|
Utcák
Sept 13, 2010 20:44:47 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 13, 2010 20:44:47 GMT 1
- Tudom hogy hülye voltam de ha igaz lenen amit mondtál miért jöttem volna el? - kérdeztem komolyan. - Aggódtam hogy komolyabb bajod esett és tudom hogy nem hiszed el de tényleg nem történt semmi sem - mondtam majd a földre néztem.
|
|
|
Utcák
Sept 14, 2010 19:39:49 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 14, 2010 19:39:49 GMT 1
- Figyelj... én hiszek neked, de remélem igazat mondasz, és tényleg nem történt semmi. És ha hazaértünk, szeretnék veled koomolyan elbeszélgetni.- mondtam sóhajtva.
|
|
|
Utcák
Sept 14, 2010 20:52:30 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 14, 2010 20:52:30 GMT 1
- Nem hazudnék - mondtam majd leültem az egyik padra. - Rossz érzésem van ezzel a beszélgetéssel kapcsolatban de nyugodtan elmondhatod itt is - mondtam sóhajtva.
|
|
|
Utcák
Sept 16, 2010 16:36:34 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 16, 2010 16:36:34 GMT 1
/ ism lusta voltam X'D ->Sacuky<- ->Ryota<- /
Felálltam mikor Ichirou oda jött majd elköszöntem tőle és kedvesen Yasuora mosolyogtam.Ekkor kaptam egy sms-t elolvastam majd hirtelen megfordultam.- Yasuo mi történt ? - kérdeztem kissé zaklatottan ami nem csoda mivel Ryota megtalált. - Mindegy is ne haragudj de jobb ha egy ideig nem találkozunk - mondtam de épp hogy kimondtam észre vettem Ryotát. - No lám de rég láttalak szívem - mondtam cinikus mosollyal.- Hova sietsz ennyire nem is örülsz ? - kérdeztem majd Yasuora néztem. - A húgod jobban van már ? - kérdeztem gúnyosan
Yasuo elé álltam majd Ryotára néztem. - Hagyd békén Yasuot - mondtam komolyan. - Nem bántom ne feltételez rólam mindig csak rosszat édes csak szeretném ha szakítanál rám egy kis időt ha már köszönés nélkül leléptél - mondtam sunyi mosollyal. - Bocs de nem hiszem hogy csak úgy hagytad volna hogy elmenjek szívem - mondtam gúnyosan majd hátat fordítottam Ryotának és Yasuohoz sétáltam persze megálltam mivel Ryota ismét megszólalt. - Én a helyedben nem csinálnék semmi olyat ami okot add arra hogy kizökkenjek a jó kedvemből - mondtam mosolyogva. - Hisako - tettem hozzá suttogta majd ismét sunyin elmosolyodtam. Rögtön következtettem arra hogy nincs egyedül és valóban elég egy óvatlan mozdulat arra hogy élő célponttá váljunk pár az egy jó pont hogy kivételesen Ryota személyesen kereset meg valakit. - Ismét a a kisgyerekes játékaid részévé akarod hogy váljak ? Nem volt még elég az öldöklésből ? Tokyo egyik legnagyobb alvilági figurájá váltál persze erről kevesen tudnak mert te inkább a hátérben maradsz így megőrizve a jó híred de szerintem ez .... - inkább nem fejeztem be mert kis híján elfelejtettem hogy nem lenne tanácsos persze nem magam miatt. - Folytasd csak szánalmas ? Tudom de legalább nem vadászik rám mindenki mert akkora feltűnést keltek bár ha keltenék sem találna meg senki és ha igen sem jutnának el hozzám élve ezt te tudod a legjobban - jelentettem ki. - Yasuo te még nem ismersz te hát neked sem ajánlom hogy keresztbe tegyél nekem amúgy kösz hogy elvezetettek Sacukyhoz már egy ideje kerestem persze engem kicsit átvert igaz nem csoda ha nem találtalak meg ha minden hazugság volt amit mondtál a neved meg hát nos minden - mondtam nevetve.
|
|
|
Utcák
Sept 18, 2010 19:49:27 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 18, 2010 19:49:27 GMT 1
Kedvesen Sacukyra mosolygok, és leülök mellé. - Most sem az idõ, sem a hely nem alkalmas arra, hogy ezt megbeszéljük.- mondtam kedvesen. Némán ültünk a padon, míg egyszer csak feltûnt egy fiú/férfi. Ryota volt az. - Mond csak kedves Ryota mit szeretnél tõlünk?- kérdeztem mosolyogva. - Kaname jól van, de legközelebb értesíthetnél, mielõtt elviszed kirándulni.- mondtam gúnyosan. Kaname megindult Ryota felé, és nem sok hiányzott, hogy lecsapja, ám magam mögé húztam. - Kaname, te maradj itt.- mondtam, majd mikor ellenkezni próbált volna, közbe szóltam. - Nincs apelláta.- mondtam, erre Kaname csendben meghúzódott.
|
|
|
Utcák
Sept 18, 2010 20:28:07 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 18, 2010 20:28:07 GMT 1
- Szerintem élvezte a kirándulást és magatartásért kap egy ötöst - mondtam mosolyogva - Amúgy szükségem lenne pár olyan emberre akinek hasznát tudom venni mert az előző csapatom kicsit leépült - mondtam egyszerűen majd gyors hozzá tettem. - Persze inkább csak egy társra lenne szükségem aki ismer már annyira hogy tudja mit tegyen az nélkül hogy szólnom kellene - mondtam - Ez igazán kedves de eddig az összes társad a föld alatt végezte Ryota szóval jobb ha most helyben lelösz mert nem segítek- mondtam ridegen - Hmm értem ez durva vissza utasítás - mondtam sunyi mosollyal majd Kanamékét felé néztem Rögtön tudtam mire készül. - Állj ne ! ne ! - kiabáltam riadtan. Érdeklődve néztem Sacukyra. - Miért ne ? - kérdeztem vigyorogva - Amúgy is nem épp a megfelelő stílusban kérted ezt - jelentette ki Hirtelen elkapott a düh mivel Slicetől vissza szereztema fegyverem így váratlanul Ryotára fogtam ami elég nagy meggondolatlanság volt. - Tedd csak el - mondtam mosolyogva. - Addig amíg nem esik bajod mert ha még le is tudsz lőni amit kétlek mert addigra téged lőnek le meg a barátaidat- mondtam nyugodtan.
|
|
|
Utcák
Sept 18, 2010 20:53:09 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 18, 2010 20:53:09 GMT 1
Kivettem Sacuk kezébõl a pisztolyt, és Ryota kezébe adtam. - Ölj meg minket nyugodtan, mert Sacuky nem társul hozzád.- mondtam egyszerûen, és Ryota elé álltam. - Hajrá... Sok sikert.- mondtam higgadtan.
|
|
|
Utcák
Sept 18, 2010 21:17:53 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 18, 2010 21:17:53 GMT 1
- Legalább egy értelem ember van - mondtam egyszerűen ekkor viszont elszabadult kicsit a helyzet milyen rendőrök jelentek meg, félre löktem Yasuot az utamból majd azzal a fegyverrel amit Sacukytól vett el lelöttem Sacukyt de közben az egyik rendőr meg próbálta elkapni így nem igazán tudtam figyelni. A rendőrök mire tűzet nyithatóak volna az embereim már megtették én e közben gyors leléptem. szerencsére Ryotát megzavarták nem ölt meg pedig most biztos megölt volna ha teheti mivel elég nagy lett a fejetlenség gyors elkaptam Yasuo és Kaname karját hogy félre húzam őket így bementünk az egyik lakóházba. - Jól vagytok ? - kérdeztem aggódva mivel elég szarul éreztem magam és nem azért mert Ryota kis híján megölt és szó szerint egy hajszálon múlt az életem mert ha a rendőr nem zavarja meg nem hibázza el.Hirtelen átöleltem Yasuot. - Ne haragudj - mondtam halkan és a mellkasára tettem a fejem
|
|
|
Utcák
Sept 18, 2010 21:30:38 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 18, 2010 21:30:38 GMT 1
- Sacuky... nem tudott volna lelõni téged.- mondtam, közben elõvettem a töltényeket. - Ezeket kivettem, míg nem figyelt. Szerinted kockáztatnám az életedet, a húgom életét, és a tetejébe még a sajátomat is? Hülye azért nem vagyok.- mondtam nevetve. - Mellesleg errõl szerettem volna veled beszélni. A múltadról. Rájöttem, hogy semmit sem tudok rólad. És tudni szeretnék mindent. Jót és rosszat egyaránt.- mondtam komolyan, közben átöleltem Sacukyt, és a hátát simogattam.
|
|
|
Utcák
Sept 19, 2010 12:02:02 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 19, 2010 12:02:02 GMT 1
- Azt hittem tényleg lefog lőni - mondtam halkan. - Miért hittem azt hogy ebből olyan könnyű kiszállni ? - sóhajtottam. - Hiba volt Tokióba mennem nagy hiba és az még nagyobb hogy közel engedtem magamhoz az embereket pedig senkit nem akartam de így mindenkit bajba sodortam - mondtam majd elengedtem Yasuot. - De ezt nem viszi el szárazon - mondtam ridegen. - Ideje vissza vágni - mondtam komolyan.
|
|
|
Utcák
Sept 23, 2010 18:26:12 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 23, 2010 18:26:12 GMT 1
- Hát nem igazán értem, hogy mirõl beszélsz, de a visszavágásban egyet értek veled.- mondtam komolyan, majd kisétáltam, és leültem az ajtóba. - Tudod Sacuky , te néha komolyan nagyon félelmetes tudsz lenni.
|
|
|
Utcák
Sept 24, 2010 20:12:35 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 24, 2010 20:12:35 GMT 1
- Ne haragudj - sóhajtottam majd leültem mellé. - Bár ha azt hiszi eltalált akkor eg yideig legalább békén hagy - mondtam majd neki dőltem. - Menjünk haza- mondtam halkan.
|
|
|
Utcák
Sept 25, 2010 8:49:46 GMT 1
Post by Yasuo Ikari on Sept 25, 2010 8:49:46 GMT 1
- Hát tényleg jobb lenne haza menni.- mondtam. - A gáz csak az, hogy nekem még van egy kis dolgom.- mondtam mosolyogva. - Te menj nyugodtan haza. Én még elintézem a dolgom, és én is haza megyek, aztán majd holnap valamikor találkozunk, ha ráérsz.-mondtam kedvesen. // Tokió / Iskola / "D" Tantermek //
|
|
|
Utcák
Sept 25, 2010 11:27:01 GMT 1
Post by Sacuky Nagashy on Sept 25, 2010 11:27:01 GMT 1
- Rendben hát akkor otthon találkozunk - mondtam kedvesen. - Amúgy ráérek holnap h minden igaz - mondtam kedvesen majd felálltam. - Hát vigyázz magadra - mondtam majd elindultam az állomás felé. // Tokió - Iskola - Tanári //
|
|