|
Házak
Nov 7, 2009 19:30:18 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Nov 7, 2009 19:30:18 GMT 1
Miután elment bementem a lakásba és kipakoltam a cuccokat.Mindent elrendeztem majd lefeküdtem aludni. Reggel első dolgom volt elrakni a pénzt nehogy itthon hagyjam.Majd miután mindennel végeztem elindultam a suliba.
//Iskola/Könyvtár//
|
|
|
Házak
Nov 18, 2009 17:49:47 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 17:49:47 GMT 1
Mire a házhoz értünk már esett a hó. - De jó. - mondtam komoran. - Nem szeretem a havat...semmilyen vizes dolgot. - mondtam. - Holnap talizunk suliba? - kérdeztem mosolyogva.
|
|
|
Házak
Nov 18, 2009 17:53:28 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Nov 18, 2009 17:53:28 GMT 1
- Hmm pedig olyan jól meglehet fürdetni az embereket a hóban - mondtam nevetve. - Persze holnap találkozunk a suliban - mondtam kedvesen. - Hívj ha valami baj van - mondtam komolyan.
|
|
|
Házak
Nov 18, 2009 18:00:42 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 18:00:42 GMT 1
- Nyugi....nem hinném hogy rámtörté a házat....meg mostmár van egy házörzőm is. - mondtam nevetve. - Majd hívlak. - mondtam majd megcsókoltam.Kiszálltam a hóba majd kiszedtem a kutyust is és visszacsuktam az ajtót.
|
|
|
Házak
Nov 18, 2009 18:08:13 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Nov 18, 2009 18:08:13 GMT 1
- Hát a házörzőtől azért mesze van - mondtam nevetve. - És jobb elő vigyázatosnak lenni ... bocs de tényleg aggódom miattad - mondtam halkan majd viszonoztam Arisa csókját és megvártam még bemegy a házba majd én is haza indultam.
|
|
|
Házak
Nov 18, 2009 18:22:21 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Nov 18, 2009 18:22:21 GMT 1
Miután beértem a házba lepakoltam majd a kutyust leraktam a konyhába és attam neki enni.Míg evett nyugodtan rátudtam rakni a nyakörvet.Megcsináltam a házijaimat majd játszottam egy kicsit vele.Vacsora után beraktam az ágyba és én is bebujtam mellé. Másnap nem volt az ágyba a kutyus így felforgattam utána a lakást.A konyhába találtam meg.Adtam neki enni és miután és is ettem még gyorsan kivittem sétálni majd elindultam a suliba.
//Iskola/Könyvtár//
|
|
|
Házak
Nov 20, 2009 18:37:55 GMT 1
Post by Takeda Houjo on Nov 20, 2009 18:37:55 GMT 1
Haza mentem de csak amíg átöltöztem utána egy másik kocsival indultam el közben felhívtam Nathaliékat. - Na hol vagy ? - kérdeztem tőle ő pedig elmagyarázta hol van elmentem érte majd beszállt a kocsiba. '- Takeda ... Arisa ezt h a lehet ne tudja meg. - mondta Nathali. - Nyugi nem fogja megtudni amúgy is egész jól játszom a szerepem szóval nyugi - mondtam mosolyogva Nathali pedig értetetlenül nézett rám. '- Te .... csak játszol vele ? - kérdezte meglepődve. - Ajj Nathali nem mondod komolyan hogy elhitted - mondtam nevetve. '- Elismerem tényleg jól csinálod ... még engem is átvertél. - mondta meglepődve erre nevetni kezdtem. - Tényleg elhitted ... hát ez kész - mondtam majd megálltam egy ház előtt Nathali pedig gyors kiszállt a kocsiból. '- Hát akkor figyelj - mondta. - Nem rajtam múlik ha nem rajtad ... nem szokásom hibázni ezt te is tudod - mondtam egyszerűen Nathali pedig elsietett pár perc múlva egy lány sietett hozzám . "- Szia Takeda ! ... kösz - mondta mosolyogva majd beült. - Szia ... úgyan nincs mit én mindig ráérek- mondtam mosolyogva majd elmentünk pár óra múlva vissza mentünk a házhoz a lány kiszállt és bement a házba ezután Nathali beült. '- Apa a többit elintézi gyerünk siess - mondta. - Rendben ... megszereztétek ? - kérdeztem miközben elindultunk. '- Jah ... semmiség volt .... nem fog hiányozni ? - kérdezte viccelődve Nathali. - Chö ezt viccnek szántad ? - kérdeztem egyszerűen majd haza mentünk. '- Na én lépek ... ne feled hogy én még nem vagyok itthon szal majd hívlak - mondta majd elsétált. - Okés - mondtam egyszerűen. // Iskola könyvtár //
|
|
|
Házak
Nov 26, 2009 16:18:55 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Nov 26, 2009 16:18:55 GMT 1
Hazaérve egyből felmentem a netre nevet keresni a kutyusnak.Kb fél óra múlva találtam csak rá a megfelelő névre. - Daisy...ez teccik. - mondtam majd lehajoltam a földre és az ölembe vettem a kuytust. - Ez lesz a neved jó?! - mondtam, mire elkezdte csóválni a farkát. Megcsináltam a házikat és este beestem az ágyba. Másnap reggel kicsit késve de elindultam a suliba.
//Iskola könyvtár//
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 16:15:07 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 16:15:07 GMT 1
Hazaérve megetettem és megsétáltattam Daisyt, majd magamnak is összeütöttem valamit. Majd utána rendbe szedtem a lakást. Arra gondoltam hogy a kiságy befér majd a szobámba ha egy kicsit átrendezem, így elkezdtem tologatni a bútorokat.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 16:23:18 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 16:23:18 GMT 1
Mielőtt haza indultam felhívtam Takedát aki elmondta mi a helyzet így elkértem tőle Arisa címét és elindultam hozzá megálltam az egyik ház előtt és becsöngettem remélhetőleg jó helyen járok.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 16:25:15 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 16:25:15 GMT 1
Csönegettek, így abbahagytam a pakolást és az ajtóhoz siettem. - Szia. - köszöntem Ichirounak. - Hát te mit keresel itt? - kérdeztem döbbenten - Ja am gyere csak be. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 16:32:56 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 16:32:56 GMT 1
- Szia Arisa ! - mondtam fellélegezve mert már rá készültem hogy valami idegen jön ki. - Csak gondoltam meglátogatlak - mondtam sunyi mosollyal majd átöleltem . - Hogy vagy ? - kérdeztem kedvesen majd elengedtem és besétáltam ekkor észre vettem a kiskutyát. - Jaj de édi ... tök szeretem a kis kutyákat - mondtam talán kicsit gyerekesen majd felemeltem a kutyát. - Hogy hívják ? - kérdeztem.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 16:43:56 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 16:43:56 GMT 1
- Hát...megvagyok. - mondtam. - Ohh...Daisynek hivják. - mondtam kedvesen. - Na látom máshol is kiüt a gyerekes éned. - mondtam nevetve. - És te hogy vagy? - kérdeztem kedvesen. - Csinálok kávét vagy teát... Mit kérsz? - kérdeztem mosolyogva. - Öhm tedd magad kényelembe. - mondtam.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 16:50:22 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 16:50:22 GMT 1
- Azért már nem vagyok annyira talán - mondtam mosolyogva. - Aranyos kis kutya ... el is lopom - mondtam viccelődve majd leültem és közben a kutyát simmogadta. - Kösz ne fáradj nem kérek semmit - mondtam kedvesen majd hátra dőltem és egy kicsit elgondolkodtam. - És mi lesz a neve ? - kérdeztem majd Arisára néztem.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 16:53:40 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 16:53:40 GMT 1
- Hát jó. - mondtam. Amit mondott az lesokkolt. ~Takeda...miért kellett elmondanod neki. ~ gondoltam. - Nem értem miről beszélsz. - mondtam színtelen hangon. ~Nem fogom senkinek se magyarázkodni...és az se biztos hogy megtartom.~
|
|