|
Utcák
Aug 23, 2009 21:21:54 GMT 1
Post by Ryota on Aug 23, 2009 21:21:54 GMT 1
Utcák
|
|
|
Utcák
Sept 10, 2010 19:15:53 GMT 1
Post by Ichirou on Sept 10, 2010 19:15:53 GMT 1
Első utunk reptérről ide vezetett na de most hova is ? Jó ezt magunk sem tudtunk és hiába kérdeztünk bárkit soha nem is látták a képen lévő lányt ami mellesleg szerencsére nálam volt és hogy miért is természetesen azért mert én is rajta voltam az egoizmust félre téve az ok csak annyi volt hogy a barátaimról szokott nálam lenni általában legalábbis a közelebbiekről. - Na Yasos dobd be magad ott jön egy szép amazon - mondtam persze koránt sem volt szép sem amazon mert vagy 200 kilós volt és bűn ronda és elég torz volta feje mint valami mutánsé persze ezt Yasuo nem látta hisz épp hátat fordított mikor a rémség erre nézett és rám kacsintott hát háttal sokkal jobban nézett ki leszámítva a túl súlyt na de majd meglepődik ha oda megy hozzá. - Yasos rajtad a világ szeme - mondtam mosolyogva. - Figyu én addig megkérdeztem azt a csajt - mondtam mikor elsétált mellettünk egy bombázó így rögtön utána is mentem. - Hé várj egy kicsit - mondtam a lánynak aki megállt majd felém fordult majd kedvesen elmosolyodott. - Bocsika de nem láttad ezt a lányt ? - kérdeztem tőle . '- A barátnőd ? Amúgy bocs de nem láttam - kérdezte. - Hát öö nem a húgom - vágtam rá majd halváynan elmosolyodtam. - Mond csak ráérsz ma este ? - kérdeztem sunyi mosollyal a lány halványan elmosolyodott majd enm szólt semmit csak felírta a számát és oda nyújtotta. '- Ha meglesz a húgod szólj- mondta mosolyogva majd tovább sétált. - Na Yasos képzeld fontos infokat tudtam meg - mondtam mosolyogva. - A csajnak nincs pasija hát nem szuper ? - kérdeztem. - Amúgy mire vársz mit lazsálsz haver? Menj má oda és kérdezd meg - mondtam majd a kezébe nyomtam a képet. - Tudod munka megosztás van - jelentettem ki
|
|
|
Utcák
Sept 11, 2010 8:08:55 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 11, 2010 8:08:55 GMT 1
- Részemrõl inkább passzolom.- mondtam nevetve, miután vissza jött. Elvettem tõle a telefonszámot, aztán összetémptem a kis papírt. - Te nem Geivel jársz?- kérdeztem komolyan, és kidobtam a kis papírcafatokat. - Csak mert én úgy tudom, szóval ne játszd el az , amit Gei elõtt.- mondtam komolyan, és az " amazon " helyett inkább megkérdeztem egy karcsú, szõke hajú , kék szemû lányt. Gyönyörû vonásai voltak, és semmi hibája nem volt. - Szia. Nem látad ezt a lányt?- kérdeztem, mire a lány csak megázta a fejét, és tovább ment. Közben láttam, amint az " amazon " nagynehezen felszáll egy buszra, és a busz elindul. - Hát Chizuru ezt a bálnát már nem halászod ki.- mondtam nevetve, és tovább kérdezzgettem az embereket.
|
|
|
Utcák
Sept 11, 2010 8:52:55 GMT 1
Post by Ichirou on Sept 11, 2010 8:52:55 GMT 1
- Hé így hogy szólok neki ha meg van Sacu ? - kérdeztem gyerekesen. - Ja persze Gei inkább hagyjuk jó ? - kérdeztem egyszerűen. - Már azt sem tudom mikor találkoztunk utoljára azóta már tuti mással - elakadt a szavam és tettem pár lépést hátra az amazon leszállt a busszról és hozzánk sétált de mivel Yasos háttal állt neki nem tudhata mi is közeleg majd Yasos vállára teszi hatalmas túl méretezet kezeit. - Sziasztok srácok segíthetek valamiben ? - kérdezte mosolyogva és így kilátszodt kb 2 szem foga. '- Amúg hány évesek vagytok? - kérdezte - Yasos 20 én pedig csak 15 - mondtam és tettem egy lépést hátrább. '- Pedig őt fiatalabbnak néztem - mondta majd magával húzta Yasost ahogy Yasuo távolodót egy keresztet rajzoltam a levegőben ekkor a lány megfordult én pedig elfordultam mert nem bírtam nézni és kitűnt nagy behorpadt csillogó homloka és ragyás torz arca óriás vörösre festett duzzadt csókos ajka. Az orrán a hatalmas szőrös szemölcs az egyik óriásira duzzadt szeme míg a másik átlagos volt.A baba rózsaszív felsője megfeszült telt testén s hája kissé kilógott alóla.Miniszoknyára szint úgy ami alól kivirított élénk rózsaszín tangája. Elfordulva utálna szóltam. - Yasos kérdezd meg tőle jó ? - kérdeztem nevetve.
|
|
|
Utcák
Sept 11, 2010 21:09:46 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Sept 11, 2010 21:09:46 GMT 1
Az első aki feltűnt az Ichirou volt aki mint mindig most is csajok után rohangált leültem egy fatövébe és néztem a kis magánakciójukat és egy elég rosnya csajt aki Yasuot terrorizálta nyilván Ichirou szabadította rá szegény párára.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 12:09:23 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 12, 2010 12:09:23 GMT 1
- Elnézést... nem látta ezt a lányt?- kérdeztem. - Õ a barátnõm.- mondtam. ~ Legalábis azt hiszem ~- tettem hozzá gondolatban. A nõ megrázta a fejét, és tovább próbálkozott, így muszály volt mondanom valamit. - AZ a fiú ott... Látja?- kérdeztem Chizurura mutatva. - Valójában 20 éves, és én vagyok 16. Nos szóval az a fiú teljesen oda van magáért.- mondtam, erre a nagy amazon elindult Ichirou felé, és két vörös színû csókos ajkait neki tapasztotta Ichirou szájának. A szemeim elkerekedtek a látványon, és kishíján nevetni kezdtem. A nõ odaadott egy cetlit Ichirounak, és egy kézmozdulattal jelezte: " Hívj fel !", majd elindult az utcán, felült a buszra, és néztem, amint bekanyarodnak a sarkon. Ekkor már fetrengtem a röhögéstõl. - Na tessék. Elfelejtheted az életedet, a szörnyû pillanatokat a lányokkal. Itt van ez az amazon Chizuru. Sok sikert. Ne felejtsd el felhívni.- mondtam , közben majd megszakadta a röhögéstõl.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 12:29:18 GMT 1
Post by Ichirou on Sept 12, 2010 12:29:18 GMT 1
Kis híján rosszul lettem és megkönnyebülten vettem észre hogy elmegy. - Téged megöllek és most van egy fertőtlenítőd ? - kérdeztem undorodva. - Ez sdzemét húzás volt haver úgye tudod ? - kérdeztem.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 12:43:47 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Sept 12, 2010 12:43:47 GMT 1
Mindig is jót nevetem Ichirouékon és ez most sem volt máshogy de aki másnak vermet ás maga esik bele. Felálltam majd oda sétáltam hozzájuk el vettem Yasuo kezéből a képet majd elmosolyodtam. - Csak nem Sacukyt keresitek ? - kérdeztem majd vissza adtam a képet. - Nyugi kutya baja sem volt utoljára mikor láttam bár kicsit maga alatt lehet a beszélgetésünk után - mondtam egyszerűen.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 13:12:11 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 12, 2010 13:12:11 GMT 1
- Hát sajnálom, de nincsen fertõtlenítõm. Dehát te is ugyan ezt csináltad velem, szóval most vissza kaptad.- mondtam nevetve. - Ne felejtsd el felhívni.- mondtam nevetve. - Mellesleg neked nem áll jól a piros.- montam nevetve, hiszen a nõ összekentte a rúzzsal Ichirou száját, mikor megcsókolta. - Hmmm.... Bár ha felveszel egy cuki ,szõke, göndör parókát, akkor még talán össze is jövök veled.- mondtam nevetve, persze csak viccnek szántam, ugyanis mindennek ellenére Sacukyt szeretem. - Te ki vagy? kérdeztem a fiútól, ki oda jött hozzánk. - Hol van Sacuky? Te tudod?- kérdeztem izgatottan.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 13:19:39 GMT 1
Post by Ichirou on Sept 12, 2010 13:19:39 GMT 1
- Hát kösz - mondtam miközben letöröltem magamhoz. - Ó kérlek Yasou légy a feleségem - mondtam viccelődve ekkor Takeda is csatlakozott hozzánk. - Takeda alig tudtam lelket önteni szegénybe te meg ismét a padlóra küldöd ? - kérdeztem komolyan. - gratulálok hozzá de akkor elmondhatnád hol is van most
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 13:55:11 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Sept 12, 2010 13:55:11 GMT 1
- Ne sajnáljuk már o szegényt magát keverte bajba miért lep ez meg Ichirou ? - kérdeztem majd Yasouhoz fordultam. - Takeda vagyok te pedig ugye bár Yasuo ha jól tudom elmondanám hol van de saját épségetek miatt inkább nem - mondtam. - Meg kötve hiszem hogy bejutnátok oda rám rögtön rám szabadította a biztonságiakat meg mindenkit egy tréfa miatt - mondtam. - Amúgy szép pár vagytok - mondtam nevetve.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 14:30:25 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 12, 2010 14:30:25 GMT 1
- Miért pont én vagyok a lány szerepében?- kérdeztem vicces arcot vágva. - Mond csak Takeda... ugye? Vissza tudnál menni Sacuhoz, és átadnál neki egy üzenetet?- kérdeztem.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 15:13:33 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Sept 12, 2010 15:13:33 GMT 1
- Nincs kedvem vissza menni és ő sem szeretné - mondtam. - Ezt elég világosan a tudtamra adta és bármit és üzenél neki nekem nem hinné el hogy te üzened - mondtam
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 17:35:10 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 12, 2010 17:35:10 GMT 1
- Hát rendben. De akkor már legalább elmondhatnád, hogy hol van Sacuky....- modtam komolyan, közben elõvettem a telom, és írtam egy sms-t Sacunak. --- Szia. Remélem nem haragszol rám. Én nem haragszom rád. Megértem, hogy nem vagyok neked elég jó , és , hogy Slice menõbb, erõsebb, meg jobb, mint én. Remélem jól vagy. Szeretlek: Yasuo --- Elküldtem az sms-t, és leültem a padra.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 19:03:37 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Sept 12, 2010 19:03:37 GMT 1
- Egy hotelban - mondtam egyszerűen. - Jó keresgélést - mondtam egy gúnyos mosoly kíséretében. - Ha jó a logikád rájössz melyik de ha bejártok párat nem haltok bele - mondtam
|
|