|
Házak
Mar 28, 2010 11:30:16 GMT 1
Post by Jamamoto Niya on Mar 28, 2010 11:30:16 GMT 1
-Szia Tatsuya. Igen hamarabb jöttem. De anyáék maradtak.-Mondtam halvány mosollyal. -Hááát jó.-Mondtam Tatsuyanak. Miután elmentünk vacsorázni béreltem egy szobát és ott aludtam. Kibéreltem 2 napra és reménykedtem, hogy Reiko minél hamarabb jelentkezik. Írtam neki egy sms-t is. Szia Itt vagyok a városban. Legutóbb mikor csengettem nem voltál otthon. De ha anyáék hívnak mond azt, hogy nálad vagyok. Mindkettőnk érdekében jó legyél. Hívj ha beköltözhetek. PusziMásnap gyorsan felöltöztem, elkészültem és bementem a suliba. //Iskola/Könyvtár//
|
|
|
Házak
Mar 28, 2010 19:37:48 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Mar 28, 2010 19:37:48 GMT 1
Az éjszaka szép volt, de véget ért. Felkelt a nap és én induláshoz készülődtem. Partnerem még aludt, így nagyon csendben voltam. Lezuhanyoztam, felöltöztem és írtam neki egy levelet :
Ha felébredtél, ne keress. Suliba mentem. Mikor elmész zárd be az ajtó a kulcsot pedig tedd a lábtörlő alá. Szia
Kiléptem az ajtón és elindultam. Még a lépcsőházban visszakapcsoltam a telefonomat. Majdnem elestem, mikor megláttam, ki írt. Hirtelen beugrott, hogy Niya nálam fog lakni, amíg a szülei haza nem jönnek. ~Szóval te csöngettél... Gyorsan megírtam a választ: Majd délután beköltözhetsz. Most bemegyek az iskolába, ott megtalálsz. Reiko.
//Iskola//
|
|
|
Házak
Apr 15, 2010 20:35:35 GMT 1
Post by Reiko Shinzo on Apr 15, 2010 20:35:35 GMT 1
Hazaérve teljes sötétséget csináltam. Ruhástól bezuhantam az ágyba és a fejemre húztam a takarót. Nem voltam fáradt, de jól esett egy kis csend. A telefonomat a fejem mellé tettem, ha talán mégis elaludnék. Öt percenként néztem az órát. Úgy fél óra múlva meguntam és elmentem fürödni. Amíg folyt a meleg víz a kádba előszedtem egy farmert és egy félvállas felsőt. Magamban jót nevettem, hogy megint a suliba készülök. Úgy egy óra után kimásztam a kádból. Elkezdtem megszárítani a hajamat, majd ettem néhány falatot. ~ Vennem kell müzlit... Elővettem a jegyzettömböm és bevásárlólistát írtam. Tej, kenyér, felvágott, sajt, müzli, keksz, cola, ásványvíz. Ezt majd hazafele. //Iskola//
|
|
|
Házak
Oct 22, 2010 18:27:25 GMT 1
Post by Dina on Oct 22, 2010 18:27:25 GMT 1
Vagy egy óráig tartott, mire megtaláltam a vámpír jelmezem. Hát igen, a költözés óta nehezen találom meg a dolgokat. - Nem vagy kicsit idõs a halloweeni cukorka gyûjtéshez?- kérdezte anyu, aki az ajtóban állt. - Nem gyûjtögetni megyek. A suliban lesz egy halloweeni izé... Nem tudom, nevezhetem-e bulinak. Beugrok pár percre, megnézem milyen, és jövök is haza.- mondtam kedvesen. Anyukám elmosolyodott. - Biztos, hogy ezt az ezer éves ruhát akarod felvenni?- kérdezte, miközben leült az ágyamra. - Egy; nem ezer éves. Tavaly vettük, és azóta nem is volt rajtam. Kettõ; igen, fel akarom venni.- mondtam nevetve. - Hát jó, te tudod.- mondta, majd kisétált a szobámból. Felöltöztem, feltûztem a hajam, és kisminkeltem magam. Igaz, hogy csak pár percre megyek, de addig is legalább ne nézzek ki hülyén. Az öcsém már aludt, mikor elhaladtam a szobája elõtt. Besétálltam hozzá, és az arcára nyomtam egy puszit. Az öcsém 10 éves volt, és sokszor kiidegelt, de azért szerettem. Lesétáltam a lépcsõn, le az elõszobába, ahol anyu épp keresztrejtvényt fejtett. - Szia anyu. Majd jövök.- mondtam kedvesen, s egy puszit adtam neki is, majd eliindultam a suliba. // Iskola kert //
|
|