|
Post by Ryota on Aug 22, 2009 9:35:35 GMT 1
Azoknak a diákoknak és tanároknak lett csinálva akik kocsival járnak be az iskolába. Ez egy elég nagy parkoló de nem mindig van elég hely.
|
|
|
Parkoló
Sept 23, 2009 16:28:59 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Sept 23, 2009 16:28:59 GMT 1
Beültem a kocsimba és haza hajtottam. Csak át akartam öltözni és elhúzni otthonról.
másnap:
A parkolóban találkoztunk a haverokkal. Az első ránk összevont volt. Megint. Ének és mozgáskultúra. Ma 5 ének és mozgáskultúra óránk volt. 5! Káosz lesz.
//"E" folyosó//
|
|
|
Parkoló
Sept 23, 2009 18:59:38 GMT 1
Post by Shinichi on Sept 23, 2009 18:59:38 GMT 1
Siettem ahogy csak tudtam majd mikor a parkolóba értem kicsit lassítottam és kocsimhoz sétáltam Ryou a földön ült én pedig leültem mellé. - Mikor történt ? - kérdeztem komolyan majd átöleltem Ryou-t. '- Sajnálom nem hallgattam rád ... 3 hete - mondta zokogva. - Ryou szóltam hogy nem lesz jó vége.... gyere el viszlek orvoshoz - mondtam kedvesen majd felsegítettem közben elkezdett esni az eső, gyorsan kinyitottam a kocsi ajtaját Ryounak aki láthatóan nem volt jól. - Ki tartás Ryou - mondtam nyugtató hangon majd elvittem orvoshoz másnap kénytelen voltam ismét kocsival jönni mivel elég nagy késésben voltam. // "E" tantermek //
|
|
|
Parkoló
Oct 20, 2009 18:50:11 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 20, 2009 18:50:11 GMT 1
Amikor kiértünk a parkolóba azt hittem,hogy megáll a szívem és a nevetés is abba maradt. Odarohantam a kocsimhoz és végighúztam az ujjam a jobb oldalán. Fémtárggyal végigkarcolták a festést. Mikor oldalra néztem Kaget láttam vigyorognia kezében egy kulcscsomóval. Pillanatok alatt előtte termettem megragadtam a felsőjét és kimondottan felkentem a kocsijának a motorháztetőjére. Alig bírtak leszedni róla. -Te szarházi..tudod mennyibe került ez a kocsi? Te te te!!! ÚÚÚÚ megöllek Kage...te kis dög... a kicsi kocsikáááám...-Mondtam dühösen majd lerángattam magamról az embereket és a kocsimhoz mentem majd letérdeltem mellé és simogatni kezdtem. -Neeeeeeeeeeehhh olyan kis sexy kocsi volt..most meg dobhatom ki... az én játékautómat..te... ez egy limitált széria volt Kage!!! '-Én is az vagyok...-Mondta Kage de erre megint neki akartam menni ha nem fognak le. -Hallod mindjárt csinálok én belőled limitált szériát...-Mondtam neki. Persze csak úgy röhögött ha nem volt közvetlen veszélybe tőlem. Ekkor jött oda Tya rendet rakni. "-Na fiúk...GD nyugi már...nem is látszik...-Mondta nekem én meg értetlenül bámultam rá. -Nem látszik?! Nem látsziiik?! Nézd meg nézd meg ott van..ott! Látod? A kocsiiiiiiimmm...-Mondtam grimaszolva. Tya csak elmosolyodott majd megsimította az arcom. "-Kárpótollak ha ez annyira számít... -Óh..hát legyen nem bánom...-Mondtam vigyorogva. Na és persze szinte mindenki röhögött. -Ja és Kage..kitépem a tökeid ha még egyszer valamelyik kocsimhoz nyúlsz...-Mondtam Kagenak amire ő csak nyelt egyet de tudtam,hogy utána majd úgy meséli mintha a szemembe röhögött volna. Ezután ott csöveltünk a parkolóba.Én rágyújtottam és ott hülyéskedtünk. De azért tényleg haragudtam,a kocsikám...
|
|
|
Parkoló
Oct 22, 2009 14:26:47 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 22, 2009 14:26:47 GMT 1
A parkolóban arra lettem figyelmes hogy GD kiabál valakivel elég ijesztő volt így mielőtt észre vett volna egy olyan helyre mentem ahol nem lát. - Na mond ... mi a baj ? - kérdeztem aggódva Kithától. ~ Remélem nem vett észre .. jobb ha elkerülöm mert úgy sem bírom ki hogy ne szóljak hozzá ... ha meg hozzá szolok lehet nem lesz jó vége ~ gondoltam.
|
|
|
Parkoló
Oct 22, 2009 18:54:29 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Oct 22, 2009 18:54:29 GMT 1
Körül belül fél óra múlva beszálltunk Tyaval a kocsiba. '-Hé GD találkozunk a koncerten...-Mondta Kenji. "-Csápolunk neked baby...-Mondta Kaya majd hátrébb léptek a kocsimtól. Be startoltam a kocsit. Tya és én felvettük a napszemüvegünket. Lehajtódott az ajtó így be is csukódott majd a tető is. Intettem a fiúknak és füstölő kerekekkel távoztunk a parkolóból. '-Interjú?-Kérdezte Tya és hátradőlt az ülésben amikor kihajtottam a közeli autópályára. Én csak bólintottam és az irányt a TV Tokyo székhelye felé vettem. //Shinagawa/TV Tokyo//
|
|
|
Parkoló
Oct 22, 2009 19:24:41 GMT 1
Post by Ren on Oct 22, 2009 19:24:41 GMT 1
-Sacuky..inkább..holnap elmondom a bál után...addig tisztában leszek mindennel...-Mondtam Sacukynak majd gyorsan elbúcsúztam.Jobb ha holnap beszélek erről.Hátha van valami amit félreértettem.Vagy is csak remélem. //Adachi/Kávézó//
|
|
|
Parkoló
Oct 23, 2009 16:33:22 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Oct 23, 2009 16:33:22 GMT 1
- Okés - mondtam kedvesen majd vissza sétáltam az iskolába a gyűlés kicsit sokáig tartott így nem rögtön haza indultam inkább elmentem sétálni. //Adachi// Utcák //
|
|
|
Parkoló
Oct 26, 2009 19:22:15 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 26, 2009 19:22:15 GMT 1
Mivel elég gyorsan jöttünk kicsit hangosan álltam meg. - Shin eddig kerülted a feltünést - mondta Ryou. - Mert eddig nem voltam ekkora késésben - mondtam majd kiszálltam és kinyítottam Tsukinak és Ryounak az ajtott majd lezártam a kocsit. - Gyertek siesünk - mondtam majd elkaptam mind 2-jük kezét és beindultam az iskolába // studio //
|
|
|
Parkoló
Oct 27, 2009 23:05:15 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Oct 27, 2009 23:05:15 GMT 1
A parkolóba sétáltunk majd az autóhoz de mielőtt beszállhatott volna Arisa magamhoz húztam és meöleltem. - Köszönöm - mondtam halkan. ~ Arisa tényleg túl kedves és ellenállhatatlan ~ gondoltam majd gyengéden megcsókoltam Arisát és elengedtem. - Bocs ... még ma haza akarsz érni - mondtam mosolyogva majd kinyitottam neki az ajtót utána én is beszálltam majd elindultunk. //Shibuya / Házak //
|
|
|
Parkoló
Oct 27, 2009 23:09:42 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Oct 27, 2009 23:09:42 GMT 1
Meglepõdtem mikor magához húzott és átölelt de azért visszaöleltem. - Nincs mit megköszönnöd - mondtam majd megcsókolt. - Igen...jó lenne - mosolyogtam vissza.Beszálltunk majd elindultunk.
//Shibuya/Házak//
|
|
|
Post by Akira on Nov 2, 2009 20:27:25 GMT 1
A parkoloba érve gyorsan kerestem egy szabad helyet és leparkoltam oda a kocsim.Majd elindultam befele. //C tantermek//
|
|
|
Post by Akira on Nov 2, 2009 20:49:49 GMT 1
Már majdnem elértem a kocsim mikor megcsörrent a mobilom.Lebeszéltem a dolgokat apámmal miszerint ma nem fog hazajönni.Utána beszálltam a kocsiba. ~De jó.Legalább ma nem fog fárasztani vacsoránál.~ - beindítottam a motort és elindultam.
//Chūō/Házak//
|
|
|
Parkoló
Nov 14, 2009 13:10:05 GMT 1
Post by Cho Masaru on Nov 14, 2009 13:10:05 GMT 1
Mikor beértem leparkoltam gyors és szaladtam a suliba a tanterembe mielőtt elkések az óráról. //A tantermek//
|
|
|
Parkoló
Nov 26, 2009 20:46:56 GMT 1
Post by reny on Nov 26, 2009 20:46:56 GMT 1
gyors leparkoltam kivettem a táskám a kocsiból és a telóm is zsebre vágtam aztán kiszálltam és lezártam a kocsit aztán rohantam a folyosóra. //"D" folyosó//
|
|