|
Házak
Oct 16, 2009 18:20:08 GMT 1
Post by Ryota on Oct 16, 2009 18:20:08 GMT 1
Házak
|
|
|
Házak
Oct 24, 2009 15:58:43 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 24, 2009 15:58:43 GMT 1
-Mikor felmentünk Ritsuko házára megfürödtem és felöltöztem. -Majd beszélgetni kezdtünk Ritsukóval. _köszönöm hogy tegnap megmentettél.-mondta mosolyogva. -Nem tehettem mást.Megöltek volna ha nem segítek és kár lett volna egy ilyen helyes fiúért.-mondtam kedvesen. -De az is kár lett volna ha meg akarsz menteni és meghalsz mert te is csinos vagy.-mondta Ritsuko. ~Megint készül velem valamire.~-gondoltam majd mielőtt ő tehetett volna valamit és cselekedtem.Letepertem Ritsukót az ágyon és megcsókoltam. -Ritsukó is vissza csókolt.Így eltelt az idő.Persze nem a csókolózással hanem az utána való beszélgetésben.Szóval le is késtem a metrót. De nem zavart mert a világ leghelyesebb fiújával telt el az estém és nála is aludtam. -Miután Ritsukóval fekeltünk elindultunk az Iskola kert felé. -Tsuki!-szólt nekem Ritsuko. -Igen?-kérdeztem. -Semmi.Csak csinos vagy.-mondta Ritsuko majd tovább mentünk és beszélgetünk a tegnap estéről. //Iskola kert// //Iskola kert//
|
|
|
Házak
Oct 26, 2009 16:57:31 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 16:57:31 GMT 1
-Mikor ideértünk felkísértem Harikit és Ritsukot,majd nem is mentünk vissza a bálba.Én pont a Harikiék melletti szobában laktam,ezért én is hazamentem.De előtte egy csókkal elbúcsúztam Ritsukótól majd felmentem a szobámba.A bálon,amit annyira vártam nem jelentem meg.Egész végig ültem az ágyon és sírtam. Végül vettem a bátorságot és kimerészkedtem az utcára.
|
|
|
Házak
Oct 26, 2009 22:32:32 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 26, 2009 22:32:32 GMT 1
-Mikor hazaértem örültem hogy levehettem a cipőm és a szép ruhám. A ruhát beraktam a mosógépbe és a többi szennyest is,majd kímélő programmal mostam ki.Miután kimosta a gép kiraktam a teraszra száradni, megfürödtem,átvettem a pizsamámat és arra gondoltam hogy holnap teljesen más stílusban megyek.Hogy kipróbálom a Punk stílust.Elő is készítettem holnapra a ruhám és beállítottam az órát reggel fél hatra, majd lefeküdtem aludni. Sajnos nem tudtam aludni ezért felkeltem és felöltöztem. //Iskola/Studio//
|
|
|
Házak
Oct 28, 2009 17:54:51 GMT 1
Post by Tsuki Itazura on Oct 28, 2009 17:54:51 GMT 1
-Mikor hazaértem hulla fáradt voltam,de úgy gondoltam ha gyors túl vagyok az írásbeli leckén akkor holnap már csak a szóbeli kell,ezért megcsináltam az írásbeli leckét,megvacsoráztam és lefeküdtem aludni. Szombaton elmentem a fodrászhoz megcsináltattam punkosra a hajam,hazamentem,majd megebédeltem.Aztán nekiálltam a szóbelinek,neteztem egy picit megvacsiztam TV-ztem és aludtam. Vasárnap megcsináltam az rucijaim felét punkra és egyet kettőt fel is próbáltam közülük,ezután ebédelni mentem az egyik étterembe majd hazamentem és neteztem 4-7-ig majd megvacsoráztam itthon és aludtam.Hétfőn már korán elindultam gyalog a suliba és oda is értem időben. //Iskola/Iskola kert//
|
|
|
Házak
Mar 23, 2010 20:54:38 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 23, 2010 20:54:38 GMT 1
Halvány fény szűrődött be a redőny résein. Kelletlenül a fejemre húztam a takarót és a másik oldalamra fordultam. Néhány pillanat múlva pittyegni kezdett a telefonom is. -Mi a fene van... Mért nem hagytok aludni? - Felnyitottam és a képernyőre pillantottam. Egy rövidke üzenet volt...anyámtól. "- Ha kijózanodsz, hívj fel!" ~ Még hogy hívjam fel... Eszembe sincs... Jobb dolgom is. van.~ Felkeltem és a fürdőbe mentem. Miután fél órát álltam a zuhany alatt rájöttem, hogy már elmúlt dél. Felöltöztem és elindultam... // Toneri Park //
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 18:10:50 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 18:10:50 GMT 1
Hazaérve az első dolgom felmérni a lakás állapotát. A rendrakás nem az erősségem és ez most látszik is.Egy sóhaj után eldöntöm, hogy felesleges lenne megpróbálni rendet tenni. Zuhany, vacsi ( mirelit ), aztán már fekszem is le. Másnap a szokottnál hamarabb felébredek. Az ágyban fekve a tegnapi találkozónak gondolkodok. Érdekes és bizarr véletlen, de egy csöppet sem zavar. Később a még ki nem csomagolt dobozaim között megtalálom amit kerestem: csípőfarmer, rövid top, egy farmer dzseki. Az esti összeállítás. Az ágyra dobom őket. Néhány telefon és a belépő az esti partyra már meg is van. Bár még ötletem sincs, hogy eljutunk-e odáig. Délutánra már egy üveg pezsgő van a frigóban, az asztalon pedig a kedvenc kajáldám specialitása. Áthúztam az ágyneműt, és már én is készen állok. Elheveredek a kanapán, bekapcsolom a hifit és várok...
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 18:21:51 GMT 1
Post by jorg on Mar 24, 2010 18:21:51 GMT 1
Útközben beugrik egy virágárushoz és vesz egy csokor vörös rózsát. ~Remélem szereti, de mindenképp sokat dob a hangulaton.~ Ezután elindul a megadott címre, de nehezebben talál parkolóhelyet a sok lakó miatt. Amikor talált, megáll, leállítja a motort és a rózsákkal elindul a ház felé. Amikor odaér, a csokrot gondosan a háta mögé teszi, majd bekopog és várja, hogy ajtót nyissanak neki.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 18:25:48 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 18:25:48 GMT 1
Lestoppolom a zenét és ajtót nyitok. Kacérkodó pillantással és csábító mosollyal invitálom be. -Milyen pontos vagy... Becsukom az ajtót és a nappaliba kísérem. -Kérsz valamit inni? Kávét, teát, ásványvizet, colát? De pezsgő is van, ha jobban kedveled... Nekidőlök a kanapé karfájának és onnan mosolygok rá.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 18:32:15 GMT 1
Post by jorg on Mar 24, 2010 18:32:15 GMT 1
Reiko gyorsan nyit ajtót és a Jörg pontosságát dicséri, amire a halvány mosoly mellett egy egyszerű mondat a válasz. - A pontosság is része volt a nevelésemnek. Ezután "elővarázsolja" a csokrot és Reiko-nak adja. - Ezt neked hoztam. Remélem szereted a rózsát. - mosolyog kedvesen. Ezután belépnek a nappaliba. - Ha már ilyen kedvesen felajánlod, akkor a pezsgőt választanám... Sokkal jobban illik az alkalomhoz, nem igaz? Közben közelebb lép a lányhoz és halvány mosollyal újabb kérdést tesz fel. - És mit terveztél az estére?
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 19:01:20 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 19:01:20 GMT 1
-Nagyon szép..Köszönöm... A virágokkal a kezemben kimentem a konyhába. Azokat vázába tettem, majd kivettem a pezsgőt, meg két poharat a szekrényből és visszamentem. -Valószínűleg nem a te kifinomult ízlésednek való...de szerintem igenis jó. -Nos...mivel nem tudok főzni, így hozattam vacsorát. Utána ha van kedved, ma van egy új klub nyitója és van rá VIP belépőm...De akár itt is maradhatunk... Keresztbe tett lábakkal figyeltem. ~Lehet túl kedves vagyok...Ez nagyon nem illik hozzám...de ha ez kell ahhoz, hogy megkapjam... Kacérkodóan néztem rá a poharam fölött.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 19:21:00 GMT 1
Post by jorg on Mar 24, 2010 19:21:00 GMT 1
Lassan belekortyol a pezsgőbe, majd Reiko kijelentésén elmosolyodik. - Német vagyok... ritkán pezsgőzöm... nálunk a sör az első számú ital. A VIP party-val meg várjunk, meglátjuk, mit hoz az este. Főzni meg én sem tudok -neveti el magát. - De szerencsére, mindig akad, aki megcsinálja helyettem. Mondd csak, hogyhogy egy ilyen lányt, csak úgy elengednek, mindenféle felügyelet nélkül? Veszélyes tud lenni ez a város. -elmélkedik sejtelmesen.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 19:33:33 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 19:33:33 GMT 1
-Szóval sör...a családom mindig is a pezsgőt szerette...Nem tom az okát. -Az este...Talán tartogat izgalmas dolgokat. -Egy fiúnak nem szégyen, ha nem főz...de engem nem érdekel... Enyhén meglepett fejet vágok, aztán elnevetem magam. Könnyes szemmel rá nézek és válaszolok: -Látod, most tévedsz...Nem el engedtek, hanem elküldtek...Félteni pedig nem kell...én is veszélyes vagyok... ~Helyben vagyunk...~ -Tudod, bármennyire is nem hiszed el...engem egy gyújtogatás miatt rúgtak ki...Ez a város sem veszélyesebb, mint az a hely ahol felnőttem...Itt is vannak bandák és ott... ~A különbség csak az, hogy ott tagja voltam egynek...~ Szomorú pillantást vetek egy bekeretezett képre, majd behunyom a szemem és ismét mosolygok. -No és te? A szüleid nem félnek hogy elrabolnak és váltságdíjat követelnek majd érted??
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 19:46:54 GMT 1
Post by jorg on Mar 24, 2010 19:46:54 GMT 1
Magában meglepődik a lány szavain, de nem mutatja ki. - Elküldtek? Gyakorlatilag engem is, de valószínűleg békésebb körülmények közt, mint téged. A következő kérdésre halkan felnevet. - Nem féltenek. Segítség képpen megkaptam fél Szicíliát, azért van ott Tommy is. Meg igyekszem elkerülni a konfliktusokat. Nem vagyok egy balhés fickó... talán ezért is olyan unalmas az életem.... A váltságdíj meg... nos.... sosem lehet elég sok. ~Ez kicsit nagyképűen hangzott, de mindegy is... legközelebb, majd vigyázok a számra...~
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 19:53:37 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 19:53:37 GMT 1
-Hm...Ki sem akadsz...Semmi reakció a gyújtogatásra...Fura figura vagy...De nem baj... -Engem is békésen küldtek el...legalábbis a szülői háztól...Nem volt vita...sem kiabálás...Csak közölték velem hogy találtak egy iskolát, ahova felvesznek, de ők nem jönnek velem... -Téged miért küldtek el? ~Ego... Felálltam és kimentem a konyhába. -Éhes vagy?Van ramen és currys csirke is...Két személyre rendeltem....
|
|