|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 17:58:01 GMT 1
Japán kert található ebben a parkban számos érdekes növénnyel. Itt is található sport létesímény: Baseball és Gateball (http://en.wikipedia.org/wiki/Gateball) pálya
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 24, 2009 14:52:14 GMT 1
~A kávézóban Sacuky elég furcsán viselkedett.Talán a friss levegő és a park harmóniája majd segít neki emlékezni.-gondoltam,s Matsuval elindultunk a Park felé. -Sacuky.Emlékszel rám? Én vagyok Tsuki.Akivel tegnap találkoztál az utcán.És a múltkor a suliban.Hát nem emlékszel?-kérdeztem értetlenül. -Én vagyok az......-folytattam volna a mondandómat, de Sacuky hozzá vágott a fához.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 24, 2009 14:56:43 GMT 1
Mikor a parkba mentem elég nyugtalanná váltam egy csomó ember volt körülöttem akik ismernek de én rájuk nem emlékszem ezért mikor Tsuki oda jött hozzám egy fahoz löktem nem is kis erővel. - Mit akarsz ?! - kérdeztem majd felé indultam ekkor Matsu és páran lefogtak. '- Nyugodj már le ! - mondta Matsu én viszont valahogy leráztam magamról őket és Tsukit a ruhájánál fogva magamhoz húztam. - Nem emlékszem rád - mondtam ördögien majd ökölelet megütöttem.
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 24, 2009 15:00:35 GMT 1
-Sacuky ököllel belevágott az arcomba.Elkezdett vérezni az orrom és a fehér ruhám csupa vér lett. -Normális vagy?-kérdeztem ordibálva,majd elszaladtam. //Utcák//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 24, 2009 15:03:23 GMT 1
Halványan elmosolyodtam mikor Tsuki elfutott. - De hamar megfutamodtál - mondtam cinikusan közben ismét emlékezni kezdtem majd hirtelen egy fába ütöttem. - Hogy lehetek ilyen hülye - kérdeztem majd Tsuki után indultam. // Utcák //
|
|
|
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 16:50:05 GMT 1
A parkban megláttuk Harikit és oda szaladtunk hozzá majd megszólaltam: -Hariki!!Hariki!!Hogy gondoltad hogy elszöksz?-kérdeztem,majd megragadtam Hariki kezét és hazakísértem. //Házak//
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 16:31:36 GMT 1
Már egy ideje sétáltunk a parkban ekkor egy lány jött szembe majd megállt előttünk és Geit figyelte elég lenézően. '- Ichirou beszélhetnénk ? - kérdezte komolyan elég furcsán néztem a lányra mivel ezelőtt még nem láttam. - Persze ... mond - mondtam a lány pedig közelebb jött. '- Ha lehet 4 szem közt - mondta majd arrébb sétált. - Persze - mondtam majd mikor elsétált átöleletem Geit és megcsókoltam. - Mindjárt jövők - mondtam kedvesen majd a lány után sétáltam. '- Úgy hallottam hogy Geiért mindenkit elhagytál ..... de vajon tudod e hogy Gei csak szórakozik ... hallottam hogy erről beszélt a barátnőjével - mondta a lány erre mosolyogva megráztam a fejem. - Tudod hányan próbálták ezt az utobbi pár napba beadni ? - kérdeztem nevetve. '- De én tudom bizonyítani is felvettem - mondta majd elő vette a telefonját és mutotot egy videot ami elég homályos volt de hang elég jó volt és a hang Geié volt elégé ledöbbentem . - De... mikor ? - kérdeztem halkan. '- Ezt tegnap mondta - mondta a lány. - Értem ... hát kösz - mondtam halkan. '- Ichirou .... majd az iskolában találkozunk - mondta mosolyogva a lány. - Rendben - mondtam majd egyszerűen elsétáltam Gei mellet és leültem az egyik padra.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 16:34:37 GMT 1
-Oké...-Mondtam Ichirounak mosolyogva. De mikor visszajött egyszerűen elsétált mellettem és leült egy padra. Odamentem hozzá és leültem mellé. -Na.. miért vagy ilyen morcos?-Kérdeztem tőle mosolyogva majd átöleltem.
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 16:42:35 GMT 1
Egy ideig nem szóltam semmit és nem is figyeltem Geira. - Semmi ... azon kívül hogy átvertél - mondtam egyszerűen majd mivel a csaj elküldte a videot Gei kezébe nyomtam hogy nézze meg. - Nem szeretnél valamit mondani ? - kérdeztem komolyan. ~ Kellet nekem megbízni benne .... bár mit is vártam .... tiszta hülye vagyok ~ gondoltam. - Nem is érdekelne ha .... nem játszod el hogy szeretsz ..... hát végül is jó színész vagy ... biztos nem volt nehéz - mondtam egyszerűen mi tagadás elég szarul esett és még is nehéz volt vele így viselkedni.
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 17:00:08 GMT 1
Miután végignéztem a videót, döbbenten és elég dühösen néztem Ichiroura. -Te megőrültél? Ez nem én vagyok!! -Mondtam. -Még is..még is mit gondoltál? Hogy átverlek...igazán ..tényleg ennyire bízol bennem?-Kérdeztem dühösen. -Azt mondtad nem fogsz átverni? Miért jössz ilyen hülyeséggel..akkor monda szemembe,hogy bocs tegnap hazudtam. Valójában azért vagyok veled amiért a többi csajjal...
|
|
|
Post by Ichirou on Nov 26, 2009 17:11:14 GMT 1
- Igen ? .... most mondta az a csaj meg igazából többen is ....fura hogy hirtelen át tértél erre én vertelek át ? ....ez vicces....... hazudott a frász ! ... én legalábbis biztos nem - mondtam most már dühösen. - Csak hogy tud nincs többi csaj ..... mivel miattad mindet ott hagytam ..... de hülye voltam ..... számíthattam volna erre - mondtam még mindig dühösen majd felálltam a padról és a suli felé indultam.Most tényleg szarul éreztem magam. // Iskola D folyosó //
|
|
|
Post by Gei/AJ on Nov 26, 2009 17:36:57 GMT 1
Értetlenül bámulta Ichiroura. Mikor elment mérhetetlenül dühös voltam.Azt sem tudtam mi történik.Hogy gyanúsíthat ilyesmivel.És mégis ki? Ezt nem hiszem el. Csak remélni merem,hogy ma nem találkozok vele. //Iskola/ D folyosó//
|
|
|
Post by Ichirou on Apr 16, 2010 17:23:24 GMT 1
A park csodás fényekben uszott ahogy a körülötte lévő utcák is a tömegben könnyen ellehetett most keveredni ezért is sétáltunk be a parkban ahol valamenyivel kevesebben voltak. Megállt 1lány előttem. "- Ichirou rég láttalak - mondta mosolyogva ami azt illeti nem ismertem meg így elég furcsán néztem rá majd hirtelen leesett ki is. - Szia hát elégé ... nem is ismertelek meg ebben a ruhában - mondtam mosolyogva. "- Uh muszáj mert fellépünk - mondta nevetve közbe mellé sétált egy másik lány is. "'- Mehetünk - mondta komolyan, már rá nézésre sem tűnt épp barátságosnak és az is rátett hogy konkrétan levegőnek nézett minket legalább is előszőr. ''''- Áh Ichirou .... mily meglepő hogy már megint más csajjal vagy - mondta cinikusan. - Hát mellé fogták szívem nem a barátnőm - mondtam hasonlókép majd elsétáltak már egy ideje sétálgattunk így leültünk az egyik padra Clarissa rám dőlt és az eget nézte. '- Olyan jó veled - mondta mosolyogva majd megpuszilt és felállt és én is majd vissza húztam. - Clarissa - kezdtem ő pedig rögtön a földre nézett sejthette mit akarok mondani így elégé megsajnáltam. - Menjünk tovább - sóhajtottam Clarissa mögöttem sétált végig én pedig megálltam és felé fordultam. - Figyelj ez így nem lesz jó - mondtam hallkan. '- Ne haragudj - mondta alig hallhatoan közben a földet nézte. - Te ne haragudj .... - sóhajtottam mikor észre vettem hogy sír. - Jaj kérlek ne csináld te is - mondtam halkan majd átöleltem. '- Jobb ha haza méssz a barátnőd már biztos aggódik - mondta elég lehangoltan. - Megigértem hogy elkísérlek ... nem szeretném hogy eltévedj - mondtam kedvesen majd elengedtem. '- Nem tévedek el ismerem már a környéket - vallota be. '- Csak veled szeretem volna lenni - mondta lesütött szemmel. - Szeretem Gei-t de te könnyen letudsz az elveimről téríteni ..... direkt csinálod mivel észre vetted igaz ? - kérdeztem hallkan ő pedig bolintott. '- Igérem többé nem teszem - mondta halkan. kep.ivpicture.hu/338500.jpg
|
|