|
Házak 2
Dec 30, 2009 23:10:49 GMT 1
Post by Ryota on Dec 30, 2009 23:10:49 GMT 1
házak
|
|
|
Házak 2
Dec 30, 2009 23:15:37 GMT 1
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 23:15:37 GMT 1
A házam előtt megálltunk kiszálltam a kocsiból majd kinyitottam Chonak az ajtót és beindultunk. - Remélem nem gond hogy ide jöttünk mivel a másik házban most lehet otthon van Ryou és Sayuuki - mondtam kedvesen majd kinyitottam az ajtótt és besétáltunk. - Nem vag yéhes vagy szomjas?- kérdeztem udvariasan.
|
|
|
Házak 2
Dec 30, 2009 23:19:19 GMT 1
Post by Cho Masaru on Dec 30, 2009 23:19:19 GMT 1
Kiszálltam a kocsiból , majd bementünk a házba. - Nem baj... inkább örülök. - mondtam mosolyogva. - De hát semmi olyan nem lesz ,ami miatt zavarnának ,nem ? - kérdeztem majd megöleltem Shint. -Nem köszi. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak 2
Dec 30, 2009 23:23:42 GMT 1
Post by Shinichi on Dec 30, 2009 23:23:42 GMT 1
- Nyugi nem terveztem ... csak nem hiszem hogy örülnél ha ismét ölelgetnének .... és Sayuuki direkt hergelne téged - mondtam kedvesen majd átöleltem. - Szeretnél akkor te is ott dolgozni ? ..... az a béna fickó kórházba juttatta Leilát szóval van egy üres hely ami azt illeti azért jöttem vissza hogy megkérdezem nem e vállalod a rendező benne van - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak 2
Dec 31, 2009 23:38:51 GMT 1
Post by Cho Masaru on Dec 31, 2009 23:38:51 GMT 1
- Kár.. - mondtam nevetve, majd leültem a kanapéra. - Ebben igazad van. - mondtam mosolyogva. - Nos benne vagyok.. legalább sűrűbben látnálak , és nem okoznék balesetet , legalább is azt hiszem. - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak 2
Dec 31, 2009 23:48:00 GMT 1
Post by Shinichi on Dec 31, 2009 23:48:00 GMT 1
- Remek - mondtam majd megcsókoltam Chot és írtam egy sms-t nem sokkal később fel is hívtak. - Persze ... bár nem tudom jó e neki .... értem...aha nálam van és igen oda adom - mondtam a telefonba majd sokkal komolyabbra váltottam. - Nem igazán érdekel .... chö nyugodtan azt csinál amit akar ... jól van tudom de mit csináltam volna ott nézem vagy mi ? - kérdeztem ridegen. - Hát persze miért is ne ... már mondtam hogy jól vagyok inkább Leilával foglalkozatok - mondtam majd letettem és az egyik szobába sétáltam majd vissza jöttem nem kevés papírral. - Tess itt a szereped és a forgató könyv egyik másolata .. meg a szövegeid - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jan 1, 2010 13:24:15 GMT 1
Próbáltam értelmezni amit Shin mondott , de nem igazán ment, végül is mindegy. Aztán hozott egy nagy halom papírt, hát kicsit megszeppentem , de aztán elkezdtem olvasgatni., hát ha meg tudom tanulni , és fejben tartani a szerepem , és a forgatókönyvet.
|
|
|
Post by Shinichi on Jan 1, 2010 14:53:57 GMT 1
Amíg Cho a papírokkal volt elfoglalva és hátra dőltem a kanapén. - Sok szerencsét a megtanulásával - mondtam kedvesen. - Csak figyelj mindig ..... ne hogy úgy járj mint az elődöd - mondtam kedvesen persze azt még mindig nem mondtam el pontosan hogy is járt és az igazség az hogy nem ő volt az első aki ott balesetett szenvedett.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jan 1, 2010 15:02:22 GMT 1
- Kösz... nem lesz könnyű.- mondtam nevetve. - Majd vigyázok. - mondtam kedvesen. - Tulajdonképp mi történt vele?- kérdeztem, majd megint elmélyültem a papírokba.
|
|
|
Post by Shinichi on Jan 1, 2010 15:08:00 GMT 1
- Jobb ha nem tudod .... nem szeretném hogy miattam ne merd megcsinálni azt a jelenetet - mondtam kedvesen elég ha majd én figyelek mert kis híján én is úgy jártam mint Leila nem értem hogy miért nem tudják megoldani hogy ne legyen ilyen veszélyes bár legutobb is azt mondták megcsinálták ahhoz képet már két színész kórházban van lehet nem volt jó ötlet Chot ajánlanom de majd figyelek rá csak az a szívás hogy apám átíratta azt a részt és nekem azon a helyszínen nincs szerepem . - Nyugi igaz hogy nekem ott most semmi szerepem nincs de ott leszek és figyelek - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jan 1, 2010 15:34:57 GMT 1
- Hát jó. - mondtam mosolyogva, majd átkaroltam Shin nyakát, és egy puszit adtam az arcára. - Akkor jó. Legalább megnyugszok, hogy biztonságban leszek.- mondtam ,majd tovább olvastam.
|
|
|
Post by Shinichi on Jan 1, 2010 16:02:43 GMT 1
- Ha neked jó 2.-án kezdesz ..... mivel most úgy van megbeszélve hogy addig mást vesznek úgyis úgy lesz össze vágva szal mindegy - mondtam majd bekapcsoltam a tv-t egy zene csatornára és figyeltem Chot majd felálltam és az egyik szobába sétáltam majd vettem be gyógyszert mivel elégé fájt a fejem hát a mai nap után nem is csoda majd vissza sétáltam leültem Cho mellé kivettem a kezéből a papírt és hosszan megcsókoltam.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jan 1, 2010 17:03:57 GMT 1
-Nekem megfelel. - mondtam mosolyogva, közben még olvasgattam ,és az sem zavart , mikor Shin elment ,vagy mikor bekapcsolta a tv-t de mikor elvette a papírokat, és megcsókolt inkább hozzá bújtam, mint sem a papírok miatt zsörtölődjek.
|
|
|
Post by Shinichi on Jan 1, 2010 17:15:04 GMT 1
Sunyin elmosolyodtam majd hirtelen hátra döntöttem Chot és ismét megcsókoltam de aztán közbe szólt a telefonom - Pff legközelebb kikapcsolom - mondtam majd felvettem közben felültem. - Már most ? .... de hát nem úgy volt hogy .... jól van csak jó lenne ha én is időben megtudnám az ilyet nem utólag .... tudod mit beszéld meg vele .... igen itt - mondtam majd odaadtam a telefont Chonak. - A rendező -mondtam halkan. - Lenne egy kis változás ha nem lenne gond előbb kéne vissza jönnötök .... mondjuk holnap - mondta a rendező Chonak én közben kikapcsoltam a tv-t hogy ne zavarjon.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Jan 1, 2010 18:07:43 GMT 1
~ Ez a telefon a sírba visz egyszer.. mindig a legjobb résznél van valami ~ - gondoltam , majd nevetni kezdtem , aztán mikor Shin oda adta a telefont kicsit meglepődtem főleg a rendező miatt. - Nekem jó , ha Shinnek is jó. - mondtam.
|
|