|
Tanári
Aug 22, 2009 9:30:18 GMT 1
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:30:18 GMT 1
Egy nagy és igen csak a tanárok ízlésére és elvárására készített szoba. Ha valamelyik diák keres egy tanárt itt szinte biztos megtalálja. XD
|
|
|
Tanári
Sept 25, 2010 11:47:41 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2010 11:47:41 GMT 1
Már az utcán össze futottam az osztályfőnökkel aki állítólag már napok óta kereset így magával hívott mindig ő jön beelőszőr az iskolába így másik tanár még nem volt bent. '- Sacuky valami nincs rendben ? - kérdezte majd egy székre mutatott hogy üljek le. - Tanár úr minden rendben van - mondtam de nem ültem le. '- A legjobb tanuló volták most meg be sem jársz az osztálytitkárság felelősség ha nem vagy képes ezt végig csinálni ad át valakinek megértem mert tudom hogy mi történt és ha zavar hogy egy osztályba jártok lehet jobb lenne ha átkéretnéd magad mert az nem megoldás hogy nem jössz be .- magyarázta. - Köze sincs ehhez csak szimplán beteg voltam úgy jobb lenen ha nem kombinálna - mondtam majd az ajtóhoz indultam. '- Nem sokára itt Shubun no hi S szeretném ha csinálnánk valami ünnepséget és mint tudod tavaly jöttem csak ide Angliából és a kedven ünnepem ott a halloween volt tehát csináljunk egy halloweeni bált - mondta mosolyogva én pedig értetlenül néztem rá. - Mondjuk vicces lenne okés - mondtam majd az ajtóhoz indultam. '- Sacu figyelj jővő hétre kellene - mondta mosolyogva. '- Előbb is szóltam volna de nem voltál - mondta kedvesen. - Remek - sóhajtottam majd kisétáltam. // A folyosó //
|
|