maga mellett.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jul 11, 2010 19:20:08 GMT 1
Lesétáltam a lépcsőn és akaratlanul is hallotam mindent ha nem voltam eddig elég dühös most az lettem közben észre vettem hogy Niyát valaki zaklatja nem is igazán érdekelt mivel nem az én gondom de mikor észre vettem hogy Yasuo segíteni akar neki vissza húztam bár kétlen hogy engem ismert volna én is csak azért tudom hogy ki ő mert Sacuval beszéltem.Tudtam hogy az az alak elég veszélyes lehet ezért is nem engedtem oda Yasuot és persze azért sem hogy ismét hülyét csináljon belője Niya ha már Sacunak fontos volt . - Niya nem értem mit nyávogsz folyton - mondtam komolyan. - Yasuo segíteségére pedig ne számíts szórakozzon a kis sztár családod azzal akivel akar de minket ahgyjatok békén ! - mondtam komolyan talán csak azért tettem mert csalódott voltam nem tudom. - Épp te mondtad az előbb hogy nem volt közetettek még semmi akor meg nem volt neked mindegy hogy Yasuo mit csinál szerinted majd rád fog várni ? Ha szeretsz valakit becsüld meg ne pedig nyafogj és sajnáltasd magad ah egyszár már ideáig eljutt hogy megkeresen !- mondtam dühösen. - Te meg evdd már észre hogy csak játszik - lehet hogy tényleg csak azért tettem ezt az egészet hogy ne legyenek együtt.Elengedtem Yasuot mert elégé fájt a karom még mindig. - Ne haragudj - mondtam hallkan majd Yasuora néztem. - Semmi közöm ehhez az egészhez nem tudom mi ütött belém sajnálom - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Jul 12, 2010 5:27:43 GMT 1
- Hát... van egy olyan érzésem, hogy ebben a pillanatban és ebben a helyzetben szebben nem is tudtam volna kifejezni az érzéseimet, mint ahogy Sayu elmondta. - Sajnálom Niya, de nem várhatok az örökkévalóságig.- mondtam, majd felhívtam a testvéremet, hogy szóljon Niya szüleinek, akik majd elintézik a zaklatóját. - Sayu.... mond csak hol van most Sacuky?- kérdeztem komolyan.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jul 12, 2010 11:37:19 GMT 1
- Sacuky aszem most dolgozik Nerimában az egyik étteremben bár nem vagyok benne biztos - mondtam kedvesen. - Bocs hogy beleszóltam pedig tényleg semmi közöm hozzá csak már nem is tudom de még ha nem is akar átverni és az egész családjukban ezt láttom sajnos pedig nincs rá okom talán csak túl sok mindent hallotam - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Jul 12, 2010 11:46:55 GMT 1
- Ne sajnáld. Tdod te milyen régóta elakartam már ezt mondani?- kérdeztem komolyan. - Hát majd benézek abba az étterembe. Fontos dolgom van Sacuky számára, ami szerintem érdekelni fogja , bár nem tudom.- mondtam, majd elindultam. //Nerima / Étterem //
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Jul 12, 2010 11:55:44 GMT 1
- Rendben - mondtam - Biztos érdekelni fogja - mondtam mosolyogva. - Azt hiszem innentől én meg kiesek Niyáék kegyeimből - mondtam kedvesen bár azt hiszem ez már annyira nem is érdekelt hisz év végén úgyis haza kell utaznom addig pedig csak kibírom.
|
|