|
Házak2
Jul 4, 2010 17:47:32 GMT 1
Post by Ryota on Jul 4, 2010 17:47:32 GMT 1
házak2
|
|
|
Házak2
Jul 4, 2010 18:03:47 GMT 1
Post by Shim Jung Saeng on Jul 4, 2010 18:03:47 GMT 1
Kifizettem a taxit majd kiszálltunk de rögtön megtorpantam a kapunál egy lány ült aki szokott tv-t nézni az bizonyára ismeri elég híres riporter Amanda. - Hát tényleg itt vagy ez remek - állt fel mosolyogva én pedig figyelembe sem vettem de köztudott hogy őt ez nem zavarja rögtön elém is állt és átölelt. - Hu sokkal jobban nézel ki így meg sem ismertelek volna - mondta sunyi mosolyal én pedig eltoltam magamtól. - Pff mit akarsz már megint ? - kérdeztem ridegen. - Amit mindig egy jó sztorit - - Bocs azt itt biztos nem kapsz és nem ajánlom hogy jártasd a szádat Amanda - mondtam komolyan. - Pedig lehet jobban járnál mert megtudtam valamit ... - kezdte én pedig a szája elé tettem a kezem ő pedig halkan nevetni kezdett. - Majd felhívlak jó ? - kérdezte mosolyogva én pedig ismét nem válaszoltam neki csak kinyitottam az ajtót. - Bocs Kara ez a nő kibírhatatlan - sóhajtottam. - Egyszerűen nem hiszem el hogy itt is megtalált bár neki ez gyerek játék elég nagy kurva ahhoz hogy kiszedjen bárkiből bármilyen infot - sóhajtottam ismét.
|
|
|
Házak2
Jul 4, 2010 18:10:16 GMT 1
Post by Kara Takanori on Jul 4, 2010 18:10:16 GMT 1
- Azt vettem észre ,és ezért nem kell bocsánatot kérned.- mondtam kedvesen. - A kurvaságot nagyon jól lehet rajta látni.- mondtam egyszerûen,és lehuppantam az egyik fotelba. - Na lássuk a forgatókönyvet. - mondtam , majd elmosolyodtam.
|
|
|
Házak2
Jul 4, 2010 18:13:58 GMT 1
Post by Shim Jung Saeng on Jul 4, 2010 18:13:58 GMT 1
- Csak tudod kicsit kellemetlen hogy így rá mászik az emberre - mondtam miközben előkerestem a forgató könyvet és odaadtam Karának. - Nem vagy éhes ? - kérdeztem kedvesen. - Rendelhetnénk pizzát ha akarod - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Házak2
Jul 4, 2010 18:18:09 GMT 1
Post by Kara Takanori on Jul 4, 2010 18:18:09 GMT 1
- Tõlem.- mondtam kedvesen. - Ma még úgy sem kajáltam semmit, és öszintén szólva pizzát már jó ideje nem ettem.- mondtam kedvesen, és elkezdtem olvasgatni a forgatókönyvet.
|
|
|
Házak2
Jul 4, 2010 18:24:54 GMT 1
Post by Shim Jung Saeng on Jul 4, 2010 18:24:54 GMT 1
- Akkor jó - mondtam majd felhívtam a pizzást megadtam a a címet és rendeltem és leültem Kara mellé. - Azt hiszem ez a szerep elégé rád illik bár hogy összinte legyek az elejétől kezdve rád gondoltam mivel nem is melékszem ez előtt mikor találkoztunk és látni szeretlek volna - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak2
Jul 4, 2010 20:34:25 GMT 1
Post by Kara Takanori on Jul 4, 2010 20:34:25 GMT 1
- Hát, akkor ezek szerint menni fog.- mondtam, bár kicsit feszült voltam, mert még soha sem szerepeltem filmben. - Nos én is rég láttalak, és szerettem volna veled találkozni. Te vagy a századik fiú barátom.- mondtam nevetve. - Persze nem úgy a barátom, hanem ...- mondtam de úgy gondoltam jobb lenne , ha csöndben maradok. - Nos eddig tetszik a forgatókönyv.- mondtam.
|
|
|
Házak2
Jul 5, 2010 15:59:01 GMT 1
Post by Shim Jung Saeng on Jul 5, 2010 15:59:01 GMT 1
Halványan elmosolyodtam. - Szóval nálad a 100. helyen állok ejj akkor jobb ha össze szedem magam - mondtam nevetve. - Mellesleg ha valami nem tetszik a szerepedben szólj nyugodtan jah és ha van valami jobb ötleted akkor is - mondtam kedvesen közben megszólalt a csengő. Oda sétáltam az ajtóhoz és kinyítottam szerencsére a pizzás volt az elvettem tőle a pizzákat és kifizetem majd vissza sétáltam és oda nyújtottam Karának az ővét. - Mindjárt hozok kést meg ilyesmit jah és üditő sem ártana - mondtam mosolyogva majd kisétáltam a konyhába nem nincs kilométer hiányom csak még nem vagyok Harry Potter hogy ide varázsoljak mindent nos elővettem a hűtőből egy üveg üdítőt hozzá 2 poharat és persze az evőeszközöket is majd ezek társaságában vissza mentem Karához. - Jóétvágyat - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak2
Jul 5, 2010 16:07:10 GMT 1
Post by Kara Takanori on Jul 5, 2010 16:07:10 GMT 1
- Hát igen jobb lenne összeszedned magad.- mondtam nevetve. - Majd szólók, ha valami nem testzik , vagy ötletem van.- mondtam kedvesen, ekkor csöngetett valaki. A pizzás volt, és hozta a pizzát. ( ami alap, mert az a dolga... ) Miután megkaptam az adagomat elkezdtem enni , majd niután megettem hátradöltem a fotelban , és néztem , ahogy Saeng eszik.
|
|
|
Házak2
Jul 5, 2010 16:16:07 GMT 1
Post by Shim Jung Saeng on Jul 5, 2010 16:16:07 GMT 1
Épp hogy elkezdtem enni megszólalt a telefonom. - Hát ez remek - sóhajtottam majd felvettem. - Szia lenne egy kérésem eltudnád küldeni nekem a forgatókönyvet ? - kérdeztem meg sem várva hogy beleszóljon.Pár percig beszéltünk többnyire a forgatáshoz szükséges dolgokról majd végre hajlandó volt letenni mikor már 20 ra céloztam rá hogy most épp zavar de persze a drága apám már csak ilyen imád beszélni és hát szép számlái is vannak de hát van miből kifizetnie így nem aggasztja soha. - Lehetetlen megszabadulni tőle - mondtam nevetve majd tovább ettem miután befejeztem össze szedtem a cucokat és kivittem a konyhába. - Jól laktál ? - kérdeztem kedvesen a konyhából majd ismét vissza sétáltam egy üveg pezsgő társaságában. - Remélem szereted mivel ezt meg kell ünnepelni - mondtam kedvesen majd öntöttem a poharába.
|
|
|
Házak2
Jul 5, 2010 16:21:07 GMT 1
Post by Kara Takanori on Jul 5, 2010 16:21:07 GMT 1
- Hát ez van.- mondtam. - Az én apám szóba sem áll velem, szóval örülj.- mondtam kedvesen. - Igen jól laktam.- mondtam mosolyogva. - Hát nem sokszor ittam pezsgõt, és amúgy meg mit is kell megünnepelni?- kérdeztem.
|
|
|
Házak2
Jul 5, 2010 16:48:58 GMT 1
Post by Shim Jung Saeng on Jul 5, 2010 16:48:58 GMT 1
Felsóhajtottam majd a földre néztem utáltam ezt az egész színjátékot. - Hogy hogy nem beszéltek ? - kérdeztem halkan. - Amúgy pedig egyszerű több ok is van az ünneplésre hisz végre ismét találkoztunk és ráadásul elválaltad a főszerepet - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak2
Jul 5, 2010 17:05:20 GMT 1
Post by Kara Takanori on Jul 5, 2010 17:05:20 GMT 1
- Hát azért, mert volt egy meccs , még másfél évvel ezelõtt, amire sokat készültünk, és nagyon fontos volt neki , de a meccs napján megtudtam , hogy a mostmár volt barátom elesett a motorral, és súlyosan megsérült, ezért inkább a kórházba mentem ,és kihagytam a meccset.Ezért...nem beszél velem.- mondtam . - Hát ezek eddig nem olyan nagy okok az ünneplésre, fõleg mivel közöm van hozzá.- mondtam nevetve.
|
|
|
Házak2
Jul 5, 2010 17:13:54 GMT 1
Post by Shim Jung Saeng on Jul 5, 2010 17:13:54 GMT 1
- Értem - mondtam kedvesen. - Am te hülye vagy - mondtam nevetve. - Kíváncsi leszek pár dologra - sóhajtottam. - Szerintem békülj ki valahogy az apáddal amíg megteheted - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak2
Jul 5, 2010 17:22:23 GMT 1
Post by Kara Takanori on Jul 5, 2010 17:22:23 GMT 1
- Miért is vagyok hülye?- kérdeztem nevetve. - Hát...Legyél kíváncsi.Nem biztos, hogy választ kapsz.- mondtam nevetve. - Szerintem is jobb lenne kibékülnöm vele, amíg még megtehetem.- mondtam.
|
|