|
Utca
Apr 4, 2010 14:46:13 GMT 1
Post by Ryota on Apr 4, 2010 14:46:13 GMT 1
Az iskola utcája
|
|
|
Utca
Apr 4, 2010 15:29:49 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Apr 4, 2010 15:29:49 GMT 1
A hírt apámtól tudtam meg aki rögtön Tokióba indult az nap szinte rohanva hagytam el az iskolát nem akartam elhinni hogy ez történt a kórházba akartam menni de John elkapta a karom és magához rántott észre sem vettem hogy ott állt a suli előtt. '- Sajnálom Sayu - mondta együtt érzően először meg sem ismertem csak amikor megszólalt. - John ? ... mit keresel te itt ? ... mit sajnálsz ? - kérdeztem halkan. '- A nővéreden nem tudtak segíteni ... felesleges oda menned ... Sayu - mondta aszem a John nem lett volna ott össze estem volna a sokktól épp hogy vissza kaptam el is veszitettem. - Meghalt ... tehát felesleges volt ide jönnöm - mondtam hallkan. '- Lehet nem a legjobbkor szólok de a lemezkiadó cég szerződést szeretne kötni veled - mondta óvatosan én visszont nem tudtam neki örülni. - Mikor ? - kérdeztem. '- Holnap kénne velük találkoznod - mondta. - Rendben - mondtam majd hátrébb léptem. - Apa mikor jön ide ? - kérdeztem halkan. '- Holnap este- mondta komolyan. - Sacuky szülei ? - kérdeztem alig halhatoan. '- Ők már itt vannak - mondta. - Elmehetek hozzájuk ? - kérdeztem reménykedve. '- Nem hiszem hogy ez most jó ötlet lenne - válaszolt John. - Igazad van majd apával elmegyek - sóhajtottam. '- Oké - mondta de már nem mentem az nap vissza az iskolába csak más nap és a tőlen egyáltalán nem megszokott fekete ruhában a suli előtt észre vettem egy lány elégé maga alatt volt egymagában ült az egyik padon láttam már ezt a lány Sacukyval szokott mászkálni így oda sétáltam hozzá. - Szia - köszöntem ő felnézett egy pillanatra de nem szólt semmit. - Mi a baj ? - kérdeztem kedves mosollyal tőle. '- Chö semmi közöd hozzá .... menj vissza GD-hez és a kis barátaihoz az való neked - mondta utálatosan. - Igen is van hozzá közöm ! - mondtam komolyan. '- Igen és mi hogy egy iskolába jártál Sacukyval ? ... hu de sok nem mondom - mondta keserű mosolyal. - A nővérem volt - mondtam komolyan. '- Nem épp úgy néz ki mintha annyira sajnálnád - mondta dühösen. - Azzal hogy sírnék nem hozom vissza ! ..... ami történt megtörtén - mondtam ridegen. '- Pff persze bocs hogy nem rendeztem bulit erre az alkalomra - mondta cinikusan. - Ayaka felellene nőni nem gondolod ? - kérdeztem egyszerűen ő pedig felállt. '- Te voltál ott mikor ez történt ?!.... kurvára nem a közelébe sem mentél ! .... Ha valaki más is ott lett volna nem tette volna ! .... miért nem voltál mellette ?!... jah bocs mert GD után rohangáltál...kurvára nem ismerted! - mondta szinte ordibálva és igaza volt. - Nem ismertem ebben igazad van és épp ezért nem is voltam ott .... nem tehetek arról hogy ez történt ... még ha rám is akarod háritani ..... senki nem tehet róla .... Tatsuya sem ... Sacuky össze omlott nem bírta tovább még ha ez kegyetlenül is hangzik de így igaz ... senki nem kényszerítette erre hallod Ayaka SENKI ! - mondtam dühösen elég kevesen tudják elérni hogy valóban dühös legyek. '- Érdekel is téged Sacu ... Europában nagy sztár vagy azért jöttél csak ide hogy itt is az legyél .... vagy nem is túl sok a véletlen egybe esés fogadjunk csak GD miatt jöttél ide - mondta cinikusan. - Örülnék ha nem tennél megjegyzéseket mert nem ismersz .... jó barátnője voltál ez igaz jobb mint ahogy én a testvére de fogalmam sem volt róla nem rég tudtam meg .... csak azért jöttem Tokióba hogy megkeresem és nem Satayu miatt ! .... a többi baromság csak ürügy volt nem azért jöttem ide hogy itt is sztár legyek mert nem érdekel !- mondtam egyre dühösebben és már elég sokan vettek körbe minket. '- Persze na ezt nem veszem be nem beszélsz kicsit ellentmondásosan ? ... nem rég tudtad meg de már lassan féléve ide jársz ... de csak miatta jöttél - mondta gunyosan közben John is feltűnt. "- Ayaka kopj le jó ? .... Sayu tényleg azért jött ide - mondta egyszerűen persze már megint alig ismertem fel elég jól tudja magát álcázni az biztos. '- Igen és te ki vagy ? ... valami elmebeteg rajongója ? - kérdezte keserűen John pedig halványan elmosolyodott. "- Úgy is lehet mondani - mondta mosolyogva. "- De lehetséges hogy John Carpenter név többet mond - mondta sunyi mosollyal Ayaka pedig meglepődött ahogy a körölőtűnk állok is és rogton letámadták autogrammért közben Ayaka lelépet. - Kösz John és bocs - mondtam kedvesen. "- Ugyan már mit ? ... semmi de most azért segíthetnél - mondta kedvesen én pedig megfogtam John kezét és behúztam a suliba persze e tömeg nagy része oda is követte. "- Na annyi az álcámnak pedig milyen jól is ment - mondta mosolyogva. - Hát majd találsz ujjat - mondtam nevetve. "- Persze de ha veled mászkálok lebukok megint - mondtam kedvesen.
|
|