|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 18:01:57 GMT 1
Játszótér található ebben a parkban. Kisgyerekes családok töltik itt idejüket
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 14:11:18 GMT 1
A nap már lemenőben volt a Parkot betöltötte a madarak lágy dala. Ahogy az egyik madár elrepült az egyik gyenge ágról a levelek a föld felé szálltak ahol a gyerekek egy sünt figyeltek. A játszótéren már nem sok gyerek volt de még mindig elég hangosan lehetett hallani a vidám hangjukat a Parkban kézen fogva sétáltam Arisával ekkor az egy labda gurult elénk és egy kisgyerek futott felénk de hirtelen megállt és a labdát nézte valószínű nem mert oda jönni hozzánk így felvettem a labdát és oda adtam neki. '- Köszönöm - mondta mosolyogva majd elfutott a labdával vissza az anyjához aki egy padon ült én pedig Arisára néztem majd sunyin elmosolyodtam és magammal húztam egy olyan helyre ahol nincsenek igazából nem sokan tudják azt a helyet ahova vittem Arisát mivel körbe nőtték a növények és nem vezet oda rendes út hanem a fűvőn keresztül lehet csak oda menni.Leültem egy padra majd az ölembe húztam Arisát és átöleltem. - Szeretlek - súgtam szelíd hangon neki majd megcsókoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 14:59:46 GMT 1
- Én is szeretlek. - súgtam a fülébe a csók után. - Órákig itt tudnék lenni, de hamarosan menni kell. - mondtam. Néztem ahogy a lágy szellő megmozgatja a lombokat és ahogy felkapja a fákról lehullo leveleket és tovább viszi. - Legközelebb is eljövünk ide? - kérdeztem tőle és megcsókoltam.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 15:07:55 GMT 1
- Ha szeretnéd - mondtam kedvesen. ~ Rám tényleg nem lehet bízni semmit ... Sacukynál is elrontottam most meg Arisát sem tudnám már átverni .... de annak örülök hogy Nathaliék nem rá vadásznak ~ gondoltam majd erősebben magamhoz öleltem Arisát. - Akkor maradjunk itt ... nem akarlak elengedni - mondtam kedvesen majd ismét megcsókoltam Arisát. - Igazságtalan amit csináltam - mondtam hallkan. ~ Lehet nem kellene tudnia arról amit Nathali kitalált ... mert még elveszitem ~ sóhajtottam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 15:11:36 GMT 1
- Holnap azért fel is kell kelni. - ismét megcsókolt. ~Mi?~ - Mér mit csináltál? - kérdeztem tőle aggodva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 15:20:53 GMT 1
Egy ideig nem szóltam semmit majd kedvesen Arisára mosolyogtam. - Hát akkor lassan lehet tényleg mennünk kéne - mondtam kedvesen a kérdésére direkt nem válaszoltam. ~ még inkább nem mondok semmit...főleg hogy nem igazán örülne ha megtudná hogy átverjem ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 15:23:57 GMT 1
- Addig nem megyek míg nem válaszolsz. - szimpadiasan hátatforditottam neki és bevágtam a durcit.Szemem sarkából Takedára sanditottam hogy mi a reakcioja.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 15:31:15 GMT 1
A nap aranyos fényben úszott le az égről megvilágítva a fák lomjait s a hulló leveleket. - Nem szeretnélek elveszíteni - mondtam halkan majd végig simítottam Arisa arcát. - Túl hosszú ... majd máskor elmondom - mondtam halkan. ~ Mert ez olyan minden napi ~ gondoltam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 15:43:18 GMT 1
- Akkor valami olyan aminek nem örülnék. - mondtam szomoruan. - Rendben...a bál után.De igérd meg hogy elmondod. - súgtam majd megcsókoltam.Az egyik fárol egy madársereg szállt fel és repült el. - Hát akkor menjünk. - mondtam halkan.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 15:48:30 GMT 1
A nap lement az égről és a hold váltotta fel a helyét a csillagokat néztem. - Ahogy akarod - mondtam kedvesen majd viszonoztam a csókot. ~ Hát legalább nem most faggat ~ gondoltam majd hosszan megcsókoltam Arisát. - Hmm és mi lesz ha nem engedlek el ? - kérdeztem kedvesen. - Akkor hogy mész haza ? - kérdeztem miközben Arisa hátát simogattam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 15:59:25 GMT 1
- Elfutok előled, majd keresek egy állomást...már ha találok...és hazamegyek. - miközbe mondtam a mutatoujjamat feltartottam és ugy ecseteltem neki. - Valójában nem nagyon ismerem a környéket. - vallottam be neki.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 16:02:55 GMT 1
- Szóval itt hagynál - mondtam nevetve majd hirtelen a padra döntöttem Arisát . - Hmm ... szóval nem ismered a környéket - mondtam mosolyogva majd ismét megcsókoltam Arisát és sunyin elmosolyodtam. - Ha nem ismered nem is tudsz elmenekülne mert úgyis megtalállak - mondtam viccelődve majd megcsikiztem Arisát.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 16:33:23 GMT 1
- Aha. - egy kicsit frászt kapam. - Hát...nem igazán. - megcsókolt majd sunyin elmosolyodott. - De elbujni el tudok előled. - majd csikizni kezdett.Mikor kiszabadultam elkezdtem futni arra amerről jöttünk.Balra fordultam majd elbujtam az egyik csúszda melletti fa sor mögé.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 16:45:39 GMT 1
Hagytam hogy Arisa elfusson majd lassan vissza felé indultam. - Oh milyen kár hogy este általában egy elég veszélyes banda szokott itt tanyázni ... na nem baj hisz Arisa már úgy sincs itt . - mondtam hangosan. A Parkban már elég sötét volt a gyerekek már rég haza mentek. A szellő lágyan fújt a tücskök pedig esti koncertet tartottak (XD) ekkor egy lány futott végig a parkban aki minden este itt szokott kocogni. '- Takeda nem is tudtam hogy itt vagy - szólalt meg egy lány mögülem. ~ Egyre jobb ~ gondoltam. - Áh ... épp siettek ... nem beszélhetnénk máskor ? - kérdeztem. '- Miért kerülsz ? - kérdezte a lány hallkan. - Már párszor elmagyaráztam nem ? - kérdeztem komolyan . '- De ... legalább adj egy esélyt - mondta a lány kérően. - Kirie ... nem ... mellesleg van barátnőm ... bocs - mondtam de láthatóan Kiriét ez nem hatotta meg. '- Nem kell tudnia - mondta kedvesen. - Hehe össze keversz Ichirouval - mondtam egyszerűen közben észre vettem Arisát. - Bocs Kirie de most tényleg nem érek rá ... és lécci ezt verd ki a fejedből - mondtam majd elsétáltam megkerültem a játszó teret majd hirtelen megfogtam Arisa vállát . - Buu ... na ez nem jött össze - mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 16:57:09 GMT 1
Messziről nem hallottam hogy mit beszél azal a lánnyal.Egy kicsit elbambultam igy Takeda megilyesztett mikor megfogta a vállam. - Jajj....de megijesztettél. - majd ránéztem az órámra és láttam hogy már késő van.Lábujjhegyre álltam a füléhez hajoltam. - Szeretlek. - súgtam neki.
|
|