|
Utcák
Feb 25, 2010 20:14:29 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 25, 2010 20:14:29 GMT 1
Egy kicsit meg is feledkeztem mindenről amin eddig rágódtam közben levette a magassarkúját Kyta . - De jó kedved van törpike - mondtam nevetve miközben az esőn táncolt és magával húzott. - Azt szeretnéd hogy mind ketten megfázzunk ? - kérdeztem mosolyogva bár most én is jobb szeretem az esőn lenni mivel ma valahogy különösen fülledt volt a levegő. - Tudod Kyta ... hiányoztál - mondtam kedvesen.
|
|
|
Utcák
Feb 25, 2010 20:22:14 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 25, 2010 20:22:14 GMT 1
-Nem is vagyok törpike...-Mondtam mosolyogva. -Te nőttél túl nagyra...-Mondtam majd szélesen elmosolyodtam. Lábújhegyre álltam és belekaroltam Takeda nyakába. -Te is nekem.- Suttogtam majd Takeda szájára néztem aztán vissza a szemébe. Tényleg megváltozott ahogy hallottam is. De eszméletlenül jó pasi lett...bár az előtt se volt rossz. El sem akartam hinni, hogy velem jár. Végül is nem voltam a világ szépe...kicsi voltam. Talán csak azért mert 5 perc alatt képes voltam megbarátkozni valakivel. Tény, hogy ez nagyon jól jött a bandának... haragudtak is mikor elmentem. De hát muszály volt. Azóta nem hallottam sokukról. Köztük Takedáról sem. De bizony most,hogy láttam piszok nagy kéztetést éreztem, hogy megcsókoljam. Hogy megérintsem. És azthiszem az alkoholtól a gátlásaim is nagyban csökkentek.
|
|
|
Utcák
Feb 25, 2010 20:34:15 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 25, 2010 20:34:15 GMT 1
Rám nem igazán hatott az alkohol legalábbis ennyi még nem de ahogy észre vettem Kytára elégé átöleltem majd ránéztem. - Mintha kicsit sokk lett volna az alkohol - mondtam neki mosolyogva majd magamhoz húztam és átöleltem. - Akkor is törpe vagy és kész - mondtam vigyorogva majd pár percig nem szóltam semmit csak Kytát figyeltem késztetést éreztem hogy megcsókoljam de azzal feladnám azt hogy megpróbáljam vissza szerezni Arisát így nem tettem.
|
|
|
Utcák
Feb 25, 2010 20:40:54 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 25, 2010 20:40:54 GMT 1
-Attól az izétől mindig becsípek. Régen is ma is.-Mondtam mosolyogva. -Jó legyen igazad...-Mondtam legyintve majd közel hajoltam Takedahoz és megcsókoltam. Csók az essőben vagy mi a fene... Végtelen hosszúságú időnek tűnt amíg érezhettem az ajkát és egyéb mást de aztán valami megszólalat az agyamban vagy a lelkemben. Valami vészcsengő ami azért kalimpált,hogy ezt ne tegyem. Elengedtem Takedat majd hátrébb léptem. A szám elé kaptam a kezem és a lábam elé tekintettem. -Sajnálom. Nem...nem szabadott volna.-Mondtam. De tudtam,hogy ezzel felszabadítottam valamit amit valójában csak a kényszer miatt zártunk le. Azaz még szerettük egymást csak nekem el kellett mennem. Nem tudom... nem tudom mit. De egy régi sebet biztosan felnyitottam...csak éppen ez most nem fájt.
|
|
|
Utcák
Feb 25, 2010 20:59:04 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 25, 2010 20:59:04 GMT 1
Meglepett Kyta és nem is ellenkezdtem de aztán hátrébb lépet és magyarázkodni kezdett. - Te ne haragudj ... tudod ... én elhatároztam hogy rendbe teszem a dolgokat a Arisával már mint azzal akit láttál ... most még is ... ebben megingtam ebben az elhatározásban - mondtam halkan majd magam elé néztem. - Még mindig szeretlek - mondtam bár ez igazából csak kifutott a számból. - Ne haragudj .... lehet ez most kicsit nekem is megártot már mint az alkohol - mondtam nevetve.
|
|
|
Utcák
Feb 25, 2010 21:35:07 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 25, 2010 21:35:07 GMT 1
Lehunytam a szemem majd elvettem a szám elől a kezem. -Én is téged.-Mondtam majd Takedara néztem. -És ezt nem az alkohol mondatja velem.-Mondtam majd vissza léptem azt a pár lépést. -Az, hogy megváltoztál csak még inkább rátesz egy lapáttla, képtelen vagyok ellenállni neked.-Mondtam komolyan.
|
|
|
Utcák
Feb 25, 2010 21:52:55 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 25, 2010 21:52:55 GMT 1
Kytara néztem majd sóhajtottam. - Velem sem az alkohol mondatta ..... de most ... ne haragudj de kicsit össze vagyok zavarodva - mondtam közben a földet néztem majd halványan elmosolyodtam és közelebb léptem majd magahoz húztam Kytát. - Mindegy ... jó hogy itt vagy - mondtam kedvesen. ~ Arisa nem hiszem hogy megfog bocsájtani ... hiába probálok neki bármit elmagyarázni .. nem érti meg .... nem is fogja viszont fel is adtam volna már de így hogy terhes .... nem tehetem ~ gondoltam.
|
|
|
Utcák
Feb 25, 2010 22:00:42 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 25, 2010 22:00:42 GMT 1
Átöleltem Takedat. A régről ismerős illat nagyon megnyugtatott. Imádtam és mindig biztonságban éreztem magam mellette. Az esső közben szerencsére elállt. -Én is örülök. Főleg, hogy találkoztunk.-Mondtam mosolyogva. Végigsimítottam Takeda izmos felső testét. Hiába ha valaki maffiózósat játszik nem lehet puhány. Sajnos túlságossan kívántam Takedat ahhoz, hogy előtérbe engedjem azt a lányt akivel ki akar békülni. Már pedig muszály lessz. A francba is...nem csak rajtam múlik.
|
|
|
Utcák
Feb 25, 2010 22:39:56 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 25, 2010 22:39:56 GMT 1
Egy ideig némán álltunk így vizes kezdett kicsit hideg lenni így Kyta hátát simogattam hogy kicsit felmelegítsem. - Azon gondolkodtam nem e jössz át ? ... mivel itt elég hideg van ... és nem lakon innen messze - mondtam kedvesen. - Ne értsd félre nyugi ... csak beszélgetni szeretnék - mondtam kedvesen.
|
|
|
Utcák
Feb 26, 2010 22:34:31 GMT 1
Post by Kyta Tagawashi on Feb 26, 2010 22:34:31 GMT 1
-Hát..rendben.-Mondtam Takedanak. Végül is volt mit megbeszélni. Azt hiszem főleg a csók után. Ráadásul bőrig áztam és kezdtem fázni úgyhogy örültem volna pár törölközőnek és egy hajszárítónak.
|
|
|
Utcák
Feb 27, 2010 22:42:40 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Feb 27, 2010 22:42:40 GMT 1
- Legalább megszáradsz - mondtam kedvesen. - Hát akkor induljunk - mondtam mosolyogva. // Házak //
|
|