|
Post by Ren on Mar 27, 2010 17:52:01 GMT 1
Név: Yamashita Ren Kor: 18 Nem: Férfi Osztály: 11/ E Előtörténet: Tokyo Shinagawa nevű kerületében láttam napvilágot. Az édesapám egy magánvállalkozásban dolgozik, éttermünk van. Édesanyám pedig titkárnő a TV Tokyo Székházában. Van 2 húgom és egy öcsém. Az egyik húgom 8 a másik 15 éves. Az öcsém pedig 16. Kis korom óta a Kuroigakkoba járok. Nagyon imádok sportolni és a tanulmányi eredményeim is kiemelkedőek. Csupán azért mert példát kell mutatnom a testvéreimnek. Nem vagyunk szegények, de gazdagok sem. Kedvenc sportjaim közé tartozik a kosárlabda és a motorozás. 2 évvel ezelőtt az iskolám bejutott az egyik legrangosabb versenyre és meg is nyertük. Ez után feloszlott a csapat. Én voltam az akkori csapatkapitány. Egy sérülés miatt kellett abbahagynom a kosárlabdát...persze a háttérben inkább családi problémák húzódtak meg. De jobb egy sérülésre fogni minthogy mindenki azt akarja tudni, hogy mi van a családomban. Mivel itt kezdtem az iskolát az ide járók szinte mind kivétel nélkül ismernek. Nagyon sok barátom van és nem mondanám magam jó fiúnak. Szeretek benne lenni minden balhéba és erre minden alkalmam meg is van az osztálytársaimmal. Pont egy ilyen osztályt kaptam. Nagyon sok barátnőm volt de nem mondanám, hogy voltam már szerelmes. Csak...úgy voltak.
|
|
|
Post by Ryota on Mar 27, 2010 17:57:27 GMT 1
Elfogadom !
|
|