Post by fosgantlaluwurt on Mar 16, 2022 3:13:17 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kakuro: Number Crossword ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kakuro: Number Crossword IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kilidini aç (birçok kristal) ▞▞▞
▞▞▞ Kakuro: Number Crossword 2022 version ▞▞▞
Her ızgaradaki ipuçları ikiye bölünmüştür. İpuçlarını dörde bölmelisiniz (N, E, S, W) böylece daha kolay bakabilirsiniz. Pink Pointer's Kakuro'ya bakın.
İndirmez bile☹️
Bu bulmaca oyununu seviyorum. Matematik gerçeklerini saymadan ezberlememe yardımcı oldu. Kağıt versiyonuyla başladım, ancak yeni bir kitap bulamayınca bu uygulamayı aradım.
İyi tasarlanmış ve can sıkıcı reklamlar yok!
Zor bulmacaları çözmek için destek yardımı harika!
şimdiye kadar, çok iyi, sadece çok kolay
Hata yaptığımda bana göstermiyor.
Bu oyun bağımlılık yapıyor, zorlu ve mantıklı düşünmeyi geliştiriyor
En sevdiğim kalem yapboz oyununa bu şekilde sahip olmak çok daha keyifli... Gerektiğinde sayıları yeniden düzenlemek çok daha kolay.
Harika bulmacalar. Biri çalıştığında çok tatmin edici.
Özellikle çok zor seviyedeki bulmacalardan keyif aldım. Zorlu
Çok iyi plan, kullanımı kolay, bir kontrol noktasını seviyorum
加算パズル: ロジック & 数字 クロスワード パズル ipmc
Süper! Kakuro hesap makinesine ihtiyacım yok...dahil!🥰🥰🥰
Güzel zorlu.
Kolay olanları zor, bazı orta olanları kolay buldum.
Her zamanki gibi harika, Conceptis
Candy Legend कैज़ुअल गेम swlb
Bu oyunu sürekli oynuyorum ve çok keyif alıyorum. Değişen zorluk seviyeleri, kolay veya daha zorlu oyuna izin verir.
Fantastik oyun. Çok bağımlılık yapar.
"6"yı seçmeye çalışırken özellikler düğmesine basmaya devam etmek dışında iyi
bu güzel oyun
Kakuro'yu kesinlikle seviyorum. İlk izlenimim, bu kadar çok yardımcı araç ve ekstra araçla kolay olacağı yönündeydi. Ancak en zor bulmacalar mantıksal olarak zorlayıcıdır ancak imkansız değildir. Diğer uygulamalar kaba kuvvete ihtiyaç duyma eğilimindedir veya çok kolaydır. Ayrıca görünüşü çok hoş bulabilirsiniz.
Oyunu seviyorum ve hatta ek paketler satın alıyorum. Ama şimdi donmuşlar gibi görünüyor ve benim dışarı çıkıp tekrar girmem gerekiyor. Sinir bozucu
Kakuro: Number Crossword Dėlionė hro
SUDUKO'dan Nefret Edenler için ... Bu Oyuna BAYILACAKSINIZ! Diğer matematik Japon oyunlarından büyük bir Meydan Okuma ve Hız Değişimi.... Keşfettiğimden beri son 20 yıldır Benimkilerden biri haline geldiği için hızlı bir favori haline gelmeli! Elektronik Versiyonu, asla silgiye ihtiyaç duymadığınız için, kalem kağıt Metodundan ÇOK ÇOK daha kolay!
Harika bir bulmaca ve oynaması kolay.
Reklam yok, birçok ücretsiz bulmaca, bulmaca paketleri, onlara ne kadar zaman harcadığınızı düşününce ucuz. Conceptis oyunları genellikle bu kurulumu takip eder, çok yüksek kalitede.
Kakuro oyununun mükemmel uygulaması. İstediğiniz kadar az veya çok ipucu ve yardım alabilirsiniz. Oyunu yıllarca kalem ve kağıt üzerinde oynadım, ama bu onu çok daha ilginç kılıyor. Oyunu hiç oynamamış olanlar için Sudoku veya Ken Ken'den daha zorlayıcıdır.Net ve kullanımı kolay tuş takımları. Yanlış tuş takımını kullanmanın can sıkıcı hata cezaları yok. Zorlu bulmacalar. Çok faydalı olası kombinasyonlar listesi. Kağıt bulmacalardan çok daha iyi - analiz etmeye daha fazla zaman ayırın ve satır ve sütun eklemek veya olası kombinasyonları çözmek için daha az zaman harcayın.
bu oyunu seviyorum bu oyunu alana kadar nasıl yapacağımı bilmiyordum x
iyi bulmacalar, ama belki de size biraz FAZLA yardımcı olur...
Ek maliyetlerinizi karşılamanıza yardımcı olur
Çok güzel
Elbette
Harika oyun, mantığı ve hafızayı test ediyor.
加算パズル: ロジック & 数字 クロスワード パズル ipmc
Keşke daha fazla ücretsiz bulmaca olsaydı.
diğer kakuro uygulamalarına göre çok daha kullanışlı tavsiye ederim.
Kakuro: Number Crossword معمایی aoqf