Post by fosgantlaluwurt on Mar 16, 2022 2:52:32 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ coduri pentru monede generatoare ▞▞▞
▞▞▞ Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER 2022 version ▞▞▞
Vielen Dank für diese tolle App. Das hat mir sehr gefallen. 👍👍😊❤
O aplicație bună cu câteva probleme minore de funcționalitate. Am încercat să contactez asistența, dar mi-au spus literalmente că nu au acces la aplicație? Nu sunt sigur cum funcționează...
Această aplicație este atât de ceea ce aveam nevoie, mulțumesc!
Nu va începe. Doar ecran alb. Voi aștepta actualizarea și apoi voi încerca din nou.
Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER Eğitim brk
Am folosit această aplicație timp de un an și mi s-a părut grozavă, dar nu a funcționat de câteva săptămâni, nici măcar nu o pot deschide.
Sehr intestin
Sehr schön!!! Ich liebe diese App, Vielen Dank!!
My Home - Design Dreams معمولی txa
Grozav. Această aplicație nu este pentru începători absoluti.
Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER Pendidikan biay
Iubitul meu m-a ajutat cu unele confuzii pe care le am cu studiul meu de limba germană și mi-a trimis un link despre cercetările sale. Când am făcut clic pe link, am fost direcționat către o aplicație din Playstore și am descărcat-o imediat. M-am înscris și am găsit această aplicație cu adevărat interesantă și utilă pentru mine. Bravo pentru cea mai bună aplicație gratuită! Mă bucur că am găsit asta. Acum pot să exersez mai mult vorbirea și să învăț cuvinte noi. Recomand cu adevarat.
Sehr intestin!
Place! Nu am probleme cu aplicația. Citesc o poveste în fiecare zi și chiar ajută! Singurul lucru pe care mi-aș dori să văd este că puteți salva poveștile care vă plac. Pentru că cred că este destul de trist că poveștile dispar după ce le-ai citit.
Este o aplicație foarte bună. Doar nu pentru începători.
Grozav
Această aplicație conține un frawd: această aplicație aparține spotlight verlag, un editor din München. au o ofertă în aplicație care stabilește în mod deliberat prețul, odată ce acceptați oferta, sunteți obligat legal. trimit scrisori de amenintare si de fiecare data maresc pretul. Apoi au amenințat într-un proces împotriva mea. Acest proces poate interzice unei persoane să intre în Germania ȘI în țările UE în viitor. Deci, prețul și amp; condițiile sunt ascunse, astfel încât să fie ușor ratate și așa te prind.
Sehr nützlich für Anfänger! Super einfach zu bedienen!
Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER Vzdělávání lven
Super👍 Odată ce completăm o temă, nu există nicio modalitate de a o găsi din nou.
Mișto aplicație, exerciții frumoase
Un mod foarte frumos, foarte ușor și amuzant de a învăța
De ieri nu se mai deschide.
Der DEUTSCH PERFEKT TRAINER Læring eot
Este ist toll, wenn man schon ein Bisschen Deutsch gelernt hat. Könnte jemand mir erzählen, für welches CEFR-niveau ist diese App?
Probabil, singura aplicație pe care o cunosc pentru a explica aspectele gramaticale pentru a învăța să vorbim mai corect și, în același timp, nu este inundată de reclame. Cu toate acestea, funcționalitatea proastă a interfeței de utilizare de derulare în jos, alegerea accidentală a răspunsului greșit, trebuie să se schimbe.
Această aplicație este absolut uimitoare 😍
Nu cântați pentru niciun abo al acestei companii. Ei folosesc trucuri cu versiunea gratuită pentru a vă înscrie la abo. Serviciu clienți super nepoliticos. Mai bine să eviți.