|
Post by Ryota on Aug 23, 2009 20:46:59 GMT 1
Metró állomás
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 20:06:26 GMT 1
-Szóval banda.... értem...-Mondtam elgondolkodva. -Hát a Toshima..negyedben...-Mondtam egy kissé szégyenkezve. Egyre közelebb értünk a metró állomáshoz amely ilyenkor egy kicsit kihaltabb volt. Ebben az időszakban ugyanis vagy mindenki dolgozott vagy már otthon volt az iskolából. Persze ember az mindig van csak az ember áradat inkább csak 5 percenként érkezett. Mivel hétvége volt.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 16, 2009 20:11:48 GMT 1
Már messziről láttuk az F-eseket ahogy közelednek. És persze azonnal kinyílt a bicska a zsebünkben csupán a látványuktól. Egy régebbi affér vezetett a folytonos gyűlölködéseinkhez. A bandából a lányok nagy része egy óriásplakátot tanulmányozott amelyen én szerepeltem. Egy új telefont reklámoztam. A plakáton szerepelt még 1 színésznő. Ayumi Hanobu. Ő a telefon női változatát reklámozta. Emlékeztem..nagyon jól arra a napra amikor készült. Rágyújtottam egy cigarettára majd mélyen beszívtam a levegőt. Lehunytam a szemem és úgy fújtam ki a füstöt. Majd kinyitottam a szemem és figyeltem a kövér lusta füstöt ahogy felszáll. Majd megzavarta őt az érkező metró szele. Embertömeg özönlött a megállóba és mindenki igyekezett kifelé.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 20:18:44 GMT 1
- Értem az egy jó hely - mondtam kedvesen. - Hát akkor gondolom holnap találkozunk - mondtam mosolyogva ekkor megszólalt a telefonom. ~ Pff már megint ~ sóhajtottam majd kinyomtam. - Bocs de sietnem kell - mondtam kedvesen majd Kithára néztem. - Vigyázz magadra - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2009 20:22:42 GMT 1
Lassan sétáltam le a metróhoz Tomoyo szokás szerint követett erre hirtelen megálltam. - Mi lenne ha végre a saját dolgoddal törődnél ?! - kérdeztem érzéstelenül. '- ne haragudj nem akkartalak feldühíteni . - mondta szomorúan. // Iskola / "D" folyosó //
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 20:26:43 GMT 1
-Óh rendben...Szia...-Mondtam mosolyogva. Shinichi ugyan indulni készült én azért elé léptem és átöleltem. Hosszú idő óta ő volt az egyetlen aki nem a származásom miatt ítélt meg. "-Kedves fiú...-Mondta Masako mosolyogva. -Igen az...-Mondtam én is viszont mosolyogva majd folytattuk az utunkat le metróállomáshoz. A tömeg pedig egyre kezdett ritkulni ahogy leértünk.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 16, 2009 20:32:56 GMT 1
Lara amint észrevette Sacukyt odarohant hozzá és lekevert neki egyet. Persze Sacukynak se kellett több neki indult támadni. Ekkor Lara Sacuky hajába kapaszkodott és annál fogva kezdte ráncigálni Sacukyt. Még 2 lány ment oda,hogy segítsen a kedves kis barátnőjével kapcsolatban is természetesen. Aya és Kaya pedig Masakohoz indultak. Kaya elkapta Kithat Masakot pedig Aya. Mindezt én nem láttam mivel éppen a többi érkező F-esel voltunk elfoglalva. Nem is láttuk a lányok harcát. Mi éppen mással foglalatoskodtunk. Éppen a földre kényszerítettem egy F-est és az arcán nyomtam el a cigarettám aki ezért elég hangosan felüvöltött, a bőre pedig sercegő hangot adott ki. Jól felismerhetően az a fiú volt akit még reggel megfenyegettem. Kage volt a nevem úgy emlékszem...talán az.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 20:40:47 GMT 1
Elégé meglepõdtem mikor megölelt Kitha mikor elengedett elindultam és õk is de hirtelen megálltam. ~ Különös ez a lány ~ gondoltam majd megfordultam és észre vettem hogy 2 csaj elkapta õket rögtön oda rohantam és annak a csajnak amelyik Kithát kapta el elég nagyot lekevertem majd a földre löktem utána pedig a másik csajt is leszedtem Masakoról. - Ne merészeljetek még egyszer hozzájuk érni világos ?! - kérdeztem ridegen majd Kitha és Masako elé álltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 16, 2009 21:05:25 GMT 1
Miután végre vége lett ennek az egésznek és természetesen az F-esek eliszkoltak megpillantottam Kithat meg azt az új fiút.Meg Maszakot. -Aya! Kaya!-Ordítottam a lányokra dühösen akik inkább még közelebb húzódtak az új fiúhoz minthogy hozzám jöttek volna. Elég dühösen sétáltam oda hozzájuk és felráncigáltam őket a földről. -Hogy... hogy...én ezt nem értitek ha az ember nemet mond?! '-Egyszerűen csak az okát nem értjük...ez egy koszos gaijin... semmi más!-Mondta magából kikelve Aya. -Aki ezerszer különb nálatok...szóval ezért most nagyon csúnya büntit fogtok kapni...-Mondtam dühösen. "-Kit érdekel egyszer úgyis szétverjük őket...-Mondta Kaya. A düh elvakította mindkettőjük agyát. Nekik ha valaki gaijin akkor azt ki kell irtani. Dühömben megragadtam Kaya karját és nekilöktem őt a falnak. A karján szinte azonnal a szorítás erejéről árulkodó véraláfutások keletkeztek. Aya pedig hátrálni kezdett. Felé fordultam... ekkor viszont hátat fordított nekem és elrohant. Megráztam a fejemet és Kayara néztem aki a fejét tapogatta. A falnak ütközéstől ugyanis beverte és kissé felrepedt. Szerencsétlenül esett. A többiek tudták,hogy most jobb elhúzni így intettek és elmentek. A földet bámultam majd megszólaltam. -Megígérted...-Mondtam halkan. -Igérted...
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 21:08:29 GMT 1
-Én...én...bocsánat.. vagy is... nem az én hibám..miért hárítasz mindent másokra...viseld el...-Mondtam dühösen. Csak egyszer mondtam neki, de még mindig nem értem. -Meg ígértem... de akkor te is ígérj meg valamit és betartom...miért szúr szemet mindig neked ha új barátom lehet? Tudod neked rengeteg barátod van...de engem utálnak mert gaijin vagyok...miért fáj az neked ha néha előbukkan egy szikra,hogy még is boldog lehessek?-Kérdeztem a végét halkra véve.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 21:21:47 GMT 1
~ Ezt kicsit eltúloztam...lehet egyedül kelne hagynom őket ~ gondoltam majd Kayára néztem és oda sétáltam hozzá. - Jól vagy ? .... Hívjak orvost ? - kérdeztem kedvesen. - Bocs az előbb kicsit eltúloztam de tényleg nem szeretem ha rászállnak másokra - mondtam majd kicsit közelebb mentem és egy ruha darabbal letöröltem Kaya fejéről a vért. - Elég szépen beütötted...de szerintem nem súlyos - mondtam nyugtató hangon.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Sept 16, 2009 21:33:37 GMT 1
-Hát persze.. meséld csak be,hogy meg akarom akadályozni a boldogságod..úgy is tudod,hogy hazugság...-Mondtam megrántva a vállam. '-Hagyj békén...-Mondta Kaya és ellökte magától Shinichi-t. '-Hagyj...-Mondta halkan. -Kaya!-Mondtam de nem néztema lányra. Kaya nagy nehezen feltápászkodott és meghajolt. '-Igen?-Kérdezte bátortalanul. -Menyj haza... holnap megbeszéljük... '-Sajnálom...-Mondta Kaya de leintettem. Odalépett hozzám majd levette magáról a cipzáros felsőt ami az enyém volt. Csak neki adtam mert fázott. Most meg összekoszolta. -Nekem nem kell...tiéd lehet...-Mondtam megrántva a vállam. -Ha kicsapunk úgy is mind1...van egy szuveníred ...-Mondtam egyszerűen. Kaya magához szorította a felsőt. Újból meghajolt majd bicegve elsétált. -Kitha...tudom mit akarsz kérni...de gyűlölni foglak örökre... és ezt sosem teszed jóvá...úgyhogy hiába kérnéd a válaszom mindig ugyanaz... utállak... ennyi...semmi több...-Mondtam. Az arcomon egy csepp érzelem sem volt látható.De igazán nehezemre esett ezt tenni. Gyengéden megráztam a fejem majd kisétáltam az aluljáró részből. Félúton telefonáltam és kis idő múlva már jött is értem egy teljessen besötétített autó.
//Sumida/Házak//
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 21:37:13 GMT 1
Végighallgattam Satayut de nem bírtam megszólalni. Egyszerűen csak rám telepedett egy súlyos takaróként a szomorúság. Miután Satayu elment Shinichire néztem. -Sajnálom...hogy belekevertelek...nem lett volna... nem okos dolog,hogy barátkozol velem...-Mondtam halkan Shinichinek. Masako mögém állt és a vállamra rakta a kezét. '-Ne emészd magad e miatt... ezt kellett tenned...ez a helyes... csak őt nem érdekli...túlságosan önző..ezt te is tudod...el van kényeztetve...-Mondta Masako Satayura utalva engem még is bántott ez az egész.Hogy idáig fajult.
|
|
|
Post by Shinichi on Sept 16, 2009 21:43:54 GMT 1
- Semmi baj - mondtam kedvesen. - Tudod elég egy különös lány vagy - mondtam mosolyogva. - Ne érts félre nem rossz értelemben . - mondtam majd közelebb sétáltam. - Jól vagytok ? - kérdeztem bár aszem ma már ezt elég sokszor kérdeztem. ~ Ebből az egészből konkrétan semmit nem értek ..... de aszem ez nem is rám tartozik~gondoltam.
|
|
|
Post by Ren on Sept 16, 2009 21:51:12 GMT 1
-Különös...ezt sokan mondták már.... a szó rossz értelmében...-Mondtam elmosolyodva. '-Persze jól vagyunk...csak egy kicsit szomorú a mi kis Kithank de rendbe jön..ha sokáig nem látja a bús képű hercegét...-Mondtam Masako nevetve. -Hát kösz...-Mondtam kelletlenül. '-Jólvan csak vicceltem...-Mondta Masako és a könyökével oldalba bökött. '-De azért igaz...-"súgta" Masako Shinichinek majd szélesen elmosolyodott. -Masako! Olyan vagy...-Mondtam halvány mosollyal. Kicsit azért jobb kedvem lett. -Na és Shinichi te tudod,hogy milyen egy aggódós típus vagy?-Kérdeztem. -Persze nem a rossz értelmében...
|
|