|
Post by Kumina Liu Lo on Apr 23, 2010 18:11:43 GMT 1
Név: Kumina Liu Lo Nem: Nõ Kor: 19 Osztály: 12/A Jellem: Szelíd, visszahúzódó lány, aki kerüli a nyüzsgést. Elõtörténet: Történetem 19 éve kezdõdött el Jokohama városában. Születésem öröm és tragédia egyben, ugyanis édesanyám belehalt a szülésbe, így édesapámmal és nõvéremmel éltem mindaddig, míg a nõvérem férjhez nem ment. Egyedül éltem édesapámmal, akivel viszonyom idõközben megromlott. Nem találtam a helyem a világban, lassan minden barátom eltávolodott tõlem. Olykor az alkoholhoz is hozzányúltam, ami csak a problémák sokaságát okozta. Pár hete azonban változás állt be az életemben, ugyanis édesapám hirtelen agyvérzésben meghalt, én, pedig nõvéremhez és sógoromhoz költöztem Tokióba. Utolsó éves vagyok, így nehezen vettek át az új suliba, ezért is szeretnék bizonyítani. El akarom felejteni a múltat, és csak a jelennek élni. Meg akarok szabadulni az alkoholtól és teljesen új életet kezdeni. Barátokat szerezni, ami tudom nagyon nehéz lesz, hiszen hihetetlenül elszocializálódtam az utóbbi években. Hiszem, hogy képes vagyok rá.
|
|
|
Post by Terashima Sayu on Apr 25, 2010 16:22:14 GMT 1
Elfogadom
|
|