|
Post by Akira on Mar 2, 2010 18:13:07 GMT 1
Név: Akira Sawada Kor: 18 Osztály: 12/F Jellem: egoista, magabiztos, csendes típus
Elõtöri: A családomat inkább a "rosszfiúk" táborába sorolom. Többen közülük bérgyilkosok, tolvajok, és a maffia világába tartoznak. A szüleim is, bérgyilkosok minketten. Egyedül a nõvérem munkáját lehet naggyából normálisnak tekinteni. Stratégiai analitikus, azaz õ tervezi meg egyes bankrablások és más dolgok terveit. Mindig is magántanár tanított mindkettõnket. Az évek alatt megtanultam egy csomó harcteknikát is. Szüleim szerint azért volt ez jó, mert a mai világban csak a gyilkolás hoz sikert. Mindenre kitanítottak, még a gyilkolásra is. Eddig összesen 13 embert öltem meg. Mindegyik gazdag pali volt, akik a pénzüket csak szórták. Ezért végeztünk velük és a pénzüket elraboltuk. 12 éves voltam amikor összeismerkedtem Ryotával, Takedával és Matsumotoval. Sokszor kaptunk olyan feladatot, amiben mind a négyen benne voltunk. Kisebb lopások, vagy éppen nagyobbak. De az az idõ is elmúlt. 3 évig Amerikában voltam. Majd szintén 3 évig Európában. Ez idõ alatt egyikükkel sem találkoztam. És mit ad Isten?! Arra jövök haza hogy Matsu meghalt, ráadásul Takeda és egy sztár álltal. Minden jogom megvan arra, hogy gyûlöljem minegyiküket. Átállt a másik oldalra...és Matsuért bosszút fogok állni rajta. Az egyszer biztos.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 2, 2010 20:32:56 GMT 1
Elfogadom Azt ne csalódjak benned :'D
|
|