|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 17:45:53 GMT 1
Magamhoz húztam Arisát és átöleltem. - Én is szeretlek - mondtam kedvesen közben Kirie oda sétált hozzánk. '- Ő a barátnőd ? - kérdezte érdeklődve. - Szerintem nyilvánvaló - mondtam egyszerűen. '- Ha szabad megjegyeznem .... nem illik hozzád ... gondolom nem meséltél neki még semmit ... mert nem hinném hogy akkor veled maradt volna - mondta félékenyen. - Bocs Kirie de a hülyeségeidet tartogasd másnak .... menj Ichirouhoz ő biztos meghalgat - mondtam közben kicsit erősebben öleltem magamhoz Arisát. '- Nem értem hogy ő miért jobb mint én - mondta Kirie. - Ezt viccnek szántad ? ... had ne soroljam jó - mondtam komolyan majd elengedtem Arisát megfogtam a kezét és tovább sétáltunk. - Bocs Arisa .... egyszerűen nem ért a nemből - sóhajtottam.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 18:12:33 GMT 1
- Semmi gond. - mondtam Takedának. - Ő a volt barátnőd?És mi az amiről nem szabad tudnom?Mert én már nagyon kíváncsi vagyok hogy mindenki tudja kivéve én. - mondtam a végét szomorúan. - Én mindenről lemaradok. - nevettem. - Kezdek fázni.Nem megyünk? - kédeztem tőle kedvesen.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 18:16:48 GMT 1
- Nem .. nem volt a barátnőm .... mivel szeret hazudozni ....és semmi másért nem akar össze jönni mint ... ö mondjuk úgy hogy ez a csaj elég nagy kurva - mondtam majd levettem a pulcsim és Arisának adtam. - Vedd fel ....szerintem nagyon jó idő van - mondtam kedvesen persze Arisa kérdésére ismét nem válaszoltam inkább átöleltem. - Szeretlek - súgtam neki kedvesen. - Na menjünk - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 18:25:21 GMT 1
- Rendben...köszi. - mondtam mossolyogva. ~Ahelyett hogy válaszol átölel.Na mindegy holnap este ugyis megtudom mi az.~ - Én is. - mondtam. - Rendben. - mondtam majd megcsókoltam. - Beülünk egy kávézóba? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Post by Takeda Houjo on Oct 22, 2009 18:29:22 GMT 1
- Jó ötlet - mondtam kedvesen. ~ Remélem ma már több emberrel nem futtok össze bár mindegy mert ha elmondom neki holnap az igazat legjobb esetben is jól messzire elkerül - gondoltam majd hátra döntöttem Arisát és megcsókoltam majd elindultunk. // Kávézó//
|
|
|
Post by Arisa Ikina on Oct 22, 2009 18:32:29 GMT 1
~A kávézó úgysincs messze.Ott talán valami kis infot ki tudok belőle szedni.~ Azon kaptam magam hogy hátradönt majd megcsókol.Mosolyogva indultam el.
//Kávézó//
|
|