|
Post by Ichirou on Aug 31, 2010 16:23:05 GMT 1
Az autopályán épp egy baleset volt így rendőrök állták el az utat ezért lekellet volna lassítani de úgy voltam vele úgyis félre mennek és úgy is lett bár nem sokon múlt hogy ne sikerüljön nekik eközben észre vettem az út szélén egy ismerős alakot legalábbis láttam már korábban suliban Reikoval így megálltam az ut szélén. - Takumi vagy igaz ? - kérdeztem de nem is vártam meg a választ kiszálltam majd besegítettem az autóba majd beszálltam. - Na ez remek lehet megkellet volna állnom - sóhajtottam mikor észre vettem a vissza pillantó tükörből a rendőr autokat így rögtön tovább is indultunk.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 3, 2010 17:03:39 GMT 1
Megálltunk az autópályán, és beszállt egy idegen alak is a kocsiba. - Téged azt hiszem ismerlek... nem te vagy Reiko pasija?- kérdeztem komolyan, és elmosolyodtam. - Szarul nézel ki... Akár csak én... És mindez a lányok miatt he?- kérdeztem vigyorogva, miközben tovább indultunk.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 4, 2010 15:05:07 GMT 1
- A fő hogy én jól vagyok nem szeretnék úgy kinézni mint ti nem túl nyerő a csajok körében - mondtam nevetve. - De kössétek már be magatokat lécike me rázos ut lesz azt hiszem - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 4, 2010 16:38:55 GMT 1
- Majd leszel te is ilyen.- mondtam nevetve. - Gei miatt elõbb utóbb te is ráázol.- mondtam nevetve, közben bekötöttem magam.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 4, 2010 16:53:37 GMT 1
- ha hiszed ha nem Ryota már Geit is elrabolta bár akkor te még nem voltál itt és ő sokkal rosszabul járt hála a társának Jigsawnak aki arról enm tudott hogy Ryota nem tűr meg maga mellet senkit csak úgy hogy az ő parancsára ugranak aki neki probálj parancsokat adni azt tuti kinyíratja a végén. - mondtam egyszerűen. - Tehát enm tudom most kivel van mert tuti nem egyedül de valószínű nem sokáig lesz a társa. - mondtam e közben meghallotam Yasuo teloját és elvettem tőle. - Hé várj letudjuk nyomoztattni a számot - mondtam mosolyogva. - Am bocs rossz szokás - mondtam majd vissza adtam a teloját.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 4, 2010 17:45:01 GMT 1
- Lehet, hogy hagynom kéne Sacut. Biztos most is jól elvan azzal a pasival, mint akkor, mikor a parton voltak, vagy mint a hotelban... Biztos érezték volna magukat jobban is, ha nem török be.- ondtam nemes egyszerûséggel, miután vissza kaptam a telefonomat, ezután eltettem a telót.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 4, 2010 21:06:22 GMT 1
- Szerintem pedig ha nem szeretne Sacu akkor nem ment volna vele mert amint láttam scak az tartotta vissza a fickót hogy ne nyírjon ki. De tudod mit csinálj amit akarsz. - mondtam egyszerűen . - Jó lenne tudni mit használt Ryota a jelenlegi helytetében azt hiszem nincs hatalmában olyasmit használni amire nincs ellenszer - mondtam komolyan. - Ha visszont igen akkor gond van mert nem tudnunk mit tenni - mondtam. - Rendőrők lekophatnénak már - sóhajtotta.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 4, 2010 21:29:19 GMT 1
- Ha szeretne , akkor nem lépne le minden pasival, akivel össze akad, és nem menne fel hozzá... Mellesleg mikor betörtem az ajtót meztelenül volt a sráccal egy szobában... És ezek uán azt várod, hogy elhiggyem azt, hogy szeret?- kérdeztem komolyan. - És amúgy is... ha nem megy el a pasival, nem kellett volna eljönnöm Tokióból, és akkor nem törtem volna be azt a rohadt ajtót, és nem is találkoztunk volna ezzel a Slice kölyökkel, így nem lett volna oka rá, hogy kinyírjon.- mondtam egyszerûen. - Na... inkább találjuk ki , hogy mit adott be ez a Ryota vagy ki a húgomnak és Reikonak.- mondtam.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 5, 2010 10:37:22 GMT 1
- Sacu is kellene ehhez mivel én nem igazán értek hozzá - jelentettem ki. - Amúgy pedig lehet jobb is ha békén hagyod amúgy sem tudsz róla az égvilágon semmit szóval ezt a témát le is zárhatjuk- mondtam ridegen közben észre vettem a kocsit. - Na végre meg vannak - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Post by Ryota on Sept 5, 2010 19:18:03 GMT 1
Felhívtak és közölték hogy a tervek változnak és nincs szükség már a 2 lányra így félre álltunk. - Ma szerencsés napotok volt - mondtam majd a társam ki húzta a 2 lányt a kocsiból és az árokba lökte őket. - Mond meg a bátyádnak hogy Sacuky tud rajtatok segíteni nekem most erre nincs időm - mondtam Yasuo hugának majd egyszerűen ott hagytuk őket.
|
|
|
Post by Yasuo Ikari on Sept 6, 2010 14:28:04 GMT 1
Nem foglalkoztam azzal, amit Ichirou mondott, csak gyorsan kiugrottam a kocsiból, és kiszedtem az árokból Reikot és Kanamet majd mivel meg voltak kötözve, kiszabadítottam õket, majd bemásztunk a kocsiba és elindultunk. Közben megnéztem újra a telefonomat, és egy óra civakodás után le tudtam nyomozni, hogy honnan küldték az sms-t. - Ez a Toya Resort & Spa hotelbõl jött. - mondtam kis gondolkodás után. - Nem biztos, hogy most is ott vannak, de meglehet. Most az a fontos, hogy elõbb Sacu segítsen Kanamen és Reikon. Aztán ha jönni akar jön, ha meg beleszeretett Sliceba akkor ott marad nála.- mondtam egyszerûen.
|
|
|
Post by Ichirou on Sept 7, 2010 14:26:57 GMT 1
- Akkor oda megyünk de előbb a reptér ha csak nem tud a kocsid repülni vagy a vízen uszni - mondtam majd hirtelen megfordultam és lekanyarodtam az autópályáról és elindultunk a reptérre. // Repülőtér //
|
|