|
Post by Shinichi on Sept 17, 2009 20:03:33 GMT 1
- Lehet hogy igazad van de én már csak ilyen vagyok - mondtam mosolyogva. ~ Kezd érdekelni ki is az az alak akivel az előbb beszélt Kitha ~ gondoltam. - Nincs kedvetek holnap suli után átjönni ? - kérdeztem féloldalas mosolyal. - Visszont most már tényleg mennem kell ne haragudjatok...vigyázzatok magatok ra - mondtam kedvesen majd kicsit közelebb léptem Kithához és átöleltem. - Te pedig ne búsolj - mondtam széles mosolyal majd elengedtem a lányt és kiindultam az állomásról. //Sumida// Házak //
|
|
|
Post by Ren on Sept 17, 2009 21:06:35 GMT 1
-Ami azt illeti..korán végzünk..úgyhogy igen...-Mondtam mosolyogva bár kicsit szégyenlősen. Miután viszont öleltem Shinichit elindultunk az aluljáróba Masakoval metrót várni. '-Milyen édes fickó!-Mondta Masako vigyorogva. -Igen..az..de héé! Ne nézz így..-Mondtam elpirulva. '-Elpirultál..szóval tetszik...-Mondta továbbra is vigyorogva Masako miközben megérkezett a szerelvény és felszálltunk rá. -Masako hagyj már...-Mondtam neki és próbáltam kibújni az idióta csevegése alól... //Toshima/Étterem//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 19:16:44 GMT 1
Nem messze voltunk már az állomástól és egy elég sötét helyen sétáltunk keresztül. ~ Szólnom kell neki .... de akkor mi lesz Arisával és Kithával ? ~ kérdeztem magamban majd hirtelen megálltál és Satayu elé léptem egy ideig nem mondtam semmit majd hirtelen megszólaltam. - Satayu .... - kezdtem ekkor egy csomó ember körbe vett mindek és mindegyiknél volt kés vagy valami hasonló. '- Ügyes voltál Sacuky .... tudtam hogy jó emberre bíztam a dolgot mondta Takeda ridegen erre nem tudtam mit mondani. - Sajnálom Satayu - mondtam halkan. '- Mit sajnálkozol Sacuky ? - kérdezte dühösen Takeda.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 19:32:42 GMT 1
-Mi van?-Kérdeztem és meglepetten bámultam Sacukyra. -Takeda? Várj olyan ismerős a neved..nem a te húgod az a Luna csaj?-Kérdeztem elgondolkodva. Nagyon nem tetszett ez a késes célszerszámos felállás. Már megint bajba keveredtem. Pedig valójában nem csináltam semmi rosszat. Nem a húga miatt van mert az ábrázatából úgy ítélem eléggé meglepődött,hogy tudok a húgáról. Akkor azt sem tudja,hogy én meg a kicsihúga...húha. De akkor mit akar.Hát persze. Biztos bántottam valamelyik haverját. Na az lenen igazán remek ha kiderülne,hogy még Kagenak is köze van ehhez. És megeszem a kalapom.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 19:39:49 GMT 1
'- Elég sok minden van már a számládon drága GD nekem eddig nincs bajom veled de pár haveromnak igen .. föleg Kagének- mondta Takeda gúnyosan és közelebb sétált én hirtelen közéjük álltam. - Kérlek fejezd be .... Takeda ! - mondtam erre azon vettem észre magam hogy a földön vagyok mivel elég erősen lepofozott. '- Te maradj csöndbe ! - mondta dühösen közben felálltam és ekkor 2-n le is fogtak. - Jobban jártok ha elengedtek - mondtam ridegen szerencsére elégé lebecsültek valószínű Takeda rólam semmit nem mondott nekik így elég egyszerűen elszabadultam tőlük és Takedára támadta egy késsel amit az egyik emberétől vettem el de elkapta a karomat. ~ Persze mit is gondoltam .... sajnos elég jól ismer .... francba ~ gondoltam. '- Sacuky nyugalom amit mondtam az még mindig áll szóval jobb ha te egyszerűen tovább mész ... jó ? - mondta egyszerűen Takeda majd elengedte a karomat és a földre lökött. '- Úgye nagyszerű színész a mi kis Sacukynk ..... gondoltad volna hogy mindenkit átver ? - kérdezte gúnyos mosollyal. - Kérlek .... ne mond el ! - mondtam hirtelen . '- Miért ne ? .... legalább megtudja kijuttat ide ...úgye Kiyoko- mondta vigyorogva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 19:52:48 GMT 1
Sacukyra néztem és összeráncoltam a homlokomat. -Tudtam... az étterembe is valami.. Ki-nek szólított a fickó... sejtettem,hogy nem ez a neved..vagy legalábbis, hogy hazudsz..úgyhogy ne aggódj...ezzel nem leptél meg..sokkal inkább azzal,hogy ilyen vagy...elég gáz...-Mondtam majd Takedara néztem. -A kis húgod nem fog neki örülni ha bántasz..egyébként meg Kage kezdte..az a faszopó folyton beszólogat és nagyon túllépett egy határt amikor az anyámat káromolta... mert ez nagyon nem szép... neked sem tetszene ha azt mondanám neked,hogy hogy van anyád...vagy,hogy nálam hagyta a cuccait... bár a kis hugodról ezt elmondhatnám..majd legközelebb elhozom amit nálam hagyott..-Mondtam elvigyorodva. -Tudod,hogy milyen kis aranyos mikor részeg?! Nem az esetem de egyszer nem rossz..-Mondtam megrántva a vállam. A szokásos. Előbb agyig felhúzzuk egymást és utána jön a verekedés. Kíváncsi voltam mivel rukkol elő.Mindenesetre láttam,hogy nagyon meglepődött és felhúzta a húga témát.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 20:00:33 GMT 1
Egyre közelebb jöttek a többiek és nem voltak túl barátságosan majd megálltak. '- Kiyoko-t egy csomóan keresik köztük a rendőrség is ezzért találta ki a kistörténetétt és hamisitotta meg minden papírját .... Szóval minden amit valaha mondodtt bárkinek is itt Tokioban az hazugság - mondta én pedig a földre rogytam. - Megígérted ..... hogy nem mondod el - mondtam halkan. '- Te is igértél valamit igaz ? - mondta cinikusan közben a többiek még közelebb jöttek közben Satayu elkezdett Takeda hugáról beszélni és Takeda egyre idegesebb lett én pedig felálltal és mielőtt megmozdulhatott volna lefogtam Takedát. - Figyelj .... ebben a húgod is ugyan olyan bünös ... Satyu pedig igazat mond tényleg Kage kezdte. - mondtam majd GD-re néztem. - Ne haragudj .... nem volt más választásom - mondtam majd Takeda a mondatomba vágott. '- Megfenyegedtem hogy ha nem hozz ide baja eshet Kithának és Arisának - mondta nevetve majd ellökőt magától és Satayura támadt.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 20:09:42 GMT 1
Könnyedén kikerültem Takeda támadását. Nem hiába vagyok jó pár harcművészetből fekete öves. Kis korom óta a harcművészetekkel foglalkozom. Csak ezt nem szoktam használni efféle utcai harcban. Viszont azt a fizikai erőt amit ennek űzésétől kaptam természetesen használom. De most amúgy is veszélyes volt. Az istenért kés volt nála. Még jó,hogy megvédem magam. Azonnal megfordultam megragadtam Takeda csuklóját és jobbra fordítottam a kezeit. De nagyon gyorsan így ő a földre esett. Mögé kerültem és hátracsavartam a kezét a térdemet pedig a tarkójához raktam. A kést már rég elejtette és a földön térdelt. A fejét közel nyomtam az aszfalthoz. -Még kapsz 1 esélyt..mond,hogy elengedsz minket és nem bántalak... ennél is jobban...-Mondtam komolyan. Ilyenkor mindig elővettem a fer énemet. A harcművészetek nem a nagymenőzésből hanem a tiszteletből állnak nagyrészt. Tiszta technika és gyors gondolkodás. -Szóval?-Kérdeztem Takedat. Senki nem támadott mert éppen sakkban tartottam a csapat vezetőét.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 20:20:24 GMT 1
Nem álltam fel csak a földön ültem és néztem az eseményeket mivel nem tudtam mit tenni. ~ Jobb ha már ma eltünnök innen....holnapra már mindenki tudni fog mindent ~ sóhajtottam közben egy rendőr jelent meg. "- Hé ... mi folyik itt ? - kérdezte majd oda sietett hozzánk mindenki futni kezdett a rendőr pedig elégé félre értette a dolgot hisz GD fogta le Takedát és nem forditva. "- Engedje el és lépjen előre egyet feltartott kézzel - mondta a rendrőt Takeda pedig gyors lelépett "- Hé maga álljon meg ! - kiáltott utána a rendőr de hiába közben valaki a sötétben leütötte a rendőrt és elrohant egy pillanatra láttam ki volt az és elégé meglepődtem. ~ Tomoyo ... mi a frászt csinált ? ~ kérdeztem magamban de még mindig nem álltam fel csak egy percel utána. - Sajnálom .... Satayu - mondtam halkan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 20:26:51 GMT 1
-Szart se sajnálsz..Sacuky..vagy akármi is a neved..akárki is vagy..átbasztál..és simán kinyírhatott volna...hogy tehetted ezt? Hát látod... nem hiába utáljuk az F-eseket a többségük ilyen sunyi dög... -Mondtam dühösen. -De csak,hogy tudd senkinek nem mondom el...-Mondtam komolyan majd előhalásztam a cigimet és rágyújtottam. AZ utóbbi 2 napban csak az 3.-4. dobozom. Tiszta ideg vagyok.Jobb lenen ha leállnék vele. Úgy döntöttem ma bulizok egy nagyot. De mindenesetre a saját házamban. És Tya is ott lesz aztán nem kell más nőt szerezném. Hátha jobban érzem majd magam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 20:32:47 GMT 1
- Nem tudtam mit tenni ... te mit tettél volna ?!...Egyik választás sem volt jó .... végig figyeltek ha csak megemlítettem volna neked hogy csapda Kitha és Arisa is halottak lettek volna .... és ha nem vertelek volna át akkor is - mondtam dühösen de a végét már elég halkan. - Hidd el inkább meghaltam volna hogy eláruljak valakit de még ezt sem tehetem mert akkor mindenkivel végeztek volna ! - mondtam elkeseredetten. - Még ha nem is tudod ezt meg bocsájtani .... én akkor is sajnálom - mondtam halkan.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 20:35:20 GMT 1
-Mind1 felejtsük el...-Mondtam legyintve. -Talán úgy kéne élned,hogy ne keljen folyton sajnálkoznod...nekem is úgy kellett volna amíg...-Mondtam a végét halkan. Csak magamnak és utólag reméltem Sacuky nem hallotta. De hazudni úgy sem fogok neki.Nem szokásom.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 20:39:10 GMT 1
- Igazad van ... de nem tudok úgy élni - mondtam halkan majd Satyura néztem. - Meddig ? - kérdeztem halkan. ~ Tessék ehhez már megint semmi közöm ~ gondoltam közben leporoltam magam. ~ Takeda nem fog ennyivel megelégedni szóval valamit tennem kell ~ gondoltam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 20:45:33 GMT 1
-Amíg meg nem halt az anyám...-Mondtam halkan majd elpöcköltem a cigimet. Ekkor megcsörrent a telefonom. Elővettem majd kiynitottam séa fülemhez emeltem. -Igen? -Hmm.. tudom kicsim... sajnálom...már mondtam. -Hát persze,hogy szeretlek.. -Katsushika állomás..épp hazafelé tartok...öhm..oké..akkor megvárlak.. -Én is téged...semmi gond..-Mondtam majd össze csuktam a telefont és zsebre vágtam. -Igazunk volt..tényleg visszajön... mármint Tya... de hát legutóbb is ez volt... úgyhogy kezdem megszokni... -Értem jön mert épp fotózása volt errefelé úgyhogy 10 perc múlva itt lessz..gyere addig beszélgessünk...-Mondtam Sacukynak majd leültünk a közeli kis füves parkrészhez egy padra. -Nah és mond csak...honnan tudsz ennyi mindent rólam? A Kage-s ügyről? Vagy arról,hogy mégsem vagyok annyira elkényeztetett?-Kérdeztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 20:53:10 GMT 1
Leültem Satayu mellé. - Hát örülök hogy kibékültettek - mondtam kedvesen. - Hát .... megkérdeztem pár embert - mondtam halkan. ~ Lehet nem kéne mondanom hogy Kitha mondott el mindent ~ gondoltam majd az égre néztem.
|
|