|
Házak 1
Oct 28, 2009 20:23:30 GMT 1
Post by Ryota on Oct 28, 2009 20:23:30 GMT 1
Házak
|
|
|
Házak 1
Oct 28, 2009 20:38:51 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 28, 2009 20:38:51 GMT 1
Ryou utközben ismét elaludt. -Ryou ... Ryou ... ébredj .. gyere be- mondtam kedvesen neki de mivel nem reagált rá lehet azért mert halkan mondtam nekem kelet bevinnem a házba én pedig ismét elmentem. // Shibuya / utcák //
|
|
|
Házak 1
Oct 28, 2009 23:18:08 GMT 1
Post by Shinichi on Oct 28, 2009 23:18:08 GMT 1
Épp hogy beléptem az ajtón Ryou a nyakamba ugrott. - Üdv itthon - mondtam mosolyogva. - Szia...beengetsz ? - kérdeztem kedvesen ö pedig csak a fejét rázta. - Nem ... Gyere be ha tudsz - mondta nevetve. - Okés- mondtam majd felkaptam Ryou-t és bementem a nappaliba ahol a kanapéra tettem én pedig felsétáltam a szobámban. - Na bejutötam- mondtam nevetve.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Oct 29, 2009 0:19:42 GMT 1
-Mikor odaértem a fiú házához és láttam hogy bele van karcolva szép betűkkel a postaládába hogy Sinichi.~Ez a neve?A papámé is ez.'-gondoltam,majd becsöngettem a luxusvilla nagyságú házba.
|
|
|
Post by Ren on Oct 29, 2009 0:26:05 GMT 1
Hívja Shint: "köszöntem a telefonba neki. -Szia Shin..remélem nem zavarlak...csak gondoltam felhívlak.. elég zűrős volt a bál.Nem is láttalak csak a megnyitón. Holnap ráérsz? 10 körül a Katsushika állomásnál? EL kénn intéznem valamit és amúgy is tartozol még egy ruha próbával..Behajtom rajtad vigyázz...-Mondtam majd elnevettem magam. -Na mind1 nem zavarlak.Túl sokat beszélek. Vigyázz magadra...Szépálmokat. Szia...-Mondtam majd letettem a telefont."
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 0:32:20 GMT 1
Épp hogy felértem már jöhettem is le de Ryou gyorsabb volt és kinyitotta az ajtót közben Kitha hívott. - Szia .. nem zavarsz ... hát kicsit tényleg zűrűs volt persze ráérek ... okés akkor holnap...szép álmokat szia - mondtam kedvesen. - Mit keresel te itt ? - kérdezte közben én is az ajtóhoz sétáltam. - Szia ... gyere be- mondtam kedvesen Ryou viszont kérdően nézett rám. - Shin ... mit keres itt ez a lány ? - kérdezte majd elém állt. - Megint fenyegetőzni jöttél ? - kérdezte Ryou én pedig odább húztam az ajtóból mosolyogva. - Nyugi Ryou- mondtam kedvesen a kicsit össze zavarodott Ryounak.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Oct 29, 2009 0:34:09 GMT 1
-Tulajdonképp Ryouhoz jöttem.Szeretnék bocsánatot kérni tőle a tegnapi miatt.Nem tudom mi történhetett,vagy hogy mit mondtam,de nyílván valami sértő dolog volt.-mondtam a fiúnak. -És ha jól tudom téged Shinnek hívnak...Ugye?-kérdeztem. -Nos mind a kettőtöktől bocsánatot szeretnék kérni.-mondtam. -Most megyek.Sziasztok.-mondtam majd indultam is volna.
|
|
|
Post by Ren on Oct 29, 2009 0:37:50 GMT 1
Miután elértem a megadott címre becsöngettem a házba. Hatalmas villa volt akárcsak jó pár szomszédja. A barátnőm a nyakamba ugrott és szinte azonnal becipelt a szobájába. '-Kitha annyira örülök neked..szóval fiú ügy...-Mondta sóhajtva majd a hatalmas ágyára vetette magát. Én is leültem az ágyára de csak a szélére és elmosolyodtam. -Hát jó..mond..alig várom...-Mondtam kedvesen és türelmesen hallgattam a barátnőmet.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 0:41:14 GMT 1
- Igen így hívnak....Ha már itt vagy gyere be - mondtam kedvesen hát igen Ryounak sem kellet több rögtön elkapta a lány karját és behúzta a házba - Biztos túl sokat ittál .... haha én is .... azt sem tudom hogy kerültem haza - mondta Ryou miközben a nappali felé rángatta Cho-t. ~ Részvétem Cho ~ gondoltam majd becsuktam az ajtót és utánuk sétáltam. - Hogy hívnak ? - kérdezte Ryou mosolyogva. ~ Mire megszólalnék Ryou már rég előttem jár~ gondoltam így hát leültem.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Oct 29, 2009 0:48:44 GMT 1
-A nevem Cho Masaru.Hívj nyugottan Chonak.-mondtam kedvesen majd leültem.-És neked mi a teljes neved?-kérdeztem kedvesen. Amúgy gyönyörű házatok van.-mondtam mosolyogva,majd elbambultam Shinen.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 0:56:57 GMT 1
- Ryou Hatsuy vagyok... ez Shin háza én csak vendég vagyok itt- mondta nevetve Ryou. - Shin nem tudom meg e köszöntem de - mondta majd felállt és átölelt. - Köszönöm ! ... hogy magaddal vittél ! ... Á .... következőleg szerzek papírt .. kérlek te ismered GD barátaid ... szerez nekem autogramot mert ez lefog kopni - mondta ismét elővéve kisgyerekes viselkedését majd vissza ült a kanapéra. - Jó majd megkérem Kithát hát ha tud vele beszélni jó ? - kérdeztem. - Köszi - mondta majd Chora nézett. - Te szereted GD-t ?- kérdezte mosolyogva.
|
|
|
Post by Cho Masaru on Oct 29, 2009 1:01:29 GMT 1
-Méghogy szeretem?Imádom!!-mondtam nevetve,majd egy fotót nyújtottam oda neki GD-ről amit alá is írt. -Tessék.Ezt neked adom.-mondtam kedvesen,majd a fotót odanyújtottam Ryounak.-Ez egy oylasféle bocsánatkérési ajándék a tegnap miatt.Meg azért is adom mert nekem még van 2.-mondtam kedvesen,majd megint Shint néztem.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 1:07:16 GMT 1
Ryou hirtelen átölete Chot ezzel mind2 en a földre estek. - Köszi ! - mondta pont úgy mint egy kisgyerek még mindig Chon volt. - Shin nézd !- mondta mosolyogva majd felmutatta a képet . - Ryou ... nem kéne megölnöd Chot - mondtam nevetve. - Jaj .. ne haragudj - mondta mosolyogva de leszállni Choról most is elfelejtett csak a képet nézte.
|
|
|
Post by Ren on Oct 29, 2009 1:10:59 GMT 1
-És msot nem tudom mit tegyeeekkk...-Mondta a barátnőm ekkor viszont a hatalmas palzmatéviúk távirányítóért kapott és majdnem amximum hangerőig hangosította fel a tévét. '-GD van a Tv-ben!!! Úristeeen! Olyan sexyyy...-Mondta Tara olvadozva . -TARAA!! A szomszédok halkítsd le...-Mondtam aggódva de ő csak leugrott az ágyról sé bulizni kezdett. A kifelé néző fal üvegből volt a szobájában így kb.mindenki beláított. '-Héé..nyugi Kitha.. A szomszédba egy helyes fickó van meg egy aranyos kis csaj..semmi szülő terror..a z én őseim elutaztak...a másik szomszédba meg nincsenek most otthon..úgyhogy toljad GD!!-Mondta Tara majd még feljebb vette a hangot. Én meg a plazma Tv-re néztem. Egy interjú ment "-Szerintem ...érték mindenképpen. Egy nagyon okos ember mondta egyszer,hogy a nők a férfiak gyönyörködtetésére lettek teremtve... de azért ez nem igaz teljesen ebben a formában.Végül is. Ez elég hímsoviniszta szöveg...-Mondta GD. éppen egy nagy beszélgetés közepette. Ezután bevágtak egy klippet tőle. És Tara meg táncikált a világ szeme láttára. Aki látott biztos azt gondolta,hogy a két hülye az üvegfal mögött bulizik...ami önmagába nem szörnyű ha nem éppen úgy néznénk ki mint a betépett hippik.
|
|
|
Post by Shinichi on Oct 29, 2009 1:29:26 GMT 1
Ryou amint meglátta hogy GD megy a tv-ben rögtön leugrott Choról és a megkereste a távirányított és hasonló kép viselkedett mint Tara majd Chohoz rohant. - Hallod ... Á hát nem nagyszerű ? ... á olyan jól néz ki - mondta álmélkodva. - Egyszer még a barátodra is ezt mondtad - mondtam bár későn kapcsoltam hogy ezt nem kellet volna Ryou kedve rögtön el is ment. - Mert akkor még normális volt ... és nem akart kinyírni - mondta halkan. - Ja nem azért mondtam ne haragudj - mondtam kedvesen. - De ha már itt járunk egyszer még te is tudtál úgy nézni egy lányra mint lányra nem mint egy kisállatra akit csak védeni kell- mondta Ryou majd kisietett a házból. - Ezt jól megcsináltam- sóhajtottam de rögtön utána is mentem. - Jó ne haragudj ... nem akartalak megbántani - mondtam kedvesen mikor a ház előtt utolértem . - Én sem - mondta Ryou. - De nem akarsz inkább be jönni ? - kérdeztem mosolyogva. - Nem ... itt kint most jobb - mondta mosolyogva.
|
|