|
Házak
Jan 1, 2010 16:14:07 GMT 1
Post by Ryota on Jan 1, 2010 16:14:07 GMT 1
házak
|
|
|
Házak
Jan 11, 2010 17:38:05 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Jan 11, 2010 17:38:05 GMT 1
Az idő most kellemes meleg volt az égen alig volt pár felhő haza felé sétáltam tudtam hogy elég mérgesek lesznek rám nem csodálom hisz van rá okuk az utcán észre vettem anyámat elég rosszul nézet ki megálltam talán nem mertem közelebb menni ő még nem vett észre lassan közelebb sétáltam de nem szóltam semmit megfordult de ő sem tudot hirtelen mit mondani de ahogy számítottam nagyon mérges volt. '- Hol voltál ?! ..... tudod mennyire aggódtam Hisako?! - kérdezte dühösen. - Jobb volt nélkülem .... főleg "apának " legalább nem lógtam a nyakatokon - mondtam egyszerűen erre kaptam egy elég nagy pofontott a kezem az arcomra tettem és a földet néztem. '- Hogy mondhatsz ilyen hülyeséget ? - kérdezte anyám halkan majd átölelt. '- Tudom hogy nagyon ritkán tudtam csak figyelni de ez nem azt jelenti hogy nem szeretlek ..... azt hittem hogy valami bajod esett - mondta halkan. - Jól voltam .... de .... szeretnék valamit elmondani .... de nem itt - mondtam majd a ház felé sétáltunk. Beléptem a házba semmi sem változott azóta hogy nem voltam itt leültem az egyik székre anyám pedig mellém ült. '- Mit szeretnél mondani ? - kérdezte komolyan ettől nem kicsit ment el az önbizalmam és reméltem nem szólom el magam végül még is csak elmondtam bár a Yasuos részt inkább kihagytam nem volt olyan mérges mint ahogy számítottam. 3 hét ig voltam kb otthon de elégé unatkoztam fura volt újra itt lenni és az iskola is hisz már rég elszoktam azoktól az emberektől akikkel régen még jobban voltam de most már elég ellenségesek.Viszont arról senkinek sem szóltam hol voltam eddig mivel minél előbb leakartam lépni ismét már haza indultam mikor 3-man elém álltak. '- Hisako most hol a bandád ? - kérdezte az egyik gúnyosan. - Nem mindegy ? - kérdeztem egyerűen majd megpróbáltam kikerülni őket de vissza rántott az egyik. "- Nah hova sietsz ? .... olyan rég beszéltünk - mondta cinikusan ekkor Akitaka sétált oda a 3 csaj rögtön hátrébb is állt Akitaka pedig elkapta a karom és magához húzott. "'- Nem ajánlom hogy szívózzatok a barátnőmmel világos ? - kérdezte persze a többiek nem tudtak mit mondani csak gyorsan leléptek. - Kösz de magam is megtudtam volna oldani - mondtam egyszerűen erre nevetni kezdett. "'- Nagyon utálnak én a helyedben óvatosabb lennék .... sokkal - mondta mosolyogva hát vitathatatlan hogy az iskolában ő volt a legjobb pasi még szerencse hogy ha elég távoli is de rokonom. - Kösz majd figyelek .... am beteg vagy hogy hozzám szóltál mert eddig még csak annyit sem bírtál kinyögni hogy szia - mondtam egyszerűen. '''- Bocs nem igazán figyeltem ..... gondolom ismét leakarsz lépni ... de elmondanád miért is ? - kérdezte. - Semmi közöd hozzá - mondtam . '"-Miyutól mást sem tudok hallgatni csak hogy Tokióba akar menni .....GD miatt akar oda menni meg az unokatestvére vagy ki miatt mivel látta a filmet uh másról sem tud beszélni - mondta. - És engem ez hol érint ? - kérdeztem egyszerűen. "'- Régen jobba voltatok .... gondoltam talán találsz vele közös témát újra - mondta. - Az régen volt ... amúgy meg Tatsuyának hívják de mindegy - mondtam. "'- Látod nálam már többet tudsz róluk - mondta nevetve és nem sokon múlt hogy el ne szóljam magam hogy miért is. - Attól mert tudom a nevét nem jelenti azt hogy többet is tudok róla - mondtam közben elindultunk haza. '''- Hát nem vennék rá mérget gondolom te is egy vagy a rengeteg rajongoik közül - mondta mosolyogva. - Nem mondhatnám ..... engem az ilyesmi nem köt le - mondtam kedvetlenűl. "'- Hát azt ne mond hogy egyik sem az eseted - mondta mosolyogva. - Ezt nem mondtam ..... de minek álmodozni ? - kérdeztem. ~ Főleg ha nem kell Tatsuról álmodoznom ~ gondoltam ezután haza mentem mivel anyáék nem voltak otthon úgy döntöttem lelépek így gyors össze pakoltam a cucaim és írtam egy levelet hogy majd valamikor haza jövök. // Tokio nerima étterem //
|
|