|
Büfé
Aug 23, 2009 13:52:13 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 13:52:13 GMT 1
Itt szinte mindent lehet kapni.
|
|
|
Büfé
Nov 24, 2009 16:15:39 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Nov 24, 2009 16:15:39 GMT 1
A büfénél nem voltak sokan.Vettem magamnak egy üdítőt majd leültem az egyik padra.Elővettem az órarendet és megnéztem hol lesz órám. ~ Az E folyosón lenne, de mivel nem mondták hogy ma is Ki Mit Tudos órák lennének körbenézek a többi folyosón. ~
//"A" folyosó//
|
|
|
Büfé
Nov 25, 2009 19:55:11 GMT 1
Post by atake on Nov 25, 2009 19:55:11 GMT 1
Kiyoko elment a a büfé-hez hogy vegyen valamit, de nem talált semmit ami a kedvére jó lenne. ~ Asszem jó lenne, ha valakihez csatlakoznák, nem tanácsos egyedül mászkálnom az iskolában. Mondjuk egy helyes fiút kéne találnom. Tényleg ez nem is rossz ötlet. -Kiyoko ezután nézte, hogy ki jön erre. Hátha egy helyes pasi felbukkan.
|
|
|
Büfé
Nov 25, 2009 21:28:23 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Nov 25, 2009 21:28:23 GMT 1
A büféhez ahol össze futottam Kaijival. '- Jobban vagy ? - kérdezte kedvesen. - Igen - mondtam mosolyogva. '- Akkor jó - mondta mosolyogva majd tovább sétált. - Szia - köszöntem Kiyokonak közben vissza írtam Tatsuyának. ---- Csók !.. Sok sikert a forgatáshoz...biztos nagyon jó leszel .... és vigyázz magadra hiányzol SZERETLEK és én is várom már hogy találkozunk ;D ---- elküldtem az sms-t majd Kiyokora néztem. - Nem sűrűn jársz be - mondtam a lányra nézve de aztán úgy döntöttem haza megyek. - Na szia - köszöntem majd elsétáltam. // Nakano ... Házak //
|
|
|
Büfé
Dec 28, 2009 17:33:42 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 28, 2009 17:33:42 GMT 1
Az iskolában egyre többen ismertek fel és a legtöbben pasik voltak így ismét arra kényszerültem hogy egy áldozatot keresek oda sétálta egy lányhoz (Kiyokohoz) közben páran kérdezgetek. '- Sayu tényleg GD miatt jöttél ide Europából ? - kérdezte az egyik. "- Sayu járnál velem ? - kérdezte egy fiú ez ma már nem az első volt. - Nem GD miatt vagyok itt- mondtam komolyan és oda léptem Kiyokohoz és magamhoz húztam hozzá erre pár fiú elég furcsán nézett közben a falhoz löktem Kiyokot és elég közel hajoltam hozzá ettől rögtön leszálltak rólam az emberek és inkább elmentek. - Bocs .... ne értsd félre .... de valahogy lekellet őket ráznom és utálom hogy mindenki azt mondja GD miatt jöttem ied - sóhajtottam.
|
|
|
Büfé
Dec 28, 2009 18:36:05 GMT 1
Post by atake on Dec 28, 2009 18:36:05 GMT 1
~ Ez a csaj nem komplett! Igy rázza le a rajongoít? Eh szánalmas. - Héj te ferde hajlamú csaj! Ezt mégis minek kellet? -Kiyoko egy kicsit kiadat, majd szájon vágta a lányt, úgy hogy felrepedt neki. - Utálom, ha szórakoznak velem! Remélem, hogy többet nem találkozunk. -majd Kiyoko elment. ~ Vajon ki lehet az a GD akiről beszéltek? - Egyébként ki az a GD? -majd odalépett a lányhoz és a szemébe nézett.
|
|
|
Büfé
Dec 28, 2009 19:00:14 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 28, 2009 19:00:14 GMT 1
Elkaptam Kiyoko kezét mielőtt megütött volna mivel számítottam a reakciójára. - Ciki hogy nem tudod ki az a GD ... szerintem vak vagy mivel minden 2. hirdetésben ott van ... - mondtam kicsit lenézően. - Mellesleg szokj hozzá hogy én azt teszek amit akarok és ott ahol akarom - mondtam cinikus mosollyal majd a falnak dőltem . - Jah és ahhoz hogy engem megüss előbb ébredj fel - mondtam nevetve közben ismét páran oda jöttek hozzám.
|
|
|
Büfé
Dec 28, 2009 19:47:54 GMT 1
Post by atake on Dec 28, 2009 19:47:54 GMT 1
- Ha te nem akarod megmondani,hogy ki az akkor én kinyomozom. Egyébként számítottam rá,hogy elkapod a kezem. -majd fel rugta a lányt. - Nem pazarlom a drága időmet egy ilyen szánalmas emberre. -Kiyoko megfordult majd elment.
//
|
|
|
Büfé
Dec 28, 2009 20:09:59 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 28, 2009 20:09:59 GMT 1
Egyszerűen elkaptam a lány lábát és a másik lábát kigáncsoltam így jókorát esett és mindenki röhögni kezdett majd valamit még motyogott az orra alatt. - Mondtam hogy előbb kelj fel - mondtam nevetve közben a lány elment.
|
|
|
Büfé
Dec 29, 2009 15:24:45 GMT 1
Post by atake on Dec 29, 2009 15:24:45 GMT 1
~ Ez a lány egyszerűen nem normális. A saját rajongóját gáncsolja ki. - Héj szerintem neked szemüveg kéne. Már egyszer mondtam. Nem pazarlom rád az értékes időmet!!
// Okinawa: Tengerpart //
|
|
|
Büfé
Dec 29, 2009 16:26:38 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 29, 2009 16:26:38 GMT 1
Tudtam hogy a kis csaj is a rajongom mivel nem akarta pazarolni az értékes időmet. - Kösz hogy nem pazarlod az időmet bocs hogy miattam estél - mondtam cinikusan. - Hé menj Okinawára rád fér egy kis napozás - mondtam és tudtam hogy megfogadja a tanácsomat mert látszodt rajta.
( azé szeri van ^^ )
|
|
|
Büfé
Dec 29, 2009 17:45:39 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 29, 2009 17:45:39 GMT 1
Miután néhány haverral leálltunk dumálni elsétáltunk a büfébe mert én nem reggeliztem és már korgott a gyomrom. Beálltunk a sorba de amint meglátták,hogy én állok ott mindenki előreengedett. Micsoda nyalizós társaság. Végül is mondtam nekik,hogy nem kell köszi az élmény része,hogy kiállom a sort. Persze furán néztek rám de nem akarok ennyire csodabogár lenni ha már ezt így reggelre a fejemhez vágták 6-an. Néha jó lenne átlagosnak lenni...persze szó sincs arról,hogy lemondanék a vagyonról, rajongókról, nőkről meg ilyesmi....Isten ments csak egy kis pihinek örülnék.
|
|
|
Büfé
Dec 29, 2009 18:38:34 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 29, 2009 18:38:34 GMT 1
Végre lelépet a kis csaj én pedig a falnak dőltem és néztem az elsétáló embereket bár inkább lettem volna egyedül most is páran rám szálltak és a kérdéseikkel zaklattak már kezdtem unni mivel nem voltam hozzá szokva hogy ennyien letámadnak most már értem miért nem jártam rendes iskolába soha és örültem hogy most nem otthon vagyok közben észre vettem GD-t is és akaratlan is mosolyogni kezdtem azon hogy mennyien követik.Azért meglátszik hogy elég nagy sztár lehet nem kéne most zavarnom de már megint nem tudom hol vagyunk kicsit gondolkoztam mit is kéne tennem de aztán inkább hagytam az egészet max majd távolról követem csak bemegy majd órára vagy nem .
|
|
|
Büfé
Dec 29, 2009 18:46:51 GMT 1
Post by GD/G-Dragon on Dec 29, 2009 18:46:51 GMT 1
A nagy veszekedést hallgattam amit Kenji folytatott egy előttünk álló lánnyal. Kay csak röhögött rajta. Ekkor vettem észre a falnál dekkoló Sayut körbevéve legalább egy tucat fiúval. Elmosolyodtam majd komolyra váltva odasétáltam. -Hello.-Mondtam Sayunak a fickók mögül. Nem akartak odaengedni amíg csak észre nem vették,hogy ki az. '-Oh GD.Izé fiúk..Izé GD az...-Mondta az egyik "leleményes" és "szemfüles" fickó. Ekkor nagy nehezen félre álltak én meg Sayu mellé álltam és követve példáját meg megszokásomat a falnak dőltem. A rajongók persze úgy bámultak Sayura mintha pucér lenne. Pedig semmi extra nem volt ...mindazon tényeket nem figyelembe véve,hogy hihetetlenül jó teste volt, már így ruhán keresztül is, gyönyörű volt az arca egyszerűen bomba nő volt. És még stílusos is volt. Én mégse bámultam úgy rá mint valami kiéhezett kutya aki elé odadobtak egy grillcsirkét.
|
|
|
Büfé
Dec 29, 2009 18:59:44 GMT 1
Post by Terashima Sayu on Dec 29, 2009 18:59:44 GMT 1
- Szia - köszöntem kedvesen GD-nek mivel a rajongói elég gyilkos tekintettel figyeltek rám inkább a földet néztem pedig ez nem nagyon volt jellemző rám viszont mikor felnéztem egy kicsit észre vettem hogy páran GD-re is ugyan így néznek. - Megtudod mondani merre leszünk ? - kérdeztem egyszerűen nem akartam hogy ismét kombináljanak ezért próbáltam csak egyszerűen kérdezni
|
|