|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 17:57:29 GMT 1
és Baseball pálya valamint egy athlétikai stadion található ebben a parkban.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 23, 2010 20:59:57 GMT 1
Fekete lezser ruhámban kitûntem a parkban lébecoló emberek közül. Sok fiú fordult meg utánam, de ez már megszokott jelenség volt. A baseball pályával szemben leültem egy padra és rágyújtottam. Lassan fújtam ki a füstöt és figyeltem ahogy eloszlik. Úgy éreztem, ez a nap egész elviselhetõ lesz. Nyugodt, tele semmittevéssel. ~ Végül is ez a felfüggesztésem utolsó napja... ~ Gondoltam magamban.
|
|
|
Post by jorg on Mar 23, 2010 21:12:37 GMT 1
A Lucas által frissen megjavított autóval gördül be a pálya parkolójába és természetesen vele van elengedhetetlen társa, testőre és jóbarátja Tommy. Jelenleg inkább valami maffiózókra hasonlítanak, hiszen kalapot és öltönyt viselnek mindketten és hatalmas kubai szivar van a kezükben. Leülnek egy padra és folytatják a kocsiban megkezdett beszélgetést. - Örülök, hogy Lucas végre helyrehozta a kocsimat - mondja Jörg. - Már kezdett elegem lenni a kétszemélyes sportkocsidból. Tommy hosszan fújja ki a füstöt és elmosolyodik. - Mi a bajod vele esse? Sokkal jobban megy, mint a tied. Jörg elneveti magát. - Igen barátom, de ez egy igazi státusz szimbólum. - Hát persze... Tommy nem fejezi be a mondatot, mert megakad a szeme egy közelben ülő lányon/Reiko/ és oldalba böki Jörg-öt - Oda süss! - Nem fiatal ő neked egy kicsit, Tommy? -kérdezi Jörg egy kis köhögés kíséretében. - Nekem igen, de te még pont megfelelő korban vagy. -csap a fiú vállára. - Igazad lehet. -zárja le a témát Jörg, majd hosszasan nézi a lányt.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 23, 2010 21:25:05 GMT 1
Két férfin akad meg a szemem. Az egyik engem néz / Jörg /. Viszonozom a pillantást és alaposan megnézem magamnak. Nem néz ki rosszul és nem sokkal lehet idősebb nálam. Feltűnően jól öltözött, de a külső nem minden... ~ Talán mégsem lesz nyugodt napom. ~ A telefonom rezegni kezd, jelzi hogy egy újabb sms jött. Tudom ki az, anélkül, hogy megnézném. Leveszem a szemem a fiúkról és bepötyögöm a választ. Miután elküldtem ki is kapcsolom a mobilt. Keresztbe tett lábakkal figyelem a pályát, és a férfit, aki engem néz.
|
|
|
Post by jorg on Mar 23, 2010 21:45:33 GMT 1
Lassan befejezi a szivart és hagyja, hogy a lány viszonozza a pillantását. Tommy ismét oldalba böki Jörgöt. - Csak el ne hagyd az állad! - mondja nevetve. - Látom nagyon nézed, de menj oda és szólítsd meg. Majd asszisztálok innen. - Fogd már be Tommy! Hadd gyönyörködjek a természet szépségeimben, anélkül, hogy beszólnál! Rövid gondolkodás után felülkerekedik benne a "macsóbb" énje és elindul a lány felé. - Szia! -köszön neki mosolyogva. - Tee új vagy? Csak mert még nem láttalak errefelé. A nevem Jörg von Hohenzollern. Eközben vet egy pillantást Tommy-ra, aki lehajtott fejjel ül. Valószínűleg épp Jörgön röhög magában. Jörg egy rövid hümmentéssel háttérbe szorítja Tommy-nak még a gondolatát is és a lány válaszát várja.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 23, 2010 21:54:51 GMT 1
Féloldalas mosollyal nézem, ahogy az ismeretlen fiú felém jön. Nincs is jobb időtöltés, mint egy flört. -Heló.- A legcsábosabb mosolyommal nézek rá. - Tényleg új vagyok. A tanév kezdetekor költöztem ide. A nevem Reiko Shinzo. Örülök... ~Milyen kis ártatlan... -Aki ott nevet a másik padon, ő talán a testvéred? Úgy nevet, hogy majd le esik a padról...- A hangomba most egy csipetnyi gúnyt is beleengedek, csak úgy, megszokásból. -Sokat jársz ide, Jörg? Lassan felállok és szembefordulok vele. Közelről nézve egész jóképű.
|
|
|
Post by jorg on Mar 23, 2010 22:04:11 GMT 1
Végre megnézheti jobban a lányt. ~Hmm... csinos...~ Amikor Tommy szóba kerül, magában átkokat szór rá. ~Ezért megölöm.~ - Nem... Ő Thomas Angelo, jóbarátom és testőröm. És ezért alaposan seggbe rúgom. ~ Hogy a fene essen bele. Még a végén elrontja ez a tuskó.~ - Nos, nem igazán járok erre, csak most, hogy végre megjavították a kocsimat, gondoltuk bejáratjuk. Megálltunk egy kis cigiszünetre, mert nem engedem Tommy-t a kocsimban dohányozni. Általában otthon vagyok és szervezem a ház tartást, a többi emberem nagy örömére- neveti el magát a mondat végén.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 23, 2010 22:11:05 GMT 1
-Oh... ~Testőr?! -Ugyan...Biztos nagyon jól mulat. Ne rontsd el az örömét...- Két ujjammal finoman megérintettem a mellkasát és elmosolyodtam. ~Ez a délután se lesz rossz... -Ha jól láttam, ti a cigarettánál kifinomultabb dolgokat kedveltek. Szivart például. Hátradobtam a hajamat és visszaültem a padra. -Gondolom nagyon elfoglalt vagy...De ha ráérnél...-Sokat mondó pillantást küldtem felé és magam mellé invitáltam a padra.
|
|
|
Post by jorg on Mar 23, 2010 22:19:38 GMT 1
Újabb, ezúttal megvető és megsemmisítő pillantást küld Tommy felé, amit ő észre sem vesz két röhögőgörcs közt. - Nos... Tommy öröme nem érdekel, legalábbis nem akkor, ha rajtam mulat. -válaszolja egykedvűen. - Igen, a szivar jobban illik hozzánk. Nézi ahogy, a lány vissza ül a padra, majd válaszol. - Nos, nem mondanám, hogy elfoglalt vagyok. Szerencsére távol vagyok otthonról, így senki nem mondja meg, hogy mit tegyek. A komornyikom próbálkozott ezzel egy darabig, de mára már felismerte, hogy ez reménytelen. Eközben ő is leül a lány mellé. - Mesélj egy kicsit magadról!
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 23, 2010 22:28:00 GMT 1
-Testőr...Komornyik...Szivar...Nem is rossz összeállítás. -Szerintem, te ezt nem gondoltad komolyan...de ha akarod... ~Ez bukott ügy... -Ashigakaban születtem. Apám egy dojo vezetője, anyám meg könyvelő. Én pedig vagyok a fekete bárány. Ők küldtek ide, miután...eltanácsoltak az előző iskolámból. Ők otthon maradtak, de itt kivettek nekem egy lakást, ami egészen megfelel. Röviden ennyi. Ránéztem és figyeltem a reakciókat. Megtanultam már, hogy egyes fiúkat vonzzák a veszélyes lányok. Talán őt is... -Nem vagyok olyan jó, mint amilyennek lennem kéne, de mindenki életébe kell a kaland. Te nem így gondolod? Újabb csábos mosoly. Még egy kacér pillantás. -Mesélj magadról, ha nem zavar, hogy rossz vagyok...
|
|
|
Post by jorg on Mar 23, 2010 22:34:43 GMT 1
Végighallgatja a lányt és kicsit meglepődik. ~Hmm... érdekes... és milyen ritka....~ - Nekem nem volt részem túl sok kalandban... Túlságosan is olyan nevelést kaptam, ami a származásomnak kijár. Jelenleg az egyetlen ember, aki némi eseményt visz az életembe, az Tommy, de jó lenne egy kis változatosság. ~Látom szeretsz játszani is... én benne vagyok...~ Igyekszik olyan arcot vágni, mint aki sajnálkozik saját sorsán, ami nem teljesen igaz, de reméli, hogy a kívánt hatást eléri vele. - Ugyan... Jó, rossz... Könnyen dobálóznak az emberek ezekkel a szavakkal... ma már igazán nincs jelentősége. - elmélkedik egy halvány mosoly kíséretében.
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 23, 2010 22:43:42 GMT 1
-Hát igen. A rang az sok mindent megkövetel. Ezért jó, ha az ember " átlagos " családba születik. ~Igazam lett...Ő is egy tipikus játékos...Lássuk meddig mész el... -Szóval szeretnél valami mást, mint ami megszokott...Ez könnyen megoldható...Feltéve hogy a gardedámodnak nincs ellenére... Fejemmel Tommy felé bökök és egyik kezemet finoman Jörg vállára teszem. Megnyalom a számat és közelebb csúszok hozzá. ~Nos...erre mit lépsz, selyemfiú...
|
|
|
Post by jorg on Mar 23, 2010 22:56:55 GMT 1
- Bizony... jól eshet kilépni a megszokott szürkeségből. -válaszolja. - És a "Gard de Dame"-om a kutyát sem érdekli. A lány következő lépése először meglepi. ~Hoppá... Na jó... lássuk csak, akkor lépjünk fel határozottan..~ Egy pillanatra sunyi mosoly jelenik meg az arcán, majd közelebb hajol a lányhoz és halkan a fülébe súgja: - Mire készülsz? Igazából sejti, hogy mi van készülőben, de hagyja kibontakozni. Talán ez a meglepetés változtathat a dolgokon...
|
|
|
Post by Reiko Shinzo on Mar 23, 2010 23:02:41 GMT 1
-Én ki billenthetlek... Megvan rá a módszerem, hogy mivel dobjam fel az estéket, délutánokat. Felálltam és a válltáskámból egy tollat vettem elő. Megfogtam a kezét és ráírtam a címemet, telefonszámomat. -Ha úgy érzed, vagy elég bátor és kíváncsi, akkor gyere el holnap este 8-ra hozzám. Elengedtem a kezét és ajkaimat finoman, alig érezhetően az övéihez érintettem. -Chao! Azzal elsétáltam. //Házak//
|
|
|
Post by jorg on Mar 24, 2010 18:00:25 GMT 1
Még mindig közel marad a lányhoz és úgy válaszol neki. - csak nyugodtan.... legalább izgalmasabb lesz az élet. -mondja mosolyogva. Ezután megvárja míg a lány ír valamit, majd elveszi tőle a papírt és zsebre teszi. - Ott leszek. -válaszolja - Szia! Egy darabig nézi, ahogy a Reiko elmegy, majd visszasétál Tommyhoz, aki hatalmas mosollyal fogadja. - Ez szép volt Cassanova! És mikor látogatod meg? - Holnap este, de most nyomás haza, ki akarom pihenni magam! Beülnek az autóba és hazahajtanak.
/Hohenzollern Villa/
|
|