Post by fosgantlaluwurt on Mar 16, 2022 3:10:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ otključaj (više primogema) ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Stylist Girl: Make Me Fabulous Інше hbk
Wow Igra je tako dobra 🙂 A svaka tako dobra haljina vidjet ćemo da je slatka djevojčica dobra.
Lijepo je ali nije tako savršeno🙃🙃
Bilo je toliko oglasa i potrebno je toliko vremena za učitavanje.
Najbolja igrica na svijetuuuuuuuuuuuu Instaliraj te jeee 🔝🔝🔝🔝🔝
Volim to tako je zanimljiva volim igru volim biti stilist baš kao i ona toliko volim igru da želim postati stilist za cijeli svijet u nekom modernom stilu i također modni dizajner i dizajnirati lijepa haljina za uspjeh u mom životu i sigurna sam da ću biti dobar modni dizajner i stilist bit ću kao najveći stilist ikad. stvari koje mi mogu pomoći da ma
jako lijepo ali je jako loše
Lijepa igra.. ali treba puno poboljšanja. Možda možete pogledati Super Stylist za više ideja. Ali uz njihovo dopuštenje. Ne želite biti zaštićeni autorskim pravima, zar ne?
Ova igrica je jako cool ,nema bolje koju sam igrala . Ja inače jako volim Coco igre i ova je jedna od boljih 😍😍😁😁😁😘
Stylist Girl: Make Me Fabulous Інше hbk
Sviđa mi se ova igrica, ali ne volim reklame ne možeš je odjenuti u stvari, osim ako ih ne kupiš
Volim ovu igru. glasovanje za druge dizajne i brže ćete dobiti novčiće. ova igra je najbolja 👍🏻👍🏻
Stvarno cool igrica
pa nije sve zabavno jer stvari morate platiti pravim novcem pa zašto🙅ima puno besplatnih igrica pa zašto ova ako se dijete igra i želi nešto kupiti a ne kaže li mami ili tati da će ući troble plzz reci da ako je ovo od pomoći ako se slažete
to je samo super vožnja čamcem. toliko je predmeta zaključano i moram platiti da ih otključam. 😡😡
Mislim da je ova igra. ima strategije kao što je tko igra ovu igru i izgleda jako loše, ali ova igra je na prvom mjestu tako da za mene nisam bio siguran da je to dobro, ali mislim da je ovo varanje.pa stvarno ne uživam u ovoj igri, žao mi je.za mene ja dat će samo 1 zvjezdicu. molim te poboljšaj se sljedeći put. hvala 😀😃😄 😃 ali ponekad uživam u ovome, ali nisam siguran ok hvala zabavljaj se. i molim te ostani kod kuće. sef
Neki dodaci ne mogu nestati. Moram izaći iz igre da se vratim na stiliziranje svog modela, to je fustrirajuće
Zabava do sada. Mislim da bi trebalo bolje objasniti ocjenjivanje ostalih modela. Općenito je potreban bolji tutorial, ali za sada zabavna igra
Stylist Girl: Make Me Fabulous Ajanviete pgle
Najbnja
Ne možete se čak ni igrati sa svim tim oglasima nakon svakih 30 sekundi. Ne bih preporučio.
Ovo je ODLIČNA igra! Ljudi koji se žale da ne mogu sve istražiti ili tvrde da im savjeti ne pomažu u pobjedi u emisijama jednostavno ne znaju kako to igrati! Gumb za lokaciju omogućuje vam da slobodno istražite trgovački centar (tako da možete dobiti bodove za frizuru i šminku), dok vas strelica tjera da idete na nasumična mjesta. Nema naznaka za pobjedu, samo sugerira odjeću. Dodajte kovrčavu kosu, crnu boju, veličine boja i učinite tamnijim djevojkama zube, šminku i svjetline svjetlije. Nastavite s nevjerojatnim radom!
Ovo je najbolja igra za djecu.
Pozdrav, to je najbolja igra za one koji vole stilizirati ljude. Volim igru, sve je otključano. Mogu koristiti svaki stupac poput frizure, salona za nokte i drugih rubrika za odjeću. Hvala cijelom timu što je napravio ovako divnu igru, fantastična je. ❤
Ova igra je dobra i ima mnogo stilskih modnih opcija
Nisam još instalirala ali vjerujem po komentarima da je dobro ja inače volim Coco igre i jako su zanimljive
Još nisam igrao ovu igru jer je potrebno satima za preuzimanje. Mnogim igrama je potrebno samo nekoliko minuta za preuzimanje, a ne ovoj. Mislim da će to biti odlična igra za igranje, ali neću znati hoće li se nikad ne skinuti!!!!
Vau! Kakva divna igra! Ovo je prva igra Coco koja je besplatna... Samo za novčiće i specijalne efekte moramo platiti novac umjesto da je ovo najbolja igra ikada.👍😉
Lijepa igra, nisam previše zainteresiran za ponovno postavljanje i opet mi je dosadno igrati jednom🙁
više mi nije dao da puštam reklame pa nisam mogla puno raditi sa stiliziranjem i šminkom!!
vrlo jako loša igra ne instalirajte je suknja, obuća, nakit je bio zaključan
Pa, djevojka stilistica je prilično cool. Njene mačke me izbacuju iz ravnoteže. Haljine su prokleto prekrasne, baš modne
Jako je zabavno igrati, ali ima toliko oglasa da je jako iritantno i da zašto je sve zaključano
Vrlo je lijepa igra. Zaista uživam ali ima previše reklama 😵😵 i sve je zaključano zato daj 4 zvjezdice Ali ovo je stvarno zabavna igra 👍👍
Igrica mi je super i jako cool
Savrsena igrica pre cool odjeca
Nije bilo tako loše, ali se smrznulo i umorna sam od kupnje svega što mi treba za trajnu odjeću
City Pilot Flight: Plane Games Симулационни spc
Igra je super, ali glupo je da ti treba pai ako želiš nešto dobiti (sa wreale novcem) Nemam novaca mogu to dobiti
Stvar je u tome da se igre sada moraju ažurirati
Zanimljiva igra. Ali većina značajki je zaključana, ne mogu pristupiti većini dodataka.
Sviđa mi se igra ali je teško obojiti nokte i većina stvari je zaključana u njoj ne mogu uživati u igri
.😡Ne preuzimajte sve lijepe stvari su otključane i koje nisu tako dobre niti izgledaju ružno. Barbie su tamne boje kože👩 što mi se ne sviđa
Ova igra je tako interaktivna. Volim styling i kao da vježbam tako da bih bio dobar u stylingu. Vrlo dobra igra, i nadam se da ćeš napraviti moje stanje. Možeš li vratiti Ava 3d igru koja je bila igra mog djetinjstva i to bio najbolji od najboljih.☺️Hvala.
Volim ovu igru jer možete obući različite djevojke, ali nedostatak je što morate imati puno novca za kupnju šminke haljina i cipela
Mrakkkk😎:-) 😎😋
ova igra nije potpuna, nema spa ili fotografiranja i moraju otključati sve haljine i sve šminke