|
Post by Ryota on Aug 29, 2010 22:22:13 GMT 1
Amint az autopályára értetünk Kaname és Reiko kezdett magához érni persze nem ugráltak me ahhoz sok erejük nem volt de mind kettejüknek elégé fájt ami a szer hatása volt. - Szép jó reggelt mindenkinek - mondta Ryota ördögi mosollyal a 2 fickó hátúl elég maffiózós beállítású volt és nem álltak messze tőle egyátalán nem. - Hogy vagytok ? - kérdezte cinikusan.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 29, 2010 22:32:06 GMT 1
-Mi a frászt adtál be?!-A visszapillantóból ránéztem a két fickóra, meg a lányra, aki elég rossz bőrben volt. -Állj meg! A lány rosszul van! Bármit is akarsz, nem hiszem, hogy megkapod, ha bármelyikünknek baja esik! Éles fájdalom hasított a fejembe és hányingerem lett. Kinéztem a vizes ablakon és éreztem, hogy még rosszabbul leszek. Megint hátra néztem a lányra, akinek vércsík folyt az orrából. -AZONNAL ÁLLJ MEG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
Post by Ryota on Aug 29, 2010 22:39:04 GMT 1
- Olyasvalamit aminek az ellenszere jelenleg nem nálam és most elég biztos helyen van szóval nem ajánlom hogy átverjetek mert nekem édes mindegy meg e haltok vagy nem hisz van másis akivel zsarolni tudom őket - mondtam cinikusan majd hirtelen a fékre léptem Reiko és Kaname szerencséje csak az volt hogy bevoltak kötve. - Szálljatok ki - mondtam komolyan ekkora 2 fickó kiszállt és kihúzták a kocsiból a lányokat elég durván. - Tesség hölgyeim szabad levegő - mondtam enyhe gúnnyal.
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Aug 29, 2010 22:51:59 GMT 1
Éppen aludtam. Arra ébredtem, hogy rezeg a mobilom. Reiko volt az, éppen csörgött. *De rég is találkoztam vele. Gyorsan felkaptam, és felvettem. Csak pár szó ütötte meg a fülemet: autópálya, kocsi, ellenszer. Azonnal indultam anyám kocsijával. Menet közben megláttam Őt, 3 fickóval a leállósávban és egy másik csajjal. Leálltam mögéjük. *Remélem nem lesz itt nagy probléma, ígyis elég van elég bajom. De egy régi barát, azért csak barát... - Szeva srác. Mit műveltek ti itt?- kérdeztem, és óvatosan közelítettem feléjük.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 29, 2010 22:58:06 GMT 1
-Te utolsó rohadék! Esküszöm ezt nagyon megemlegeted! Ostoba vagy! A vizes aszfalton térdeltem és reménykedtem, hogy Takumi hamar ránk talál. Percek múlva egy kocsi állt be mögénk. Vizes hajam a szemembe lógott, alig láttam az esőfüggönyön keresztül. A lány mellettem eszméletlenül feküdt és nekem is fogytán volt a kitartásom. Mikor az ismeretlen közelebb ért és megszólalt megkönnyebbülten felsóhajtottam: -Takumi...
|
|
|
Post by Ryota on Aug 29, 2010 23:03:59 GMT 1
A vissza pillantó tükörből figyeltem ahogy megáll kocsi mögöttünk és mikor kiszállt a fickó a kocsiból az egyik emberem rögtön elé állt. '- Valami gond van hogy megálltál ? - kérdezte higgadtan. - Reiko úgy tudtam hogy valakinek szólni fogsz - mondtam nevetve majd kiszálltam. - Hogy mi folyik itt őszinte leszek a barátnőd 48 óra múlva meghal ha nem teszi mindenki azt amit mondok mint példáult azt hogy szépen ott marasz és nem mozdulsz mert ha igen garantálom előbb halsz meg minta barátnőd - mondtam majd egy pisztolyt fogtama fiúra és intettem a többieknek hogy vigyék vissza a két lányt a kocsiba. - Ha most megpróbálod kiszabadítani.... tudod mit tedd de nincs ellenszer ami segít rajta csak nálunk - mondtam egyszerűen. - Amúgy is miattad most tönkre ment a hajam gratulálok még el is áztam - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Aug 29, 2010 23:13:14 GMT 1
*Rögtön gondoltam, hogy hatalams bajban vagy megint Reiko. Ezt a rosszt szokást már el kéne hagynod... -Helló. Takumi vagyok, és Reikoért jöttem. Legalább ha már pisztolyt fogsz rám, elmondanád, hogy miért pont Őt, és azt ártatlan teremtést?- ránéztem a fegyveres srácra. A fegyvert még mindig rámszegezte. -Nincs kedved eltenni azt, és mint férfi a férfival, megküzdeni? Nagy vagy így pisztollyal a kezedben.- majd hátatfordítottam neki
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 29, 2010 23:22:33 GMT 1
-Idióta vagy, Ryota! Komolyan úgy gondolod, félek a haláltól? Bebizonyítom, hogy tévedsz!-Ezeket a szavakat suttogtam az esőbe, majd amíg mindenki Takumival volt elfoglalva, én a nyitott kocsiajtóhoz araszoltam. Kihúztam a táskámat és bénán kotorni kezdtem benne. Az eső egy nagyon kicsit magamhoz térített. Közbe Takumi még mindig beszélt. Úgy egy perc múlva már a kezemben lapult, amit kerestem. Az apámtól kapott pillangó kést szorongattam. Nem szokásom magamnál tartani, de nagy szerencsémre, most nálam volt. Igyekeztem elvágni a kötelet. Ez nem ment könnyen, mert nagyon szédültem és már az én orrom is vérzett. Mire eloldottam a kötelet a csuklómat is összeszabdaltam. Bemásztam az anyósülésre, át a vezetőre, majd kiugrottam a nyitott kocsiajtón. Egyik kezemmel próbáltam combon szúrni Ryotat, a másikkal a fegyver után kaptam.
|
|
|
Post by Ryota on Aug 29, 2010 23:31:08 GMT 1
- Hm igen jól mondó így nagy vagyok ezért köszönöm de nincs kedvem- mondtam cinikusan. - Amúgy pedig egyszerű a kis barátnőd elégé szemezgetett Rennel lehet hogy erről nem is tudsz ? És nem hiszem hogy hagyja meghalni hisz te is mondtad ő ártatlan vagyis ebben az ügyben amúgy meg koránt sem de ez mellékes - mondtam nevetve. - Amúgy meg eszem ágában sincs miattad tönkre tenni a tervem talán most nem olyan jó a tervem mint múltkor de azért nincs kedvem ahhoz hogy leálljak veled bocs majd következőleg talán - mondtam. - Amúgy nem csoda mert nem az én tervem tudod ezért előbb beszéld meg a munkáltatómmal oké ? - kérdeztem s még mindig ráfogtam a fegyvert majd meghúztam a ravasz az utólsó másodpercben kaptam el a pisztolyt Takumi kocsijána kereke felé. - Saját érdekedben ne kövess bár gyalog nem érnél utol- mondtam egyszerűen ekkor Reiko akcióba lendült de épp időben odébb ugrottam. - Kit érdekel mitől félsz nem is te kellesz nekem - mondtam ridegen közben az egyik fiú hátúlról elkapta Reikot. - Nyisd ki a füled ha te meghalsz a kis csaj is mert 1 túsz az nem túsz a kis csak pedig Yasuo húga és Ichirou nem örülne ha érdekelnek a barátaid egyátalán - mondtam komolyan.
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Aug 29, 2010 23:44:47 GMT 1
-#@!°>ˇ^˘#!!! *Minden tekintetben ő van előnyben. Esélyem sincs. -És mi lenne, ha kisegítenélek anyagilag? Vannak dolgaim, ismerek egy-két embert ha szükséged lenne valamire. *Kezdek begurulni. Ez mindenkinek rossz lehet, tekintve a kiskori pszichopata mivoltamra is... Maradj nyugod.- mondogattam magamban. Szétnéztem. Sehol semmi. Az autópályán is csak gyér volt a forgalom. *Valamit ki kéne találni. Ránéztem Reikora. Elborzadtam a látványtól. Arca sápadt és véres, -Na mondj már valamit!- kiáltottam rá a srácra.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 29, 2010 23:54:43 GMT 1
A támadás kudarcot vallott. A drog és a vérveszteség megtépázta az erőmet. -Tudod te is, hogy senki nem érdekel... A kis csaj sem, az a Yasou nevű gyerek sem és Ichirou sem! A kés még mindig a kezemben volt. Ryota és köztem két-három lépés volt. A gorilla a torkomnál fogott, így csak egy választásom maradt. a kést a férfi ágyékába szúrtam, aki fájdalmában felüvöltött. Utolsó erőmmel Ryotara vetettem magam. Mögé kerültem és a torkához szegeztem a kést, szabad kezemmel pedig a pisztolyért nyúltam. -Nagy hiba volt belém kötnöd! az pedig még nagyobb, hogy rálőttél Takumira! Szólj a társadnak, hogy tegye a lányt a hátsó ülésre, ő pedig vigye a társát az út szélére! Te fogsz vezetni! Megkapjuk az ellenszert, a lányt és Takumit elengeded, én feltétel nélkül maradok... Feltéve, hogy mindent úgy teszel, ahogy mondom! Ha nem, akkor itt helyben a pokolra küldelek, még akkor is, ha rövid időn bellül követni foglak...
|
|
|
Post by Ryota on Aug 30, 2010 0:02:43 GMT 1
- Bocs de nincs alku világos ? - kérdeztem egyszerűen közben Reiko ismét letámadott.- Hmm kellemetlende tudod mit nem igazán érdekel mert nem én vagyok a főnők most tehát értelmetlen megölnöd - mondtam majd sunyin elmosolyodtam hisz miközben Reiko rám ugrott ismét kapott egy kicsit az előzőből. - Te ne becsülj le engem - mondtam és mivel nem volt túl jól elvettem tőle a kést. - Ezzel szavamat szedtem bocs 24 óra - mondtam cinikusan majd lelöktem magamról és felsegítettem persze nem puszta jó akarásból mivel egy elég nagy pofon segíteségével vissza is esett oda. - Ezt az emberemért kaptad nem pedig azért mert kurvára tiszteletlen vagy - mondtam e közben a másik fiú megkötözte ismét Reikot aki ez előzőeket duplán érezhete.
|
|
|
Post by Takumi Jifudotu on Aug 30, 2010 0:11:52 GMT 1
Amikor Reiko ugrott, akkor Ryota levette rólam a szemét, és inkább velem törődött *Micsoda felelőtlenség! Itt az idő a cselekvésre! Gyorsnak kell lennem. És már ugrottam is, kezéből a fegyvert kilökve, ami valahol a pihenő melletti árokban landolt a sötétben. *Fene egye meg, azt már ne mtalálja meg senkisem... Közben két kézzel Ryota torkát szorongatva üvöltöttem rá: -MOST MONDD MEG HOL VAN AZ ELLENSZER, ÉS ENGEDD EL ŐKET, KÜLÖN MOST KÜLDELEK A POKOLRA A SZERENCSÉTLEN SEGÍTŐIDDEL EGYÜTT!!! habzott a szám közben. Megint elkapott az a hév, ami miatt annó a javítóban pszichológushoz járattak. -Meghalsz!!!- még mindig telitorokból. A tag már kezdett sápadni, kezével kapkodott a levegőben, de nem ért el.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Aug 30, 2010 0:17:49 GMT 1
A földön fekve is láttam a jelenetet. Kétségbeesetten nyögtem fel. -Ne...Ne tedd... A szám és az orrom is vérzett, alig voltam magamnál. A kötél ezúttal túl szoros volt. Nagy nehezen térdre küzdöttem magam, bár nem sok értelme volt. Egy köhögő roham mellett nagy adag vért köptem az aszfaltra. Az oldalamra zuhantam, Takumi tombolása alig jutott el hozzám. Lassan, de biztosan haladtam az eszmélet vesztés, majd a halál felé.
|
|
|
Post by Ryota on Aug 30, 2010 17:24:58 GMT 1
A fickó balszerencséja az volt hogy a társammal nem foglalkozott aki egyszerűen lábon lötte majd lerángadta rólam. - Ez nagyon nem volt szép tőled - mondtam közben a fickó lefogta majd neki is beadta a szert ezután pedig átlökte a korláton ahol kb 10 méretes lejtő után egy tó volt ami most elég hideg is volt. - Jó uszkálást - mondtam ridegen majd beültem a kocsiba és reikot is bevittem és az emberem is persze beült közben a hullát ki dobtuk és rögtön ezután tovább indultunk. - Reiko nagyon remélem hogy több magán akciód nem lesz - mondtam majd elvettem a telefont tőle és kidobtam az ablakon.
|
|