|
Utcák
Sept 12, 2010 19:56:45 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 12, 2010 19:56:45 GMT 1
Elolvastam az üzenenetet , amit kaptam, majd válaszoltam rá. --- Meg is van rá minden okom, hogy haragudjak rád, de nem teszem. Jó lenne látni téged. Slice mikor enged el? Remélem hamar, mert hiányzol. --- - Ichirou, szerintem az itt lévõ hotelban kezdjük, mert ez van a legközelebb, bár gondolom erre magadtól s rájöttél, hiszen ehhez nem kell sok ész, és neked annyi talán még van, hogy erre rájöjj- mondtam nevetve, majd Takedához fordultam. - Mond csak... neked az a célod, hogy békén hagyjam Sacukyt?- kérdeztem komolyan.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 20:29:16 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 12, 2010 20:29:16 GMT 1
Elégé meglepődtem mikor észre vettem Yasuoékat de mivel ők háttal álltak nem láttak.ODa futottam Yasuohoz és átöleltem hátúlról. - Mit kerestek ti itt ? - kérdeztem kedvesen és még mindig nem engedtem el Yasuot. - Ne haragudj - mondtam halkan.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 21:13:37 GMT 1
Post by Slice on Sept 12, 2010 21:13:37 GMT 1
Egy base ball ütőt kaptam a kezembe, majd az utcán haladva a 30 létszámú maszkos férfiakkal minden kocsit és kirakati üveget betörve. Kiabálunk és nagy hangzavart csapunk. Sacu és a többiektől bő egy kilóméterre vagyunk, de arra haladunk, és minden hova grafitvel felvisszük a falra a Hollók jelét, mert ez a banda neve. Az arra járó embereket pedig a bandatagok megverik, és kirabolják. Slice nem csinál semmit sem, csak a banda elején megy, és felvonul az utcákon.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 21:27:34 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 12, 2010 21:27:34 GMT 1
Fel sem tűnt hogy Takeda és Ichirou is ott van csak miután elengedtem Yasuot de úgy döntöttem Takedát nem veszem figyelembe. - Ichirou kösz hogy kezelésbe vetted Yasuot - mondtam kedvesen ekkor feltűnt pár sikitozó ember nem igazán értettem a reakciójukat.
|
|
|
Utcák
Sept 12, 2010 21:32:16 GMT 1
Post by Ichirou on Sept 12, 2010 21:32:16 GMT 1
- Yasuo megcsalsz remek nem is veszlek el - mondtam viccelődve majd mikor Sacu elengedte Yasuot magamhoz húztam csak mert kiváncsi voltam Yasuo reakciójára. - Engem má nem is üdvözölsz ? - kérdeztem. - Hát véget vettek a románcotoknak bocs - mondtam Yasuonak. - De csak mert miattad elkapott az a szörny - mondtam nevetve majd elengedtem Sacut mileött Yasos szívin fartust kap és megtámad.
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 14:03:31 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 13, 2010 14:03:31 GMT 1
Kissé meglepõdtem azon, hogy Sacuky itt van. Viszonoztam az ölelését. - Nem mit, hanem kit. És mellesleg téged kerestünk, ám úgy látszik, hogy házhoz küldik a rendelést- mondtam nevetve. Elmosolyodtam, mikor Ichirou magához húzta Sacukyt. Legalább annyira ismertem Chizurut, hogy tudjam, csak kíváncsi arra, mit reagálok. - Hiszen tetszett neked, és a számát is eltetted.- mondtam a zsebére mutatva, amibõl kilógott a kis cetli. Nevetni kezdtem. - Sacuky hányszor mondjam még el, hogy nem haragszom rád? Csak egy kicsit nagyon, de attól még nem hagylak el, vagy valami.- mondtam nevetve, majd szorosan átöleltem Sacukyt, nehogy megint elszökjön. - És jól érezted magad?- kérdeztem hangnemet váltva, és elengedtem Sacut.
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 15:14:11 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 13, 2010 15:14:11 GMT 1
// Lusta vagyok kibe lépkedni X'Dsza jelmagyarázat Sacuky Ichirou /
- Azt hittem hogy otthol ülsz és reméled soha nem kerülök elő - mondtam kedvesen. - Yasuo te hülye vagy- mondtam majd elővettem a cetlit. - Ezt a másik csajtól kaptam me nem vagyok olyan balek hogy hagyjam hogy széttépd - mondtam nevetve. - Amúgy az emeberenek ígys mellékesen mi bajuk van ? - tettem fel a kérdést mikor már a 20 sikítozó ember elfutott és kezdtem azt hinni ma nem a sikítás világnapja van - Ezt akartam én is kérdezni - mondtam maj megfogtam Yasuo kezét
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 16:52:41 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 13, 2010 16:52:41 GMT 1
- Ha azt akarnám, hogy többé ne kerülj elõ, akkor nem veretem szét magam csak azért , mert szeretlek.- mondtam komolyan. - Sõt akkor személyesen intézkedek...- mondtam egyszerûen. - Biztos I.T. visszatért. Vagy az amazon téged keres Chizuru.- mondtam nevetve.
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 18:34:58 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 13, 2010 18:34:58 GMT 1
- Yasuo mi lenne ha miután haza megyünk átjönnél ? - kérdeztem kedvesen. - Szerintem nem E.T. hanem észre vették hog yitt vagy és most elég durván festesz - mondtam viccelődve. - Köszönöm hogy nem hagytál el - mondtam kedvesen.
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 18:46:30 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 13, 2010 18:46:30 GMT 1
- Nekem megfelel, csak jó lenne tudni, mikor megyünk haza.- mondtam mosolyogva. - Vagy csak félnek, hogy megfertõzöd õket, miután csókolóztál egy valóságos életben maradt rózsaszín mamuttal.- mondtam nevetve Ichirounak. - Van is mit megköszönnöd. Csak egy nagyon hülye ember az, aki annyira szeret valakit, hogy ezt megbocsájtja.-mondtam komolyan, és reméltem nem érti félre. Közben észre vettem Kanamet, aki rohanva jött felénk, majd a nyakamba ugrott, és szorosan átölelt. - Aggódtam, hogy valami bajod esik.- mondta Kaname, majd elengedett, és átölelte Ichirout. - Érted nem aggódtam annyira, mert te tudsz vigyázni magadra, de azért kicsit megijedtem.- mondta, majd Sacukyhoz lépett. - Rád kissé haragszom.- mondta, miközben összefonta a kezeit? - Mégis mire gondooltál, mikor elmentél azzal a nem tudom kicsodával? Csak nem azt hitted, hogy Yasuo már nem szeret?- kérdezte Kaname, miközben Sacukyt is átölelte. - Azért örülök, hogy nincs semmi bajod. Legalábbis akkora...- mondta Kaname, közben elengedte Sacukyt.
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 19:47:31 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 13, 2010 19:47:31 GMT 1
- Nem vagyok túl magabiztos mostanában szóval ne haragudjatok mostanában könnyen lehet befolyásolni - mondtam halkan.
- Vicccccces vagy nagyon viccces - mondtam gyerekesen ekkor egy model kinézetű lány sétált oda hozzánk.'- Ichirou gondolom nem ismersz meg - mondta mosolyogva és igaza volt mert fogalamam sem volt ki csoda. - De - hazudtam mosolyogva. '- Igen és akkor ki is avgyok ? - kérdezte a lány majd átölelt. - Hát ... - ezzel most megfogott. '- Nem rég találkoztunk csak egy film forgatás után jártam erre - mondta kedvesen itt volt egy érzésem hogy össze kever valakivel. '- Megadtam a számomat is emlékszel ? Barátod küldött utánad - mondta kedvesen és nem hittem a szememnek aza báyna rém valóban ő lett volna.
- Nem tudom igazából Kaname én már nem tudom ki mit érez - sóhajtottam majd átöleltem Yasuot és megcsókoltam.
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 19:53:57 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 13, 2010 19:53:57 GMT 1
- Hát talán igaza volt Slicenek, és neked olyasvaléaki kell, aki jobban törõdik veled, és jobban figyel rád.- mondtam sóhajtva. - Talán jobb lett volna neked nála.- mondtam, majd Ichirouhoz fordultam. - Te sosem változol, igaz?- kérdeztem nevetve.
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 20:04:02 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 13, 2010 20:04:02 GMT 1
- Hát Yasos én felajánlottam - mondtam nevetve miután a lány elment mert dolga volt. - Talán igaza van bár kétlem inkább Takedának van igaza mindegy mert én úgyis azért akartam mi előbb haza menni hogy elmondjam hogy ez így tényleg nem fog menni ne haragudj - mondtam majd eyg szó nélkül elindultam az állomás felé persze fogalmam sem volt merre kell menni mert honnan tudtam volna mikor soha nem jártam itt megálltam és megkérdeztem az egyik sétáló embert aki volt kedves elmagyarázni merre is kell mennem így arra felé mentem amerre mondta.
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 20:09:02 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Sept 13, 2010 20:09:02 GMT 1
- Ugyan Yasuo abban nekem mi lenen a jó ? - kérdeztem egyszerűen közben Sacuky is megjelent de hamar tovább is állt talán végre felfogta azt amit mondtam neki. - Csoda hogy vette a lapot pedig azt hittem nem fogja látod Yasuo nem téged kérlek arra hogy hagyd Sacukyt ha nem őt hog ytéged hagyjon jobb neked nélküle - mondtam cinikus mosollyal.
|
|
|
Utcák
Sept 13, 2010 20:09:58 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 13, 2010 20:09:58 GMT 1
- Nekem nem kell feljánlani semmit. É ::)n még mindig Sacut szeretem. De azért köszi.- mondtam sóhajtva, Ichirounak miután Sacuky elment. - Tudod Takeda én arról nem tehetek, hogy neked nem jöttek össze a dolgok.- mondtam. Sacuky után indultam, és megfogtam a kezét, majd átöleltem. - Csak ezért vagyok ilyen, mert félek ,hogy elveszítelek.- mondtam. - És mert rosszul esett, hogy Slice elvitt, és hiányoztál, de remélem jól érezted magad.- mondtam kedvesen.
|
|