|
Házak
Mar 24, 2010 20:09:15 GMT 1
Post by jorg on Mar 24, 2010 20:09:15 GMT 1
- Miért akadnék ki? - Nos engem azért küldtek el, hogy tapasztalatot szerezzek. Én fogom örökölni apám cégét. -válaszolja. - Azt hiszem a külsőségek tanúskodnak a cég helyzetéről... Követi Reiko-t a konyhába és a meghívásra ismét halvány mosoly jelenik meg az arcán. - Elkezdhetjük a vacsorát.... aztán kiderül mi következik... szeretem a meglepetéseket. - mondja sejtelmes mosoly kíséretében.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 20:21:51 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 20:21:51 GMT 1
-Végül is nem rossz dolog az, ha az ember "tapasztalatot" szerez...Minden téren... ~Meg fogsz lepõdni...azt garantálom... Megmelegítettem a vacsit és leültünk az asztalhoz. -Tudod érdekelne, hogy egy ilyen srác mint te, mit keres egy ilyen balhés lány mellett, mint én?Mit szeretnél?
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 20:32:41 GMT 1
Post by jorg on Mar 24, 2010 20:32:41 GMT 1
- Tapasztalat... a legjobb iskola, csak a tandíj magas - idézi az régi bölcsességet. - Olyan srác, mint én? Milyen? Hogy mit szeretnék? Nem is tudom... a sorsra bízom magam és majd meglátjuk mit hoz a talán nem is olyan távoli jövő... - kezd bele egy szójátékba. - De ezt én is kérdezhetném? Mi akar egy ilyen veszélyes lány, egy olyan sráctól, aki ilyen unalmas életet él?
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 20:47:52 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 20:47:52 GMT 1
-Hm...Hát igen ez fogas kérdés...Azt hiszem csak szeretném izgalmasabbá tenni az életed...Még akkor is, ha csak egy éjszakára szól... Már a kanapén ültünk és a maradék pezsgõ is elfogyott. Szembe vele az ölébe ültem és úgy mosolyogtam rá. -Ha azt akarod...ma megmutathatom neked, milyen az, ha nem vagy jó...Amikor minden csak a kísértésrõl és a csábításról szól...Ha nem csak én csábítalak téged... Ujjaimmal megsimogattam az arcát. -Ma este...itt, vagy ha akarod a partyn...próbálj meg úgy elcsábítani, mintha ez a néhány óra nem lett volna...légy vagány és használd a fantáziádat. Megcsókoltam. Aztán lassan elkezdtem felállni.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 20:59:03 GMT 1
Post by jorg on Mar 24, 2010 20:59:03 GMT 1
Viszonozza a simogatást és kicsit komolyabbá válik az arca. - Rossz akarok lenni. Visszacsókol Reiko-nak, de nem hagyja felállni. Újra megcsókolja, szenvedélyesen és szorosan átöleli. - A party várhat. Éljünk a pillanatnak és hagyd, hogy az érzékeid vezessenek... Újra megcsókolja.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 21:10:16 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Mar 24, 2010 21:10:16 GMT 1
Miután kitett a Taxi a bőröndjeimmel együtt az ajtó elé sétáltam. Ez az a ház elvileg. Elővettem a cetlit amire a házszám volt írva és igen az volt. Becsengettem (Reiko hozzátok ). Azt mondta a barátnőm, hogy már otthon lesz. Nem is foglalkoztam a táskámban folyamatosan rezgő telefonnal. Üzenetem érkezhetett de előbb ki akartam pakolni és venni egy jó forró fürdőt. Legalább kulcsot adhattak volna.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 21:10:43 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 21:10:43 GMT 1
-Gyorsan tanulsz... Ugyan olyan hévvel viszonzom a csókot. A pezsgő már kellő kép megtette a hatását. Az arcom kipirul és a pulzusom is megugrik. Lassan elkezdem kigombolni az ingét. Kezemet a csupasz mellkasára teszem és végigsimítok rajta. Utána átkarolom a nyakát és odasimulok hozzá.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 21:51:29 GMT 1
Post by jorg on Mar 24, 2010 21:51:29 GMT 1
Hagyja, hogy Reiko kigombolja az ingét, majd szép lassan meg is szabadul tőle. A továbbiakban már csak zavarná. Egyik kezével közelebb húzza a lányt és tovább csókolja, másik kezével pedig a combját kezdi el simogatni és a keze egyre feljebb téved, miközben egyre jobban átadja magát a helyzetnek és igyekszik kiélvezni minden pillanatát, elvégre egyszer élünk....
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 22:06:56 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 22:06:56 GMT 1
Minden érintés akár egy áramütés. Már rég megszűnt minden, csak mi ketten maradtunk a világban. Ültemben hátrébb csúszok és a combja belső felét kezdem el simogatni. A felsőm egyik pántja lecsúszott a vállamra. A szoba félhomályában és az alkohol hatása alatt ellazultan és kíváncsian várom a folytatást. Minden izmom megfeszül...Csak élvezem a perceket...Hisz tényleg csak egyszer élünk. Közben kezeimet lassan az övéhez csúsztatom és ott kezdem el simogatni.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 22:19:29 GMT 1
Post by jorg on Mar 24, 2010 22:19:29 GMT 1
Jörg egyre jobban belemerül minden egyes pillanatba és igyekszik a legtöbbet kihozni belőle. Míg a lány az övénél matat, addig ő lesegíti a felsőjét és Reiko nyakát csókolja, majd egyre lejjebb. Közben kezeivel már a melltartójának a csatját keresi és, amikor megtalálja, attól is megszabadítja alkalmi partnerét és minden pillanatba egyre több szenvedélyt visz, hogy tetőfokára vigye az izgalmakat.
|
|
|
Házak
Mar 24, 2010 22:31:47 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 24, 2010 22:31:47 GMT 1
A kanapé szűk, nem ad sok mozgásteret, de én mégis fekvő helyzetbe döntöm, hogy én legyek felül.Ahogy kioldom az övét, régi emlékek villannak fel bennem, amik csak tovább fokozzák amúgy is túlfűtött vágyaimat. Minden pillanattal egyre inkább kívánom, de nem akarok semmit elsietni. Egy egyszeri kaland az legyen hosszú, érzéki és tökéletes. Egyik kezemmel finoman beletúrok a hajába és onnan az arcára teszem a kezemet. Sejtem, hogy ugyan azt érzi, amit én...
|
|
|
Házak
Mar 26, 2010 23:31:49 GMT 1
Post by jorg on Mar 26, 2010 23:31:49 GMT 1
Végigdől a kanapén és átadja a kezdeményezést Reiko-nak. Hagyja, hogy azt tegye, amit akar. Eközben végig simítja a lány testét és lassan, de biztosan elkezdni megszabadítani a szoknyájától, elvégre ez meg őt zavarná a továbbiakban... semmi szükség rá. Igen... így lesz jó, így lesz tökéletes. Ki kell élvezni, hiszen csak egyszeri alkalom, akkor pedig legyen nagyszerű, már pedig ez az lesz és ennek semmi akadálya, mert megszűnt a külvilág és csak ketten maradtak.
|
|
|
Házak
Mar 26, 2010 23:44:18 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 26, 2010 23:44:18 GMT 1
Egyik kezemet a feje alá csúsztattam, a másikat pedig a nadrágjába. Először csak ujjaim hegyével érintettem meg, aztán a tenyeremmel kezdtem simogatni. Eközben engedtem, hogy megszabadítson a szoknyámtól. Megcsókoltam a nyakát és egy kicsit bele is haraptam. Szabad kezemmel megérintettem az arcát és végigsimítottam rajta. Finoman körberajzoltam az ajkait, miközben megrántottam a gatyáját, jelezve, hogy ideje lenne megszabadulni tőle.
|
|
|
Házak
Mar 27, 2010 12:27:45 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Mar 27, 2010 12:27:45 GMT 1
Egy ideig vártam majd megcsörrent a telefonom. -Szia apa... Igen... minden rendben...persze.... Én is téged... Szia.-Mondtam majd letettem a telefont. Megnéztem az sms-t amit kaptam. Csak a szokásos tarifaváltás volt. Ahogy sejtettem. De azért már zavart, hogy ennyit rezeg. Leültem a lépcsőre és úgy döntöttem, hogy még egy picit várok és utána elmegyek. Végül is úgy volt, hogy holnap végzek de változott a terv. Fogadni mernék, hogy anyáék nem szóltak Reikonak.
|
|
|
Házak
Mar 27, 2010 13:13:54 GMT 1
Post by Tatsuya on Mar 27, 2010 13:13:54 GMT 1
Sétálgatás közben megpillantottam egy lányt egy ház előtti lépcsőn ülni. Mikor közelebb értem felismertem. Odaléptem hozzá és rámosolyogtam. -Szia...Micsoda meglepetés. Nem tudtam, hogy haza értetek már.-Mondtam mosolyogva majd felsegítettem Niyat a lépcsőről. -Mielőtt még megfáznál idekint, nincs kedved eljönni velem egy vacsorára?-Kérdeztem halvány mosollyal. -A cuccaidat meg addig bedobjuk egy ismerősömhöz. Mit szólsz?-Kérdeztem.
|
|