|
Utcák
Feb 24, 2010 14:48:29 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 24, 2010 14:48:29 GMT 1
- Húúú...ebből már megint veszekedés lenne. - mondtam. - Inkább hazamegyek....sziasztok. - mondtam majd elindultam hazafele. ~Most úgyis mással van elfoglalva. ~ gondoltam.
//Shibuya/Házak//
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 16:25:07 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 24, 2010 16:25:07 GMT 1
- Ezért mondtam hogy váltsunk témát - mondtam kedvesen. ~ Már megint mi baja van ? .... De jót beszéltünk ~ gondoltam magamban. - Hát akkor szia - köszöntem el tőle.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 20:11:39 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 24, 2010 20:11:39 GMT 1
-Te is megváltoztál..úgy értem húúú...-Mondtam végignézve Takedan. Meg kell hagyni irtózat jó pasi lett. Mondjuk tény,hogy én is megváltoztam. Fogszabájzó le cici fel és máris én lettem a bomba csaj. Persze az előtt meg csúnyácska voltam. Pár eprc múlva viszont a másik lány elment. -Sajnálom ha én űldöztem el. A barátnőd?-Kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 20:41:54 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 24, 2010 20:41:54 GMT 1
- Semmi baj amúgy is elment volna ... amúgy nem már nem az - mondtam sóhajtva. - Ha most nem szólaltál volna meg tényleg nem ismertelek volna meg - mondtam mosolyogva bár igazából még most sem hittem el hogy ő az elég sokat változott és jó irányba persze most inkább az érdekelt hogy kibékítsem Arisát csak nem tudtam hogy hogy elővettem a telefonom és gyors írtam neki egy sms-t.
--- Ha valamelyik nap ráérsz ... beszélni szeretnék veled és léccives ne menj el mindig mert az nem megoldás ... nem veszekedni akarok ... és ha te sem kerüljük a Matsu témát -----
elküldtem az smst majd Kytára néztem. - Eddig nem láttalak erre ... bár nem hiszem hogy feltűnt volna ha igen mivel akiket nem ismerek azókra nem igazán szoktam figyelni és mivel elégé megváltoztál nem ismertelek volna meg - mondtam kedvesen.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 20:48:21 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 24, 2010 20:48:21 GMT 1
-Csak a napokban jöttünk vissza Hawaii-ról úgy néz ki anyáék megunták és valami hazaira vágytak.-Mondtam megrántva a vállam. -Értem...-Mondtam halvány mosollyal. -Erről jut eszembe. Emlékszel még? A cukrászdára ahova mindig jártunk... itt van egy saroknyira. És 0-24. Na gyere már nosztalgiázzunk kicsit. Biztos jobb kedved lessz tőle.-Mondtam majd szó nélkül megragadtam Takeda kezét és húzni kezdtem magam után. Mikor odaértünk beültünk egy boxba és rendeltem egy hatalmas epres hab kejhet. -Még mindig ugyan az a berendezés. Ez annyira király.-Mondtam csillogó szemekkel.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 20:57:13 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 24, 2010 20:57:13 GMT 1
Mire válaszolhattam volna már Kyta magával rángatott bár nem igazán kellet mivel mentem anélkül is. - Persze hogy emlékszem .... milyen jó is volt - mondtam mosolyogva. - Azóta nem is voltam itt ... egyedül nem lett volna jó ahogy mással sem - mondtam kedvesen. - És mesélj mizujs veled ? - kérdeztem.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 20:59:55 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 24, 2010 20:59:55 GMT 1
-Annál jobb.-Mondtam mosolyogva. -Semmi különös. Örülök, hogy otthon vagyunk. Bár azért anya még szívesen maradt volna egy kicsit de az üzlet miatt apának vissza kellet jönnie. Nálatok mi újság? Nővéred? Masu? Ichirou?-Kérdeztem mosolyogva. -Őket sem láttam még...hacsak nem változtak ők is meg ennyire.-Mondtam.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 21:04:32 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 24, 2010 21:04:32 GMT 1
A földre néztem erre a kérdésre nem számítottam. - Ichirou el van végre talált valakit akit nem csal meg 1 nap 10 vagy több másik csajjal bár személy szerint én nem hittem hogy betartja amit mond - mondtam kedvesen. - Matsu hát ..... ezt inkább hagyjuk .... a nővérem pedig autó balesetben meghalt - mondtam halkan persze nem véletlen volt de jó az balesetnek is.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 21:08:09 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 24, 2010 21:08:09 GMT 1
-Hát ezen csodálkozom. Pont Ichirou? Ó volt a fenegyerek...-Mondtam. -Ezek szerint a régi banda már feloszlott. Legalább is a nagy "vezető" egyéniségek már hiányoznak.-Mondtam majd felnevettem. -Ez elég vicces. Valahogy most minden ismerősömtől csak rosszat hallok. Kezdek félni, hogy hatással lesztek rám.-Mondtam viccelődve.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 21:19:05 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 24, 2010 21:19:05 GMT 1
- Jah de azért még mindig nem bír határozott nemet adni egyik csajnak sem - mondtam kedvesen. - Hát igen annak vége ..... most csak a gond van mindenhol de nem kicsit - mondtam kedvesen. - Remélem te legalább szerencsésebb vagy - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 21:22:11 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 24, 2010 21:22:11 GMT 1
-Hát viszonylag. Mivel vissza jöttünk szakítanom kellet a pasimmal. És a barátaimmal is egy időre. Ezen akár szomorkodhatnék is de nem szokásom depizni.-Mondtam legyintve majd kihozták amit rendeltünk. Megkóstoltam a habot és lehunytam a szemem. -Hmmm..Istenem még mindig ugyan olyan finom...-Mondtam majd az alsó ajkamba haraptam. -Jó látni, hogy vannak dolgok amik nem változnak ebben a rohanó világban.-Mondtam.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 21:35:59 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 24, 2010 21:35:59 GMT 1
- Hát ezt igazán sajnálom ... de itt is fogsz találni barátokat - mondtam kedvesen. - Jah legalább egy valami nem változott - mondtam kedvesen. - És mikor mentek vissza vagy maradtok ? ... bocs csak kicsit nem vagyok formában ma - mondtam halvány mosolyal bár a mai nap után nem is csoda elég sok volt ez a nap.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 21:44:03 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 24, 2010 21:44:03 GMT 1
-Hát egyenlőre úgy tervezzük, hogy sokáig maradunk. De hát anyuék kiszámíthatatlanok.-Mondtam megrántva a vállam. -Már vannak is barátaim. Például te.- Mondtam mosolyogva. Ekkor megláttam az asztalba kaparva valamit. Közelebb hajoltam és akkor megláttam. Még mi írtuk fel anno. A nevünk két szívecskében ami összekapcsolódik. -Jézusom... szegény emberek...ezt olvasgatták.-Mondtam nevetve majd a szívekre mutattam. Mókás volt vissza emlékezni a régi időkre. És még is nagyon jó.
|
|
|
Utcák
Feb 24, 2010 21:51:23 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 24, 2010 21:51:23 GMT 1
- Ejj milyen rongálok írták ezt ide ? - kérdeztem nevetve. Eg ykicsit fáj vissza gondolni arra hogy milyen is volt régen hazudnák ha azt mondanám nem hiányzik az az idő és hogy nem hiányzott Kyta de ez sajnás már csak a múlt és az is marad hisz most az a legfontosabb hogy Arisával rendbe tegyek mindent bár hogy hogy azt még nem tudom
|
|
|
Utcák
Feb 25, 2010 19:47:56 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 25, 2010 19:47:56 GMT 1
-Szörnyű...-Mondtam viccelődve. Ekkor meghozták azt a rumos finomságot amit mindketten rendeltünk. Körül belül 1 óra múlva távoztunk a cukrászdából. Úgy hajnali fél 1 tájékán. Végigbeszélgettük az egész egy órát és azt hiszem annyit nevettünk,hogy már fájt a hasam. Csupán az volt a gond, hogy picit berúgtunk attól a sok rumos izétől. Takedaba karolva próbáltam egyensúlyozni a magassarkúban. -Várj egy kicsit...-Mondtam neki majd levettem a magassarkút. Sokkal jobb volt. Igaz,hogy még 6-7 centivel alacsonyabb lettem így Takeda már elment a kidobó emberemnek is de ez legyen a legkevesebb. Nemsokára neki állt esni úgyhogy bevonultunk egy buszmegálló menedékébe. -Ezaz! Imádom az essőt.-Mondtam majd kimentem a buszmegálló fedezékéből és magammal húztam Takedat is. Nagyon jól esett a felforrósodott fejemnek az esső. Talán majd kijózanít kicsit.
|
|