|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 20:56:43 GMT 1
-Szerintem most kezdhetnéd az őszinteséget...-Mondtam Sacukynak.Nem oktatólag csak,hogy tudja. Tényleg kezdhetné már. Ezek után. -Szóóóóóóval? Ki volt az? Vagy kik?-Kérdeztem és érdeklődően Sacuky szemébe néztem.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 21:01:03 GMT 1
- Mivel nem tudtam akartam az E-esktől kérdezni így az osztályunkból kérdeztem és pont jó embertől ....Kithától - mondtam halkan. ~ Remélem ebből nem lesz gond ~ gondoltam. - Ő mondta hogy Kage kezdte az egészet amit nekem nem így adott elől ezért is sajnálom hogy múltkor is letámadtalak csak mint osztálytitkár próbálom védeni az osztályomat csak nem gondoltam volna hogy így átvág kage - sóhajtottam.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 3, 2009 21:02:58 GMT 1
-Áhh..Kitha..ki más..hát persze...-Mondtam a homlokomra csapva. -Nos igen Kage mindig is ilyen volt..hazudós... kamugép... ez tény..csak szereti átverni az embereket..mint Takedat is..bár lehet,hogy Takeda alapból útál..mint sokan mások....-Mondtam megrántva a vállam.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 3, 2009 21:12:16 GMT 1
- Bocs hogy kérdezősködtem csak nem igazán bíztam Kagében és nem akartam tévesen vádaskodni mivel már az ebédlőben is fogjuk rá hogy rendes voltál - mondtam kedvesen. - Nem hinném ... bár hogy most milyen nem igazán tudom ....hidd el veled nincs baja csak be akarja bizonyítani hogy ő nem hagyja cserben a haverjait mindig ilyen volt - mondtam kedvesen. ~ Bár az elégé meglepett hogy ilyen messzire ment ~ sóhajtottam. - Jah és amit mondott Takeda hogy keres a rendőrség az azért van mert valakit megpróbáltam megvédeni de sajnos rosszul jött ki a lépés - mondtam alig halhatoan. ~ Enyhén szóval ~ sóhajtottam. - De szerintem jobb ha én megyek még a barátnőd félre érti a dolgokat ha itt lát veled - mondtam kedvesen.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 4, 2009 20:49:34 GMT 1
-Nemgáz...-Mondtam majd végighallgattam Sacukyt. -Szívás..-Mondtam neki és közben bekaptam egy rágót. -Áh nemszámít..maradj nyugodtan...már megszokta..és nem is zavarja annyira..az ő közelében is rengeteg pasi van..ilyen a sztár élet..addig amíg nem látja,hogy őrült vadan smárolunk éppen akkor nincs gond.. az meg úgy is mindig kiderül..mintha piócák lennének azok a paparazzik folyton rajtam lógnak. Tök 8 hol vagyok.-Mondtam Sacukynak. Ekkor vettem észre,hogy a metró bejáró feletti hatalmas reklámképernyőn az új albumom egyik számának klippje pörög éppen. Jobban körülnézve nem egy reklámtáblán magamat láttam. Parfüm, ruha márka reklám, album és feat számok. Mindenféle. Még mobilreklám is. De azthiszem már megszoktam,hogy mindenhol magamat látom. Hátradőltem a padon és az égre bámultam. Jé, itt nem én vagyok.Micsoda újdonság. És megkönnyebülés.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 4, 2009 21:30:02 GMT 1
- Hát nem lehet egyszerű ... mindig figyelni hogy ne hogy egy paparazzi lekapjon egy rossz pillanatban. - mondtam halkan. ~ Szegény Kitha .... nem értem .... miért nem lehetnek együtt ? ... miért vannak ennyire a szülei ellene ~ gondoltam majd az égre néztem. - Rég volt már ilyen szép tiszta az ég - mondtam kedvesen. - Na nem mintha annyiszor nézném - tettem hozzá halkan. ~ Hol romlott el minden ? ~ kérdeztem magamba. - Amúgy te mindig zenész akartál lenni ? - kérdeztem.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 5, 2009 16:42:36 GMT 1
-Ja egyetlen megoldás van...mindig jól kell kinézni...sose lehet egy rossz napod..nem borulhatsz ki semmin...szóval egyszerűen csak légy olyan tökéletes amilyen tökéletesnek a sztárokat látják...-Mondtam keserű mosollyal. -Óh igen...mindig is nagyon csodáltam anyukámat...mindig úgy csillogott egyszerűen..tökéletesnek láttam akárcsak minden elvakult rajongó...De...amikor kezdtem felnőni...rájöttem,hogy a dolgok korán sem ilyen mesések... Amíg nem kerültem be én is a csillagok közé minden olyan szép volt...de miután én is a nagy sztárok közé kezdtem tartozni...fele annyiba sem néztem az embereket..pláne nem azokat a nagy sztárokat...igen a fejembe szállt ...normális dolog...de csak akkor jöttem rá mennyi munkába kerül,hogy mindig olyan tökéletesnek mutatkozz ahogy az emberek elvárják. Hogy sose hibázhass. Sose lehetsz szomorú, sose lehet egy rossz napod. Soha. Csak hajtani hajtani és hajtani.A legdurvább, az volt amikor a közös bandánkba énekeltem és mellette elindítottam a szóló karrieremet... ugyanezt csinálta TJ is. Ő is a bandánkban énekelt. Csak sajnos a vége nemigazán lett pozitív. Előfordult már,hogy 4 napig nem aludtam. De azért fittnek kellet lennem...elég megterhelő. Az a baj,hogy most megint ez van...mert minden csak tornyosul meg minden. Tiszta gáz. Úgyhogy fogalmam sincs mit fogok most csinálni. Nah de legalább most megtehetem,hogy azt mondom bocs nem érek rá most lemondom ezt azt amazt. Akkoriban még nem tehettem meg. Hiszen negyed annyian nem ismertek mint most. De végső soron..nagyon szeretek énekelni...örököltem valami jó dolgot is. És szerencsére apám vászonra illő arcát és testét örököltem.Úgyhogy tökéletes csillag vagyok.És nem utolsó sorban imádok táncolni. 4 éves korom óta táncolok. Azért megy ennyire.De végeredményben...szeretem a sztárságot. Sose cserélném le semmire azt,hogy bármit megkaphatok. És mindenki imád. Ebben nőttem fel..ebben élek. És egyszerűen nem bírnám ki ha valaki nemet mondana nekem. Vagy ha nem érném el amit akarok. Hiszen könyörgöm... én vagyok GD...-Mondtam elnevetve magam. -Elég gázos hozzáállás...-Mondtam mosolyogva majd a mutató újjammal piszkálni kezdtem az ajak pearcingemet.Ahogy hozzáértem az államhoz picit fájt de amúgy okés volt.Kezdtem egyre jobban lenni. Szuper talán még a fotózásra el is tűnnek a sebeim.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 5, 2009 19:13:58 GMT 1
Figyelmesen hallgattam Satayut közben már egyáltalán nem tudtam mit gondoljak róla vagyis tudtam csak még mindig nehezemre esett elfogadni hogy tévedtem. ~ Aszem tényleg elég nagy hiba volt hogy hallgattam Kagére pedig tudtam hogy nem lehet benne bízni de lehet hogy nem is Kage hibája hogy is viselkedtem Satayu-val sőt biztos... Túl hamar ítélkeztem és nem csak GD-vel viselkedtem így ha nem általában mindenkivel már azt sem tudom miért .... talán féltékeny voltam ~ gondoltam miközben az eget néztem már halványan látszódtak a csillagok és a hold is. - Nem tudtam hogy ilyen nehéz ... igazából pont az ellenkezőjét hittem de szerintem szinte mindenki így van vele aki nem él ebbe benne - mondtam kedvesen. - Örülök hogy boldoggá tesz - mondtam halkan. ~ Vajon Kitháért sem mondana le erről ? ~ kérdeztem magamban. - Mellesleg elég egoista vagy - mondtam nevetve. - De véglis van rá okod tényleg nagyon jó vagy ... szóval csak így tovább GD - mondtam mosolyogva.
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 5, 2009 19:25:27 GMT 1
-Hát igen...tudom... az ego pont ezzel az életmóddal jár... de valamiből csak kiindultam.. sikeres vagyok tehát tényleg jó lehetek...-Mondtam mosolyogva. -Naés? Hogy hogy ilyen jóba vagy Kithaval? Eddig nem igazán voltak barátai...csak utánnunk...de azok a mostani barátai csak olyanok..akik pluszt szeretnének rólam megtudni...vagy menőnek hiszik,hogy ő az exem...-Mondtam félrehúzva a számat. -Csak furcsa..mert nemszoktak kedvelni egy gaijin-t aki még szegény is..bár tudom,hogy nemlátszik rajta...mert igyekszik úgy öltözni meg ilyesmi,hogy egyáltalán ne látszódjon,hogy szegények...ezért jár dolgozni minden délután..és olyan 3 körül ér haza... tavaly mondjuk nem doglozott.. szülei azért fogtak gyanút mert sokat volt nálam..és azt hazudta dolgozik...megtudtuk oldani valahogy... de végülis...ez van...-Mondtam a végét halkan.
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 5, 2009 19:51:19 GMT 1
- Nem tudom - mondtam halkan. ~ Ezen nem is gondolkodtam ..... bár mostanában amúgy is van pár dolog amire nem teljesen emlékszem .... ez az egyik ~ gondoltam közben magam elé néztem. - Nevetni fogsz de nem is emlékszem mikor kezdtem beszélni vele .... és hogy miért .... de egy biztos ne aggódj nem miattad barátkozom vele ... nem használom ki Kithát azért mert ő volt a barátnőd ... az igaz hogy én is kérdezősködtem. - mondtam halkan. - Amúgy nem tudtam hogy ennyire nehéz neki .... mondta de nem ennyire részeltessen. - mondtam. - De ez annyira nem igazság - mondtam halkan majd felálltam. - Nekem mennem kell - mondtam kedvesen. - Szia . - mondtam majd el siettem. //Nerima / Étterem //
|
|
|
Post by GD/G-Dragon on Oct 10, 2009 17:55:11 GMT 1
-Furcsa nyugtáztam Sacuky mondandóit. -Hát oké..Pááás..-Mondtam neki. Miután Sacuky elment körül belül 2 percet vártam még. Addig elszívtam egy szál cigit és már jött is a limuzin. Tya kiszállt belőle és a nyakamba ugrott. -Bocsi...-Súgtam a fülébe majd a derekára raktam a kezeimet. '-Semmi baj...csak... mind1..szeretlek...-Mondta a végén már mosolyogva majd megcsókolt. Megragadta a kezem és berántott a limóba. //Sumida/Házak//
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Oct 16, 2009 17:39:41 GMT 1
Elégé siettem bár nem tudom miért felszálltam a metróra ami Nerima felé ment. A metrón nagy volt a tömeg és egészen furcsa emberek is utaztak erről persze eszembe jutott hogy Tomoyoval mindig ezt figyeltük és ettől egyátalán nem éreztem jól magam igazából már mióta eljöttem az iskolából és ismét egyedül voltam azóta másra sem bírtam gondolni persze nem csoda még ha tatsuyára is gondoltam csak szarabbul éreztem magam hisz én ma is jól elvoltam még Tomoyo miattam meghalt. Úgy éreztem mintha soha nem érnénk oda pedig most talán még hamarabb oda értünk mint álltalában. // Nerima / étterem //
|
|
|
Post by Sacuky Nagashy on Nov 2, 2009 22:49:02 GMT 1
Az állomásra sétáltam Matsu is ott volt. '- Sacuky ... nem láttad Ichirout ? - kérdezte komolyan látszott hogy elég mérges. - Nem .. biztos haza ment már - mondtam. '- Beszélj vele !... rám nem hallgat de rád talán igen - mondta. - Na nem én nem beszélek vele - mondtam egyszerűen. '- Komolyan mondtam .. nem szeretném hogy AJ után rohangáljon - mondta. - Majd holnap beszélek vele - mondtam halkan. // Nakano - utcák //
|
|