|
Post by Shinichi on Jan 1, 2010 18:50:22 GMT 1
- Shinnek is akk holnap - mondta majd elvettem a telefont Chotól - Jól van akk ezt megbeszélted csá - mondtam majd kikapcsoltam a telefofonmat. - Ha valamit akkar ír egy e-mailt - mondtam kedvesen. - Na de hol is jártam ? - kérdeztem sunyi mosollyal
|
|
|
Házak 2
Feb 20, 2010 13:38:20 GMT 1
Post by Cho Masaru on Feb 20, 2010 13:38:20 GMT 1
Hát...- kezdtem mosolyogva. -Tulajdonképp egy csóknál tartottál , de nem volt olyan rég neked is emlékezned kéne rá. - mondtam nevetve.
|
|
|
Házak 2
Feb 20, 2010 16:20:59 GMT 1
Post by Shinichi on Feb 20, 2010 16:20:59 GMT 1
-Igen ? ....és nem fejeztem be ... ej hát ez nem volt szép tőlem - mondtam majd hátra döntöttem óvatosan és megcsókoltam. - Már csak azt remélem semmi baj nem lesz ott - mondtam mivel elégé aggodtam hogy Cho is veszélybe kerül.
|
|
|
Házak 2
Feb 21, 2010 11:57:55 GMT 1
Post by Cho Masaru on Feb 21, 2010 11:57:55 GMT 1
Nem igazán akartam most ebben a csókolózós dologban lenni , mert eléggé fájt a fejem , de nem akartam köcsög lenni vissza csókoltam, és közel húztam Shint. - Már várom a 2.-át.- mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak 2
Feb 21, 2010 15:31:50 GMT 1
Post by Shinichi on Feb 21, 2010 15:31:50 GMT 1
- Én is - mondtam mosolyogva. - Hát akkor szerintem feküdjünk le mert holnap elég fáradtak leszünk - mondtam kedvesen.
Másnap elég korán keltem de nem keltem fel Chot kisétáltam a konyhába és csináltam reggelit neki közben nagyából össze pakoltam majd a laptomon elolvastam az e-mailt amit az ügyvédem küldött mivel elég sok változás lett e filmben a balesetek miatt amin csodálkoztam hogy a helyszín úgyan az és igazából a mostani tervet még veszélyesebbnek találtam.
|
|
|
Post by Shinichi on Mar 28, 2010 1:03:02 GMT 1
Végre haza értünk elég fáradt voltam és nem is igazán mertem elindulni a kocsival sem mert nem voltam biztos hogy haza jutottom Chot.Beléptünk a házba én rögtön a szobába sétáltam és magammal húztam Chot is az ágyra dőltem és magammal húztam miközben a plafont néztem elgondolkodtam milyen hülye is vagyok pár perc múlva felálltam. - Ne haragudj egy perc és jövők - mondtam kedevsen majd kisétáltam és besétáltam egy másik szobába becsuktam az ajtótt és bezártam a kötét pedig levettem a kezemről és újra bekötöztem nem volt rossz ötlet fekete ruhát felvenni mert a fehéren biztos látszodt volna a vér leültem az ágy szélére miközben bekötöztem a kezem majd felvetem egy másik felsőt és kisétáltam a szobából vissza Chohoz. - Mi jót csináltál ma a lógáson kivűl ? - kérdeztem kedvesen tőle.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Mar 28, 2010 9:27:03 GMT 1
~ Ez vicces, hogy Shinnek ilyenkor ez az első dolga~- gondoltam, aztán elfeküdtem az ágyon, és vártam mikor jön vissza Shin. - Semmi különöset.- mondtam kedvesen. - És te?- kérdeztem.
|
|
|
Házak 2
Mar 31, 2010 17:01:12 GMT 1
Post by Shinichi on Mar 31, 2010 17:01:12 GMT 1
- Semmi érdekeset csak hülyeséget - sóhajtottam. - Nem kéne suliba menned ? - kérdeztem kedvesen majd leültem mellé.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Apr 6, 2010 12:11:10 GMT 1
- Az jó.- mondtam mosolyogva. - Nem, nem kéne, vagyis kéne, de nem akarok.- mondtam kedvesen. - Inkább vagyok veled, minthogy az unalmas suliba. - És neked nem kéne sűrűbben bejárnod? - kérdeztem nevetve.
|
|
|
Post by Shinichi on Apr 6, 2010 12:27:18 GMT 1
- Butus lány már mondtam hogy én nem járok oda max csak benézek - mondtam nevetve majd hátra dőltem az ágyon és magammal húztam Chot is. - De te oda jársz nem igaz ? ... ha akarod bemegyek veled de nem szeretném hogy apád kinyírjon - mondtam kedvesen bár az igazság hogy sok kedvem nem volt bemenni miótta Kithával össze vesztem az exbarátja elégé rám szállt és sok kedvem nem volt balhézni már megint.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Apr 6, 2010 12:40:26 GMT 1
- Nem is azt mondtam, hogy tanulni, hanem többször meglátogatni engem.- mondtam nevetve. - Nélküled unalmas a suli.- mondtam, aztán eszembe jutott Kitha,és az is amit tegnap apa mondott, hogy "nem kellett volna elvennem Kithától'' , meg hogy "előbb utóbb Shin úgy is elhagy", de a legrosszabb az volt, hogy azt mondta , hogy lehet, hogy elköltözünk Tokióból....És esetleg Japánból is el, Amerikába..... Persze rögtön bezárkóztam a szobámba ,és sírtam ,de így is úgy is elvisznek, ha akarnak....
|
|
|
Post by Shinichi on Apr 6, 2010 12:48:02 GMT 1
- Ha lenne időm bemmenék te is tudod - sóhajtottam. - Mi a baj ? - kérdeztem mivel látszott Chon hogy valamin nagyon elgondolkodott.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Apr 6, 2010 12:51:13 GMT 1
Gondolkodtam, hogy elmondjam -e neki, vagy ne , de a nem mellett döntöttem, mert sokkal jobb, ha nem mondok semmit, majd úgy is megtudja, h itt az idő. - Semmi.- mondta kedvesen,és néztem a plafont.
|
|
|
Post by Shinichi on Apr 6, 2010 13:04:05 GMT 1
- Hát nem épp úgy tünik - mondtam komolyan majd felültem és Chora néztem. - Na elmomdod ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Apr 6, 2010 13:27:22 GMT 1
Nagy levegőt vettem, felültem, és meséli kezdtem. -Eszembe jutott Kitha,és az is amit tegnap apa mondott, hogy "nem kellett volna elvennem téged Kithától'' , meg hogy "előbb utóbb úgy is elhagysz", de a legrosszabb az volt, hogy azt mondta , hogy lehet, hogy elköltözünk Tokióból....És esetleg Japánból is el, Amerikába..... De én ezt nem szeretném, mert szeretlek.- mondtam.
|
|