Post by nusckurztempterssump on Mar 7, 2022 8:33:20 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ramboat - Offline Action Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ramboat - Offline Action Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодове увеличават примогемите ▞▞▞
▞▞▞ Ramboat - Offline Action Game 2022 version ▞▞▞
Завършва на ниво 35 и те просто казват, че предстоят още мисии, но няма мисия след 35
Изтеглете Ramboat - Offline Action Game 4.2.1 APK Android com ...
Толкова страхотно! НО имам няколко оплаквания: Направете 3-ти и 4-ти слот за джаджи да бъдат закупени чрез скъпоценни камъни или монети също защото това заключване на забавление зад платена стена е просто... Не! Също така мините трябва да експлодират след 1 удар от което и да е оръжие, защото те са чувствителни на контакт мини. Edit: защо се отървахте от медалната система? Отключих всичко и вече не усещам никакъв напредък... И аз тъкмо започнах да получавам редовно златни медали...
добрата графика на забавната игра е страхотна и доста страхотна. само една жалба постави оценка от пет звезди, веднага след като се отстрани грешката, отивам да гледам удвояване на вашите печалби или добавяне на втори шанс и не само че не мога да работя, но също така не успявам дори да видя рекламата.. за мисълта, че ми струваха почти 300 за чипове за покер, където можех да имам монетите и оръжията си по-добре, но тъй като играя през цялото време, дори играя двама играчи с моето момиче и се наслаждавам на цялото, с изключение на този бъг ..
Инсталирах го на моя N5 6.0.1 и е много бавен, FPS пада много
Това е интересна игра, аз съм на 43 години, но ми харесва точно толкова, колкото и моят 13-годишен син.
Забавно и лесно
Много qka😍😍😍
Моля, дайте повече нива
Харесвам играта, фантастична е, бих искал да има някои усъвършенствани оръжия без никакви бариери
супер е
Съжалявам, че промених решението си... Телефонът ми загрява адски... Използвам Samsung A5 с 2 GB RAM... хайде...
Ramboat - Offline Action Game Spillehall joj
това е страхотна игра, но става скучна
Интересна игра за игра. Иска ми се да не започваш отначало, когато умреш. Освен че е прекрасно.
अच्छा गेम है लेकिन इसमें लाइफ लइफ लइफ लइफ लइफ लाालाइकिन इसमें
Beyblade Burst Rivals Головоломки tssw
Това е най-доброто, което никога не е известно, че родовете могат да създадат толкова интересна офлайн игра, защото се фокусират единствено върху онлайн игрите
Обичайте тази игра, играйте играта, докато батерията ми се изтощи всеки път много трудно и трябва да започвам от началото всеки път, може да бъде прострелян само 3/4 пъти и трябва да преминете през всичко това отново, трябва да бъде точка за запазване, точката за запазване е от решаващо значение
Лошо е, че телефонът ми изостава за тази игра
Пистолетът не е в нашия контрол, но тази проста игра е фантастична..
супер игри родове
Тази игра изостава, което прави играта неприятна.
тази игра е добра, но никога няма да завършите тази игра. Разработчиците направиха невъзможно да завършите тази игра, без да гледате над 300 реклами, за да върнете вашия герой към живот. След като достигнете 99999 точки, играта ще бъде блокирана, без врагове, без шефове, дори без победа. Лодката ви просто отскача, докато не спрете да играете.
Мисля, че Play Store трябва да се подобри
Добра игра, но бавнашшшшшшшшшхххххххххххххххххххх
Това е прекрасна игра
когато играта свърши... тя започва с първия си начален етап... което прави тази игра много скучна.... това е много досадно...
Това е добра игра, но вражеските препятствия са твърде много за избягване по отношение на контролите. Контролът не е толкова правилен
Добре. Но трудно се получават пари
Всъщност е добра игра, но е толкова трудна в следващото ниво 😪😪
Защо играта е отворена на първия етап след загубата, това е досадно, затова изтривам играта
Тъпа е за мен многотъпа
Добрата игра с различни контроли би била добра
Топ безплатни игри - Microsoft Store
Най-добрата офлайн игра в магазина за игри. Надявам се да направите промени, за да подобрите играта. Наистина харесвам тази игра. По-добри контроли няма проблем в тази игра.
Игра за губене на време
Ramboat - Офлайн игри Jumping Shooter and Running уникално съчетава жанровете на аркадни стрелби и състезателни игри, създавайки най -доброто забързано
Еха! Наистина обичам тази игра, но единственият ми проблем е да накарам героя да се движи назад, за да вземе монетите, затова ви оценявам с три звезди и скъпоценните камъни трябва да са налични по всяко време, моля 😥😥
Страхотна игра, единственото нещо е, че човек не може да победи ниво 3 и по-високо, без да закупи скъпоценни камъни. Но играта е страхотна все пак. Харесва ми как рекламите просто не се появяват. Gr8 игра
Забавно е и достатъчно просто. Препоръчвам го.
Луд екшън... Добра графика... Обичам тази игра... Три палеца нагоре!!! Към DevTeam... Срива на случаен принцип чрез рестартиране на моето устройство... Не при всяко натоварване... и при геймплей... Би било хубаво, ако докосването на левия ви палец всъщност действаше като спирачка.
Играта е добра, харесвам много, но трябва поне да надстроите играта по начин, по който човек може да стреля
Графиката, звукът и нивата правят играта по-пристрастяваща, сега в комплект с жена ми, която ме побеждава в резултати и нива. Наистина обичам тази игра. много благодаря на разработчиците
тази игра е пристрастяваща. добра игра за убиване на времето ви.
Хубава игра, много сладка графика, можете да напредвате, без да харчите истински пари, което е страхотно.
Мразя тази игра 😠😠😠