|
Házak
Feb 25, 2010 16:59:43 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 16:59:43 GMT 1
- Jaj Arisa ne légy már ilyen nem rég beszéltem Takedával .... ő enm ezt mondta ... nyugi nem mondom el senkinek .... lehet hogy egy köcsögnek nézel de azért ennyire nem vagyok az ... persze lehet hogy zavarlak ... ne haragudj ... ha akarod .. én lépek is - mondtam kedvesen majd letettem a kutyát és felálltam. - Tiszta hülye vagyok ... igazad van tényleg semmi közöm hozzá ... ne haragudj - mondtam mentegetőzve elég kellemetlenül éreztem magam.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 17:05:00 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 17:05:00 GMT 1
- Jó ne mond el senkinek. - mondtam. - Nem zavarsz...nyugodtan maradhatsz. - mondtam.. - Nem tudom mi legyen a neve...abban se vagyok biztos hogy megtartom...mert egyikünknek se lenne jó ha megtartanám. - suttogtam.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 17:17:03 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 17:17:03 GMT 1
- Arisa a szívedre hallgass ne érdekeljen más - mondtam kedvesen majd közelebb léptem Arisához. - Te mit szeretnél ? - kérdeztem szelíd hangon majd végig simogadtam az arcát. ~ Remek kicsit furcsán hangzott ez tőlem ~ gondoltam majd leültem.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 17:21:08 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 17:21:08 GMT 1
- Nem tudom. - mondtam halkan. - Jó lenne babázni meg minden...de már nem vagyok együtt Takedával és mondta hogy neki mindegy mit választok de nekem nem mindegy...szeretném megtartani de én egy családra vágyok...és a család álltalában 3 vagy 4 főből áll vagy többől....mi meg lennénk ketten. - mondtam. - Így nem tudom mit csináljak. - mondtam. - Te mit csinálnál a helyemben? - kérdeztem.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 17:27:07 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 17:27:07 GMT 1
- Kibékülnék vele .... és ezt nem csak azért mondom mert a haverom csak mert tudom hogy tényleg szeret .... és nem csak ő lepődőtt meg rajtam ha nem én is rajta régen senkiért nem tett volna áldozatokat és aszem én nem is tennék senkiért soha olyat amit ő - mondtam kedvesen bár nem akartam vitába keveredni mivel mondta Takeda hogy erre nem épp vevő Arisa. - Na az biztos hogy ő nem csalna meg ... látod én meg még magamban sem vagyok biztos hogy Geivel bírok maradni ... mert nem az a baj hogy nem szeretem mert igen is szeretem mindennél jobban csak egyszerűen ilyen vagyok amire rászoktam nehéz leszokni de persze nem adom fel - mondtam nevetve.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 17:34:00 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 17:34:00 GMT 1
- Csak tudod te tudsz változni de ő ilyen téren ne fog soha. - mondtam. - Biztos vagyok benn hogy ha újra összejönnék vele akkor is ugyanaz lenne a nóta vége. - mondtam. - Gei és köztem sok különbség van. - mondtam kedvesen.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 17:46:26 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 17:46:26 GMT 1
- Látod ez a baj ha nem is akarod miért mondod ? .... Arisa te is tudod hogy változni nehéz és ne mond hogy nem változott mert nem ismerted egyetlen kedves szava sem volt az emberekhez és mindenkit gúny és nevetés célpontjába állított mindenkivel játszadozott sokkal rosszabb volt mint én mert ő meg is alázta azokat akikkel ki kezdett úgy hogy hónapokig az illetőn röhögtek arról meg nem is beszélve hogy a bandája közismerten a legrosszabb volt a környéken és nézd meg most ezt azért már nem lehet rámondani .... Arisa ő megtud változni amit én nem fogok tudni soha az hogy Tatsuya és Sacuky szakítottak az én hibám de annyira sajnáltam .... annyira elvolt kereserdve hogy mi lesz ha megtudja Tatsuya hogy terhes hogy nem mert beszélni vele én hülye pedig rossz úton próbáltam megvigasztalni és most miattam szív szegény teljesen össze omlott azért van vele Ayaka mert hajlamos hülyeségekre tapasztalat. - mondtam halkan.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 17:50:28 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 17:50:28 GMT 1
- De ez nem változtat semmin...attól még ugyanúgy marad minden...ha pedig annyira megváltozott...akkor nem ölte volna meg Matsut...persze tudom hogy nekem is vannak hibáim...de én nem öltem meg senkit. - mondtam. - Mit csináltál? - kérdeztem.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 18:03:49 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 18:03:49 GMT 1
- Semmi olyat ... csak egy csók volt - sóhajtottam. - Miért hajtogatod ez ? - kérdeztem és kezdtem kicsit dühös lenni mivel nagyon utáltam Matsut ami nem is csoda. - Miért véded azt a szemetet ? - kérdeztem komolyan. - Arisa az hol igazság hogy az a szemét megölte a hugom ?! .... nem is ártott neki ... tönkre tette a családomat a nővéremet is tönkre tette ... Arisa nagyon szépen kérlek ne védd ... magyarázd el léccives ... hol itt az igazság az én hibáim miatt őket bűntette ! .... mind ezt csak azért meg nem hallgattam rá - mondtam dühösen majd a földre néztem. - Tudod milyen mikor megölik azt akit mindenkinél jobban szeretsz akinek megigérted hogy mindig vigyázzol rá ? .... milyen érzés az hogy cserben hagytad ? .... számított rám és én nem segítettem neki - mondtam elkeseredve én sajnos nem bírtam olyan nyugot lenni mint Takeda. - A nővéremet is csak kihasználta hogy segítsen neki és azútán eldobta persze előtte megalázta a barátaival - mondtam keresrűen. - És az hogy Takeda megölte csak rontott a helyzetten de ezt neked ugysem fogja elmondani mondtam halkan.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 18:07:55 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 18:07:55 GMT 1
- Látod itt a hiba. - mondtam. - Az én nézeteim mások mint a tiétek. - mondtam halkan. - Nagyon sajnálom hogy meghalt...de ez senkit sem jogosít fel arra hogy gyilkoljon. - mondtam dühösen. - Mi romlott? -kérdeztem.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 18:27:19 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 18:27:19 GMT 1
- Fogd már fel ! Matsut azért küldték hogy megöljön téged egészen addig csak szinlelt ... mindent ! ...Ez nem olyan mint a filmekben te is tudod hogy Takeda családja elégé maffiozos beütésü volt ők küldték rád mert akadályoztad Takedát aki sorra megszegte azt amit mondtak neki ezért Matsut küldték rád és miután Takeda megölte Matsut Ryota is feltűnt mivel már Takeda családjának nem vették hasznát mivel elbuktak megölték őket balesetnek színlelve....Hiába mondta volna meg a rendőrőknek nem tudnak mit tenni azzal csak alá írta volna a halálos ítéletünket mivel már mi is benne vagyunk ha tetszik ha nem és nem azért mert Takeda így akarta hanem mert az apja kiszemelt téged....a parkban nagy szerencsénk volt ha Takeda és GD-ék nem jönnek már mi sem lennénk itt.....Igaz hogy ezt Matsuról nem szabadott volna elmondanom - mondtam majd a plafonra néztem. - Az hogy Ryota ide jött csak azt jelentheti hogy most Takeda van veszélyben és utána persze GD-ék ahogy az az eredeti terv is lett volna .... Ryota jól csinálja amit csinál hisz ha mindenkit Takeda ellen fordít esélye sincs figyelmeztettni titeket mert úgy sem fogjátok elhinni .... szerinted miért nem mondta el ezt neked Takeda és miért mondta el Ryota ? ..... azért nem mondta el mert maga mellet akkart tartani hogy véletlenül se kerüljenek hozzád közel ezt kihasználta Ryota és elmondta neked az igazságott Takeda hazudhatott volna de nem tette mert szeret - mondtam bár kételkedtem benne hogy megérti miről is van szó itt már rég nem az a lényeg hogy ki kit ölt meg ha nem hogy ki kit fog. - És aszem most már rájöttél hogy azért jöttem ide hogy szóljak hogy figyelj ..... nagyon .... Takeda megtiltotta hogy ide jöjjek és ezt elmonjam szóval hálás lennék ha nem hallaná vissza - sóhajtottam
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 18:31:42 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 18:31:42 GMT 1
- Már az elején elvesztettem a fonalat...most akkor mi van? - kérdeztem összezavarodva. - Most akkor Ryotának mi a célja? - kérdeztem értetlenül.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 18:35:54 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 18:35:54 GMT 1
- Gondolkozz miért akar mindenkihez közel kerülni és most hozzád is ? ... és miért mondta Takeda hogy kerüld ? - kérdeztem tőle sejtelmesen. ~ Még jó hogy a közelben voltam és nagyjából hallottam miről volt szó ~ gondoltam közben Arisát figyeltem reméltem azért felfogja hogy veszélyben van ismét.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 18:45:27 GMT 1
Post by Arisa Ikina on Feb 25, 2010 18:45:27 GMT 1
- Ez akkor azt jelenti hogy Ryota gonosz és most Takedára vadászik? - kérdeztem döbbenten. - De olyan barátságosnak tünik. - mondtam. - És ő mondta el nekem az igazat...ha ő nem lenne még most is hülyének néznétek. - mondtam halkan.
|
|
|
Házak
Feb 25, 2010 18:48:05 GMT 1
Post by Ichirou on Feb 25, 2010 18:48:05 GMT 1
- Persze de gondolkozz ha nem mondta volna el még Takedával lenne és esélye nem lenne hogy a közeledbe férjen .... persze hogy kedves .... ha nem tudná megjátszani magát mi értelme lenne ? - kérdeztem. - Az ő családja még veszélyesebb mint Takedáé volt ..... és most ide költöztek .... onnan folytatják ahonnan elbukott az egész ... Ryotánál rosszabbat nem is igazán küldhetek rád.... most ez GD-éknek sem lesz könnyű ha belerendülnek - mondtam. - Ha nem hagyod hogy segítsen .... aszem nekem kell - sóhajtottam mivel tudtam hogy ezzel viszont Gei bizalmát végleg elveszítem. - Ha a rendőrségnek akarsz szólni az egyenlő a biztos halála csak szólok .... nekem meg ez egyenlő azzal mert ha Takeda megtudja hogy elmondtam meg fog ölni - sóhajtottam. - Mellesleg nem akartalak megijeszteni egyenlőre nincs veszély .... Takeda még tartja a frontot - mondtam kedvesen.
|
|