Post by fosgantlaluwurt on Mar 16, 2022 3:16:18 GMT 1
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pixicade ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pixicade IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kapāt spēle (bezgalīgs resurss) ▞▞▞
▞▞▞ Pixicade 2022 version ▞▞▞
Maniem bērniem ļoti patīk šī spēle. Manam 5 gadniekam patīk zīmēt attēlus un skatīties, kā tie atdzīvojas, savukārt manam 15 gadniekam patīk veidot īstas spēles. Tas ir neliels mācību process, lai samazinātu krāsas un darbības, lai jūsu spēle atdzīvotos tā, kā jūs to vēlaties. Kopumā spēle ir ļoti radoša. Pārliecinieties, vai jūsu ipad/planšetdators ir uzlādēts un gatavs darbam
Tas ir labākais, jo man patīk veidot jaunas spēles
MELNAIS EKRĀNS. TAS IR VISS. ☹️
Šķiet, ka tagad strādā. Es domāju, ka sākotnējā reģistrācija ir saistīta ar lēnu darbību. Es spēli noliku pāris dienas pēc tam, kad sniedzu tai 1 zvaigznītes vērtējumu, ko izstrādātāji ņēma vērā.
BRIESMĪGI vienkārši noformē šausmīgu grafiku un ir kaitīgs bērniem, kā arī bez maksas. Spēles paraugs ir bez maksas, viņi iekasē maksu, lai mēģinātu uzzīmēt pats
Manai meitai patika izveidot savas spēles. Mēs uzzinājām, ka, ja jūs padarāt savu iemiesojumu par personu, jums ir jāpārliecinās, ka visas līnijas saskaras, pretējā gadījumā jūs varat iegūt kāju, kas iet pati no ķermeņa.Manai meitai patika būt radošai un izlemt, ko likt spēlē. Mēs izmantojām printera papīru, lai zīmētu, lai saglabātu grāmatas idejām un vēlākai lietošanai. Tas ir diezgan viegli lietojams. Tas palīdzēja izmantot papīru aiz zīmējuma, lai attēls būtu labāks.
Man patika, cik labi ir salikta šī spēle. Arī tajās nav reklāmu, kas ir milzīgs pluss! Tā ir arī pirmā videospēle, kas ļaus jums zīmēt un izveidot savu videospēli!
Spēle neļauj man izveidot ar Google kontu, kā arī es nesūtu paziņojumu uz Google kontu, spēle ir vienkārši sabojāta!
Kad es izmantoju lietotni, es nevarēju izveidot kontu
Nu tikko saņēmu šo un aptumšoju ekrānu. Tas parāda ekrāna zibspuldzi, pēc tam kļūst melns. Cerams, ka viņi novērsīs kļūdas.
Ne vienmēr pareizi reģistrē objektus spēļu mehānikai. Patiešām forša ideja, taču tā darbotos labāk ar atsaucīgāku rediģēšanas funkciju pēc ielādes.Tas ir jautri, bet tas ir nepatīkami, jo jūs nevarat izveidot tādas ieroču spēles kā pubg cod fortnite
Lieliska interaktīva radoša mācību pieredze!
Šī ir lieliska lietotne! Manam deviņgadīgajam un sešpadsmitgadīgajam tas patīk! Pat mans četrgadnieks mēģina izveidot savas spēles. Lai gan viņa neskenē tos lietotnē, lai izveidotu spēles, jo viņa nespēj pietiekami precīzi uzzīmēt attēlus, tāpēc spēles netiks pareizi ielādētas. Pēc dažiem gadiem viņa arī skenēs un veidos savas spēles! Man patīk, ka jūs veidojat savas spēles uz papīra ar marķieriem, tas rada personiskāku sajūtu. Jūs varat padarīt spēles tik detalizētas, cik vēlaties, vai tik vienkāršas, cik vēlaties. Tas patiešām izceļ bērnu radošo pusi! Man arī patīk, ka spēles ir rediģējamas pēc ielādes, tāpēc, ja esat pieļāvis kļūdu, varat veikt pielāgojumus, lai spēles varētu darboties. Man arī patīk, ka varat kopīgot savas spēles ar draugu sarakstu, lai jūs varētu spēlēt spēles, kuras ir izveidojuši arī jūsu draugi. Arī pieaugušajiem patīk veidot savas spēles, šī patiešām ir lieliska lietotne plašam vecuma diapazonam! Jūs varat izmantot savu papīru un visus marķierus, ja vien tie ir katrai precei noteiktās krāsas. Par spēļu ielādi ir jāmaksā, taču jūs varat maksāt 0,99 par 50 spēlēm vai līdz pat 9,99 par 750. Manuprāt, būs vajadzīgs laiks, lai izmantotu 750 spēles, tāpēc šis ir lielisks piedāvājums! Kopumā lieliska lietotne, un es to ļoti iesaku!
Turpina aizvērties
Šī spēle tik forša, ka jums tā ir jāizmēģina, tāpēc ticiet man
Pixicade Educativi phmi
Es piešķiru šai spēlei vienu zvaigzni, mans iemesls ir tāpēc, ka tā ir tik neveiksmīga, ka tā pat īsti nedarbojas, un ir vēl labāka spēle, ko sauc par uzzīmē savu spēli, ko esmu izmantojis, pirms šī spēle pastāvēja. Mēs nopirkām šo spēli veikalā, un mēs domājām, ka šī būs forša, un es sapratu, ka šī spēle ir sūdīga. Atvainojiet, ja izklausos skarbi, bet man šķiet, ka tā ir pavisam skumja lietotne un spēle.
PixelFAKE
Bērniem patika zīmēt un faktiski spēlēt videospēles, kuras viņi bija zīmējuši.Redzot viņu zīmētos varoņus, viņi atdzīvojās, viņi vēlējās izpētīt citas spēles, ko radīt.
Pixicade Éducatif ehl
Mans dēls to saņēma kā Ziemassvētku dāvanu. Mēs bijām tik satraukti par to, bet, atverot lietotni, mēs iegūstam tikai melnu ekrānu. Ļoti neapmierinoša.
Pixicade 교육 mws
pārsteidzošs
Aprenda Italiano - Ouvindo e Falando Educação jdha
Pixicade Mobile Game Maker noteikti ir viena no visu laiku stilīgākajām lietām! Tas ir pārsteidzoši, ka ikviens var zīmēt uz papīra un pārvērst to par īstu video spēli. Mēs tagad esam ar to apsēsti un katru dienu veidojam jaunas spēles! Mums patīk pārbaudīt spēles, kuras spēlē draugi un citi. Vienmēr ir kaut kas jauns, ko uzzināt un izdomāt. Ikreiz, kad man ir bijušas problēmas, es varēju nekavējoties sazināties ar kādu un to atrisināt. Vienīgais negatīvais, ko esmu redzējis, ir tas, ka dažreiz paiet mazliet ilgs laiks, līdz lietotne reģistrētu, ka esam nospieduši pogu (piemēram, sākuma pogu). Kopumā tas ir pārsteidzošs, un es par to stāstu ikvienam, kurš klausīsies!
Slikti tas avarē
Jautri visu vecumu bērniem, bērni vecumā no 5 līdz 14 gadiem jautri pavadīja laiku, veidojot spēles.
StIupID
Ērti lietojams bērniem! Maniem bērniem patika radīt spēles un pēc tam skatīties, kā tās atdzīvojas savās ierīcēs! Arī klienti to atbalsta! Pixicade ir lieliski!
Ok tas tiešām labs!
Tik forši 😎
man tas patīk. Man vienkārši nepatīk, ka tas ir izglītojoši. Un tas ir nedaudz sarežģīti iekļūt. Šeit ir padoms, kā ietaupīt laiku, mēnesis vēlas datumu skaitļos (piemēram: 12 1).
Es pastāvīgi saņemu kļūdu. Un tā turpina teikt, ka restartējiet lietotni. Manā telefonā. Tas pat nedarbojas manā planšetdatorā. Tam nav nekāda sakara ar atmiņas vietu vai wifi. Lietotne ir shi*.
Pixicade கல்வி sezv
Nav jautri, tikai garlaicīgi
Šī spēle ir lieliska sākuma kodēšanas spēle. Mums patika zīmēt visu, ko vēlamies, un atdzīvināt to.
Lietojumprogramma netiks atvērta.
Tas ir forši, bet tas nedaudz traucē
Es lietoju planšetdatoru un, mēģinot atvērt lietotni, tā vienkārši neielādējas, tā avarē, un es to tikko instalēju, lai tā būtu atjaunināta.
Katru reizi, kad mēģinām izmantot lietotni, tā avarē
Ļoti jautri manam mazajam māksliniekam, kuram arī patīk videospēles! Patīk, ka varat rediģēt visu lietotnē.
Ne pārāk labi, ekrāna pielāgošana ir briesmīga, tas ir viss, kas man jāsaka par šo lietotni.
Šo lietotni bija viegli instalēt, esmu pateicīgs, ka tā pieprasa vecāku atļauju bērniem, pirms viņi var spēlēt/veidot spēles. Tas ir papildu aizsardzības slānis, ko es novērtēju. Mums bija dažas problēmas ar kameras skenēšanu un QR kodu atpazīšanu, un dažreiz spēles ielādējās ilgāk par 30 sekundēm, taču, kad tās tika ielādētas, tas bija fantastiski. Ir pārsteidzoši redzēt, kā jūsu zīmējums atdzīvojas!
JAUTRI UN LABI
Patīk daudz
Neļaus man ielikt savu dzimšanas mēnesi!!!!!!!
Esmu vīlies par pastāvīgo lietotnes aizvēršanu, spēlējoties ar savu dēlu. Lūdzu, mums tas ir jālabo
Nedarbojas ar manu jauno samsung cilni A7.
Nevar lejupielādēt
Atnesu to savam dēlam ar autismu, ka man ir prieks izveidot viņa spēles, bet kaut kādu iemeslu dēļ to sauc par kļūdu, ko izdarījis avetor nav pareizi, vai arī viņa izveidotajā spēlē spēlējot, man tā likās laba ideja, bet tagad esmu vīlies.
Pixicade Образователни fzow
Tik jautri, piemēram, uzzīmēt savu spēli, bet labāk x 10
Lieliska spēle! Man patika šī spēle, jo tā bija ļoti jautra!
Man ir 10 gadi un man tas nepatīk