|
Auzika
Dec 26, 2009 22:07:20 GMT 1
Post by Ryota on Dec 26, 2009 22:07:20 GMT 1
Egy elég népszerű szórakozó hely
|
|
|
Auzika
Feb 17, 2010 17:36:13 GMT 1
Post by jorg on Feb 17, 2010 17:36:13 GMT 1
Miután Tommy és Jörg körbeautózták a fél várost, Jörg hirtelen lehúzódik és leállítja a motort, majd fejével az út másik oldala felé bök. - Szerintem megéri körülnézni odabent és, ha megtetszik, akkor tarthatjuk itt. Tommy egy darabig bámulja a helyet, napszemüvege mögül, majd mindketten kiszállnak a kocsiból és bemennek. Körül néznek, isznak egyet, majd Jörg újabb feladattal ruházza fel Tommy-t: - Szerezz elérhetőséget és izzítsd Franzot a témára! Tommy egy sóhaj kíséretében már indulna is, amikor a fiú még utána szól: - Ja, és ne törj össze semmit! - Nem fogok. - morogja egykedvűen a testőr, majd eltűnik és néhány perc múlva egy névjegykártyával tér vissza. - A ma este menni fog, a többi Franz-on múlik. Most pedig népszerűsítsük egy kicsit magunkat, aztán készülődjünk az estére.
|
|
|
Auzika
Feb 17, 2010 17:55:01 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Feb 17, 2010 17:55:01 GMT 1
Az egyik meghallgatásomról mentünk haza de nem jutottunk sokáig mivel új sofőrt kaptam aki megengedte hogy vezesek csak hogy az egyik kocsi kishíján nekünk jött így én egyenest az egyik parkoló kocsinak mentem. - Hát ez remek ! - mondtam dühösen majd kiszálltam a kocsiból és bevágtam az ajtót. '- Sayu kérlek ülj vissza elintézem - mondta majd ő is kiszállt. - Á ez nagyon nem jó... nézd meg a kocsikat jaj - mondtam kicsit feszülten majd leültem az egyik utcai padra és onnan figyeltem az eseményeket. - Hagyd a szélvédőn a telefonszámot és menjük - mondtam kedvetlenül. '- Ez nem így megy ..sajnálom - mondta a kocsikat vizsgálva. '- Hogy lehet egy parkoló kocsinak neki menni istenem ... ááá legalább valami ócska kocsinak mentél volna ... á apád megöl !... ki leszek rúgva miattad - mondta dühösen. - Jól van már majd én kifizetem ... apának nem kell tudnia - sóhajtottam. '- Szerinted vak ? .... holnap este jön látogatni - mondta komolyan igen ez számomra új információ volt. - Ne már erről nem is tudtam - mondtam meglepődve. '- Menj be és kérdezd meg kinek a kocsija - mondta makacsul. - Menj be te ..... messze van - mondtam de mivel elég dühös volt inkább besétáltam az épületbe. - Elnézést.... nem tudja valaki kinek a kocsija állt kint ? - klérdeztem mikor beléptem.
|
|
|
Auzika
Feb 17, 2010 18:12:23 GMT 1
Post by jorg on Feb 17, 2010 18:12:23 GMT 1
Jörg és testőre, már indulni készültek, amikor egy csattanást követve, bekapcsol az autó riasztója. Tommy egy cifra káromkodás kíséretében rohan ki és kis híján elsodorja a beérkező lányt. Jörg nem rohan ennyire, elvégre még gurul a kocsi és Lucas meg azért van, hogy rendbe hozza. A lány kérdésére egy halvány mosoly kíséretében felel. - Nos, az az én kocsim... És, ha jól sejtem, akkor te mentél neki. Figyelhetnél egy kicsit jobban, még kellett volna ma estére, de sebaj, majd használom Tommy-ét. Most viszont siessünk inkább ki, mert Tommy nem olyan kedves, mint én. Futólépésben indul Tommy után, aki már a sofőrt szidja, hogy miért volt ennyire figyelmetlen és monológja közben nem ódzkodik a trágár szavak használatától sem. Jörg megkocogtatja a vállát és egy szivart nyújt neki. - Nyugalom haver. Szívj egy kis friss levegőt, én pedig lerendezem a többit. Mellesleg Lucas, majd helyrepofozza. Ha közben a lány is odaért, akkor feléjük fordul. - Nos... elnézést kérek a testőröm viselkedése miatt. Kicsit heves vérmérsékletű, de alapvetően barátságos fickó. A kár szerintem nem jelentős úgyhogy szerintem nincs is értelme vitázni. Mindenkivel előfordul, hogy hibázik. Ellenben tudom mivel kárpótolhatnál... - mosolyog a lányra. - Épp egy kis ismerkedő bulit szerveztünk az estére, mivel most kezdem tanulmányaimat a Kuroi Gakko-ban. Örülnék, ha megtisztelnél a jelenléteddel és hívhatnád a barátaidat is.
|
|
|
Auzika
Feb 17, 2010 20:28:26 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Feb 17, 2010 20:28:26 GMT 1
- Bocs ... kifizettetem a kárt - mondtam közben felírtam a telefonszámomat egy papírra és oda nyújtottam a fiúnak. - Mond meg mennyi volt és átutalom - mondtam komolyan persze a sofőröm csak nézett. '- Sayu örülnék ha inkább az ügynök számát adnád meg .... majd ő elrendezi - mondta. - Jaj már örültem hogy a börtönőrőm elment nyaralni de te is úgyan olyan rossz vagy - sóhajtottam majd kedvesen a fiúra mosolyogtam. - Hát amennyi barátom van velem nem mész sokra bár ha úgy nézük hogy fél sulit alig tudom levakarni .... na mindegy igazából még csak 2 hete vagyok itt - mondtam kedvesen. - De ha megmondod hánykor lesz szívesen eljövök - mondtam kedvesen láttam hogy a sofőrőm nem igazán rajong az ötletért.
|
|
|
Auzika
Feb 17, 2010 20:42:57 GMT 1
Post by jorg on Feb 17, 2010 20:42:57 GMT 1
Elveszi a telefonszámot és zsebre vágja, majd még jobban elmosolyodik. - Nos, hívni foglak, de nem a kár miatt. Ezzel ne foglalkozz. Van autószerelőm... elvégre azért van, hogy megcsinálja. Két hét nem túl sok idő, de én csak tegnap érkeztem, szóval még senkit nem ismerek itt. Ezért is szervezünk egy kis összejövetelt estére. Megkönnyíti a beilleszkedést. Ami az időpontot illeti, még kérdéses, de hívni foglak... A lényeg, hogy annyi embert hozz, amennyit csak tudsz. Közben gondolatai visszaterelődnek a sofőr mondatára. - Ügynök? Nocsak... Mivel foglalkozol? Talán modell vagy? Vagy esetleg valami más? Tommy eközben nekidől a kocsinak és marcona tekintettel méregeti a lány sofőrjét és nagyokat szív a szivarból.
|
|
|
Auzika
Feb 17, 2010 20:53:35 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Feb 17, 2010 20:53:35 GMT 1
- Rendben majd megpróbálom - mondtam kedvesen. - Hát ami az illeti igen de az ügyvéd nem igazán ehhez kell csak apám ragaszkodik hozzá .... ahogy ahhoz is hogy folytasam az énekesi karierem de nincs már kedvem hozzá mivel mostoha anyám állandóan kever - sóhajtottam és mint mindig most is többet beszéltem a kelleténél. - Meg van ... majd szólok Satayunak hogy hívjon embereket úgy is meg van a száma - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Auzika
Feb 17, 2010 21:04:23 GMT 1
Post by jorg on Feb 17, 2010 21:04:23 GMT 1
- Nos, akkor ezt megbeszéltük... még hívlak. Már indulna a kocsi felé, amikor eszébe jut valami. - Jaj, de illetlen vagyok... Még be sem mutatkoztam... A nevem Jörg von Hohenzollern. No de most mennénk, mert sok dolgunk van és előtte lecseréljük a kocsit. - mondja még mindig mosolyogva, majd Tommyra pillant, aki kaján vigyor kíséretében dobja el a szivar végét. - Nos... Örülök, hogy találkoztunk és biztos vagyunk benne, hogy még fogunk is... Gyerünk Tommy és lógsz egy szivarral. Testőre kíséretében beül a kocsiba, majd egy utolsó pillantás erejéig visszanéz a lányra, majd elhajtanak a villa irányába.
|
|
|
Auzika
Feb 17, 2010 21:17:27 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Feb 17, 2010 21:17:27 GMT 1
- Hát akkor majd találkozunk - mondtam mosolyogva. - Bár ha benézel a suliba magad is hívhatsz embereket - mondtam miközben a kocsihoz sétált. - Emmet a ma estéd szabad ... a saját kocsimmal jövők ... és nem kell kiséret - mondtam. '- Szó sem lehet róla nem is ismered - mondta majd elővette a telefonját. '- Felhívom az apádat - mondta ekkor kikaptam a kezéből a telefont. - Azt már nem .... el ne mond neki a kocsit - mondtam majd beültema kocsiba és a suli felé indultunk. // C folyosó //
|
|